17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гюеча капалъ тия са помислиха за велики и чи моат да летят то да не е Литекс

Двете велики победи на уефски бяха подарък от домуза! Гювеча свърши!

Логично. Пуснаха им малко гювеч на говедата, стига им толкова.

Хайде честито на червените за 2-те купи, които щяха да вземат! А то било 2 калъфки!!!

Браво на Лудогорец, много добър мач направиха! Реализирах добра печалба от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен и имат отлична успеваемост и високи коефициенти: http://prognozi.free.bg

Ако мачът беше завършил наравно, всички злобари щяха да говорят, че е уреден. Както сега си измислят, че било уредено за купата и други подобни тъпотии. Злобни комплексари, ей. Затваряйте си злобните плювалници!!!

Представяте ли си ако ги дават на запад по ТВ и обявяват съставите, няма да им стигнат латинските букви... Как да го изпишеш, Ludogoretz/s ли, Crazy Forest man или Madman from The Wood ли?.....А персоналните имена, ах, тези имена-аа.... То и играта им същата, кой хванат от гората, кой от африканския храсталак.....От градче, превърнато в бейлербейство и анклав!

Уговорката беше само за купата.

Абсолютна засада,съдията пак пусна гювеч на гостите!Безсрамник

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Гела обича да го таковат отзад.

Считате за нормално да ви се помага, затова не помните, че последната победка преди цели три години в началото на 2019 г. беше с автогол на ЦСКА, но преди центрирането, съдията се направи, че не вижда очеизваждащо нарушение срешу играч на ЦСКА.

Лоич ли? Лоич какво правят в София? ЦЦКА умре!!

Днес Левски показа добра игра, с 18:8 общо удари по посока на вратите. Нямат особена класа, но и бюджета е 5-6 пъти по-малък от на Лудогорец. Онези пък днес не бяха дошли да играят футбол, а да се заяждат с публика и съперникови играчи. Много грозен завършек на шампионата, но това е нормално за ППЛ.

Потвърди се,че Домуса е дал полуфиналите на вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ. Те срещу слаб ЦСКА освен че нижат загуби, двете им съдийски победки са само с автоголове и рикошети.

Кои победи са съдийски?

Въпросът би бил правилен, ако се попита кои не са.

Няма ги само двама Миланов и Уелтон и веднага се вижда , че хасковското менте е треньор с играчи. Ако няма още един и срива е пълен. На мускули, гол ентусиазъм и публика. Нула класа и умения !!!

Левски си постигна целта - купа и участие в Европа . Мачът беше протоколен,стига грухтене.

Мунчо! Първо, мача показа кой е по добрият отбор. Идиотите за 8 пореден път падат от "Лудогорец" в София. И второ - че купата на идиотите е подарък от същият този "Лудогорец"! Забрави ли пребитата дузпа в 96 тата минута и как цяла България видя, че мача беше нагласен за сините идиоти?

А уефскарите направиха ли шпалир?

ЦЦКА-рите от Лоич го направиха наскоро.

Сините толкова си могат. Толкова грозна и откровено груба игра отдавна не съм гледал. Всеки двубой един на един беше нарушение в полза на Крейзифорестърите. То не бяха лакти, ритници, главички. Ако това е прогресът на говедата, то в Европа ги чакат много картони и загуби. Там шеф на съдиите не е Перукан!

Впрочем, четвъртото место си е успех, след осмото миналата година. А третото би било най-гоемият връх за сините, достигано през последните 5 години от тях. Нищо, ако папкат и слушкат, догодина може пак да са трети. Перукан ще помогне.

Честитя на ЦСКА /ааа то беше Литекс-София/ двете купи, дето щяха да ги вземат!!!

Не ги чакат много, а най-много две загуби, след което следва отпадане!

Начукахме ли ви го, сини мастии? За нищо не ставате. Голям кеф.