Коментари - Лудогорец направи голям удар - взима над 4 милиона евро от трансфер във Висшата лига | Корнер.dir.bg

Коментари - Лудогорец направи голям удар - взима над 4 милиона евро от трансфер във Висшата лига | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 9

Е да ама Брюж взимат чисто 26 милиона за него, а са платили на Лудогорец 7 милиона. Т.е не могат да направят един голям трансфер без междинни спирки като Белгия и после само обират трохите. Един вид само вършат скаутската работа на други. Ако се набутат с некое дърво, то си остава за тях. Обаче ако вземат някой наистина добър, дори не могат да го продадат като хората.

Така е, ама всяка жаба да си знае гьола. Всеки си има място в хранителната верига, Лудогорец си има своето, Брюж си има друго, Брентфорд трето, така е в живота.

Сумата е 30 мил. пауда , което прави малко над 35 мил. евро!

Опа, дирка-мисирка, 7+4,6=11,6, а не на 12,5, ама карай.

Шилo

Правилно е да се каже: "Гелосания комунист пак намаза тлъста сума в Евро".

Само ЛеФскиь..

Каквото и да си говорим Лудогорец имат най-добрата скаутска мрежа и правят най-добрите трансфери в България. От много време не е имало играч, минал през България да играе във някое от големите първенства, така че успех

Могат да го продадат и още как. Самият трансфер в Брюж беше успех за Лудогорец, получиха много добри пари. Сега и от този му трансфер взимат 4.6 милиона евро, което си е страхотно.

Жалко наистина, че не Лудогорец направи тази сделка а Брюж. Но е факт според мен ,че няма няма кой да даде 30-40 милиона за футболист играещ в българското първенство ако ще да се казва и Меси. Така че все е нещо и браво на Лудогорец.