"Лудогорец" плаща 1,5 млн. евро за бразилски нападател в сложна сделка

Паарите ще откупят само 70 процента от правата на Жуниор Брандао, голмайстор на втора дивизия в Бразилия

Обратно в новината

Коментари - "Лудогорец" плаща 1,5 млн. евро за бразилски нападател в сложна сделка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво и е на сделката, на да я наричат СЛОЖНА ??? Съвсем нормална за този бранш Който не разбира - да не пише

Ще разкарва поляците този.

Писна ми да чета за ''визитката'' на Аутори.Проверих въпросната визитка и в нея няма нито едно сериозно име на отбор като изключим може би един кратък престой в по-реномиран клуб мисля че беше Сао Паоло преди 20-ина години.Друго което прави впечатление във визитката е че всеки сезон е в нов клуб не се задържа на едно място.А бразилецът за 1,5 млн ако беше толкова добър има достатъчно клубове в Европа които могат да си позволят да извадят и повече така че най-вероятно ще се окаже провал с времето а Аутори ще си бие камшика нанякъде.

ОК, за да бъда точен проверих я отново и е бил в Бенфика преди 20 години за няколко месеца (тогава не си спомням Бенфика да са били кой знае колко силни) има няколко престоя в Сао Паоло и други отбори от първа дивизия на Бразилия но също много кратки не повече от 1 година всеки и трябва да се знае че бразилският клубен футбол последните 15-20 години е доста по-слаб от европейския играе се бавен и грозен футбол по-свестните играчи заминават за Европа а там остават рендета.

С този си подход на постоянна смяна на клубовете не мисля че нещо по-различно чака Лудогорец.Ще ги набълбука с едни милиони за бразилци, ще си тръгне и после пак ще обясняват как в България трябвало български специалисти, защото чуждите не можело да се адаптират.Ето сега този трансфер-някакъв вкарал няколко гола в Б група на Бразилия, хвърчат милиони и се взима на пожар все едно е новия Неймар.Надяват се да изкарят още 5-10 милиона от него за един сезон но бразилците не са глупави те спокойно могат да дават по 30-40 хиляди за да вкара някой некадърник някой и друг гол и да го засилят за Европа срещу няколко милиона с етикета- бразилски голмайстор.Спомнете си още преди доста години случая Соуса пак дойдоха едни бразилци постояха 1 месец и си заминаха а ЦСКА ги изплаща с години.

Поредният бразилски некадърник от долните дивизии в Циганорец и то за колосална сума! А какво стана с прословутата школа? Цели отбори откраднаха резаците гнусни?

Това не е спорт! Това е бизнес, затова и не се интересувам от спортни събития!

тогава защо пишеш тук???