Коментари - Лудият кръг в Англия продължи: Шампионът Ливърпул отнесе звучно 2:7 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почват с гол подарък от вратаря и 3 гола от рикошети, които попадат идеално в ъглите и с прехвърляне. Че то защитата на Ливърпул, бе най-опасното нещо за Ливърпул. ;) Резултата е и плод на много късмет, не че онези не са играли по-добре, но може да са им разбили психиката с този начален гол. Липсват им ключови играчи като Мане и Алисон.

Аз отдавна казах че треньорът Юрген Клоп си служи с доста съмнителни методи.Спомнете си периодът когато беше в Дортмунд.По едно време станаха машини тичаха като луди играха и финал в ШЛ като преди това разбиха Реал (Мадрид).Мина се известно време и този отбор не приличаше на себе си почнаха да падат от кой ли не случи се нещо непбяснимо.На много играчи им се съсипа кариерата и повече не се чу за тях-Гьотце (авторът на гола за световната титла на Германия) е най-яркият пример.Аз си обяснявам такива резки спадове само с период извън цикъла на зобене друго обяснение нямам а също и на това как Ливърпул търчат като луди 90 минути като никой друг отбор при Клоп.

Трябва дапди пэлен олиго-н, за дапнапишеш такъв текст. Лай-то, наречено журналист трябваше да знае, че Астон Вила е сред големите английски клубове и има 7 титли на страната. Мал-ик, КЕШ е старото име на Шамрионската лига, но ти не знаеш това, защото си роден по нейно време. Факт: не дъм фен на Астън Вила, но мсериозно ме дразни посредствеността, които идва от шуробаджанащината при назначаване на работа.

Гледах само второто полувреме - включих се като видях резултата от първото (4:1, кой би очаквал нещо такова). Забележителното е, че Джак (Grealish) вече не е сам, и Росенчо (Barkley) се появи в добавка а и вратарят (Мартинес) е страхотен, жалко, че трябваше да го пуснат от Арсенал но нямаше как, нито той нито Лено са вратари като за резерва и Артета трябваше да избере. Харесвам много как играе Джак Грейлиш, още откак се появи като хлапе. Англичанин с такива качества не сме гледали много отдавна, визирам и Руни и Джерард примерно, Грейлиш е по-добър. Де да видим къде ще я докарат Вила тоя сезон, дотук добре - ще им стискам палци (освен срещу Арсенал де).

Обадиха се от Армията :Не сте сами :)))

7:2 било звучно, а 6:1 с човек по малко било унизително дирнишките ритери са меко казнао странни

Дано и Евъртън им напълни кошницата на Лузърите.

Трътльовци! "Инкасират" инкасаторите. Голове биват "касирани". Как един като не знае от вас и всички почвате като папагали да повтаряте. Все най-тъпото, най-нелепото. Какъв позор сте за образованието!

Касиране значението на думата е отхвърляне, отменяне, анулиране

А какво ги чака на Гудисън, един Господ знае!!!

Там няма да стане тва, обратното по-скоро, щото ще са ядосани и ще искат да си го изкарат на някой.. Кой по-добър за това от Евето

Това 7:2 над червените ми напомня нещо друго, изложиха се яко Пуул с тези звезди