17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лудогорец игра в четвъртък и цял мач натиска Берое. 62/38 процента владеене какво ви говори? Иска му се на Ники Александров и припознавачите да не е така,но така ще е ! Лудогорец трябва да остиска до зимата и тогава ще има сериозни промени.

Опитвате се да внушавате лъжи.Засада имаше .Тънка или каквато щете но Цонев с цялото си тяло беше в стартово положение зад Недялков.Повторението беше от лош ъгъл,но пак се виждаше .Хайде стига с този Берое.Забравихте ли преди шест месеца какъв го яде в Разград.Добър провинциален отбор -да,но чак пък класен...Лудогорец е слаб от лятото насам,но се крепи на класата на футболистите си и един двама да играят както трябва в нападение - пробиват.Да омръзна на всички осма година поред да мачка наред,но това е положението.Който иска титла,да не ходи и обира осталъците по Европа и Африка,а да се бръкне и купи класни играчи.

Отново съдиите подпряха жалкото отборче на гелосаната делиорманска мастия! До кога??? В Европа без съдийски аванти ги дънят като маче и дирек! Нямахорец е СРАМ за българския футбол! Дано по-скоро ги закрият!

Ами докато подпират и другите отбори и особено софийските ще подпират и Лудогорец.Няма мач от българското първенство в който да няма претенции към съдиите , но никой не писка толкова защото не зависи титлата от това.Срещу Лудогорец пискат тези , които иначе не могат с футболни аргументи да се справят с тях.Да си стегнат отборите и да ги бият на футбол , а не чрез мрънкане.

браво на Лудогорец 8-та титла съ пиче

Ами като не им минават номерата защо са в групите , а софийските балами , които играят все честен футбол са извън турнирите ? Защо като ЦСКА-София не играе със съдиите тук взе , че се напълни с червени и жълти картони , изгонени играчи и им свириха дузпи в Европа ? Нали са свикнали на коректен футбол ?

наемници от Делиорманското отборче пак бяха подпрени от съдиите... и така още от първия кръг, та досега! Ако имаше честно съдийство, поне 4-5 точки от сегашния им актив щяха да са в минус. А до края на сезона има още много мачове и много съдийски подаръци за Гела и чуждите му палячовци. Добре, че в Европа тези номера не минават...

Оня , Каранезнамкакъв е притичкал пак с торбето на пожар в последните минути.

Защо да не би ЦСКА-София да не бяха подпрени с дузпа , която несъществуваше срещу Мауридес ? Левски не бяха ли подпрени среу ЦСКА-София с дузпа , която се виждаше от километри ? Ботев Враца днес не бяха ли подпрени срещу Дунав като не им свириха дузпа ? А путишник ? Или за тези неща мълчиш като бит гъз.

Kenn1111

Международния отбор на Лудогорец пак яко го подпряха а реално трябваше да загуби мача но.......му помогнаха.И това било първенство.Да им дават купата другите ще играят.

След толкова много положения , които направиха с каква наглост обясняваш как трябвало да загубят ? Да ви рита човек в муцуните малко ви е .