Коментари - Лудогорец е само на титла от рекорда на най-големите хегемони в Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички комплексари и завистници в момента плюят по Лудогорец.......ами изградете си базите и отборите и станете шампиони на измисленото първенство, ама и това не можете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какви европейски хегемони ви гонят бе хора? Ако играеха в нормално първенство щяха да Б група. Този смях в България футбол ли го наричате?

В нормално първенство Левски и ЦСКА отдавна да са в А окръжна за финансови нарушения!

Откакто тия почнаха "рекорда" , националите копат дъното..

Национала копа дъното откакто Перуци и Лечков са в БФС

Агата купува трима с по един билет за автобус и кило кренвирши. Даже една свирка струва повече! Толкова сте жалки, че няма накъде. Гелосаната Мастия се гаври за 5 лева с Вас, смотани селяндури без елементарно достойнство.

Когато от 2 мача с Лудогорец претендентите вземат поне 4 точки, после може и да имат очи да приказват. Иначе се унижават сами.

Когато вземете 2 мача срещу претендентите без организация, съдии и мръсотии, тогава ела да си говорим. Фалшиви фенове на фалшив отбор!

Притежават най-корумпираните съдии и нищо повече. Реално като играят в Европа ги смазват някакви световно неизвестни отборчета.

Щото те другите отбори в Европа размазват.

Смешко, я ми кажи кога за последно Лесна или Цура са били в групите на ЕКТ? Май не си бил роден още пикльо

Сезон 20-21, ЦСКА игра в групи на ЕКТ, в които записа победа и равен срещу Рома. А в плейофа отстрани Базел. За сравнение Лудогорец имаше шест загуби от Тотнъм, Ласк и Антверп , НУЛА т. и г.р. 7-19. А се класира през победа над беларуско отборче.

обаче къде са тия рекорди, Норвегия, Латвия, Гибралтар, нз си къде още и редом с тях и ние. Едно време чорбата имаше така много поредни като го създадоха комунделите лижейки дъто на цецецера, ама поне играеше полуфинали на КЕШ, лески също имаше добри мачове в Европа, но истината е, че бг футбола умре преди 20тина г. и клубен и нац., а държава и всичко друго умре още 1944та., но го разбрахме наскоро.

Това е само доказателство колко ни е корумпирано първенството. Не може един отбор, собственост на шеф на БФС да мачка десетилетия наред и случайно всичките основни отбори допреди това изведнъж да изпаднат в проблеми и никой да не вижда проблеми и конфликти на интереси в това.

Такива коментари, доказват тъпотата на българския народ.

Големи хегемони в слабото ни и корумпирано футболно първенство. Защо не се докажат е Европа? Ами всяка година обикалят и отпадат във всички Европейски турнири, от знайни и незнайни отбори. Ама там трудно се купуват и избират съдиите, които да им свирят. Ехх, ако направят Гонзо шеф на УЕФА, могат да стигнат и по-далече.

необразованите,посредствените ,престъпниците,крадците,лицемерите,с една дума политиците,всичко е възможно.

Един безкраен океан от комплекси, слугинаж, лъжи, лизане, мазане, подлизурство. Фалшив футбол, фалшиви титли, фалшиви успехи и фалшива публика на фалшивия отбор.

Ма гледам има несъгласни.

Едно безкрайно хленчене на куци отбори и състезатели.

В България добре ама в Европа посредствено отборче !

Е то Лефски в Европа бие наред, смешници, дано поне платите на НАП задълженията.

Ние ги платихме бе червено прасле !