Коментари - Лудогорец мисли за много повече от футбол преди най-странния си мач в историята (снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циг@норец ще са си като у Дели0рмана на тих стадион. Все пак да пожелаем УСПЕХ на резервите на резервите на юношите на Интер и да не бият рез@ците с моного. 5:0! АМИН!!!

От къде купиха маските???

На това се казва неоправдан риск - така или иначе са аут.

За футболистите има маски , а за другите няма! ЗАЩО ??? ПИТАМ ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО! КАКВО САМО БЪГВАТЕ ХОРАТА?НАЛИ УЖ СМЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА ТАЗИ ЕПИДЕМИЯ!? ДО КОГО ЩЕ СИ ИГРАИТЕ СЪС СЪДБИТЕ НА ХОРАТА ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ НЯКОИ ХОРА ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ ВИСШИЯ ЕШАЛОН.ИМАЙТЕ МАЛКО СРАМ И СЪВЕСТ.СЕЗИРАЙТЕ ПРОКУРАТУРАТА!!!ТУК В БЪЛГАРИЯ СЕ ВЪРШИ СТРАШНА ДАРЛАВЕРА. ЗАЩО НЕ СЕ РЕАГИРА?ПИТАМ АЗ!

Може от аптеки или работни маски от всякакви магазини за такива. Едните закрепящи се с ластици зад ушите, а другите през главата.

Тези от Разград, ако беха истински балгари щяха да отложат ходенето си там позовавайки се на карантината. Само, за да не загуби ФИФА ще има мач. Какво е това безумие?! Да бяха пасували и служебно да им пишат загубата, а после да го играят контра на фифа-та... Ама за това се искат топки!

Не се наричай така, защото си срам за България!

петай в министерския съвет, в парламента, в президенството, имат ли маски... имат разбирасе сигурно за няколко месеца напред, а ти зо футболистите се тресеш....

PEYTSCH

Маските не предпазват надеждно. Поставете на италианците намордници....ако можете.

Как може такова Безумие. Държавата алармира всички да отложат пътуванията си /особено в Италия/, ако не са на живот и смърт, а тези ненормалници даже ще имат и нахалството да се върнат в България. Да не говорим за излишните разходи , които правят !!!!!!! Нямам думи!!!! ...и какво значи " ...дали ще са под карантина?", ами тя е задължителна за всички, които се връщат от засегнатите райони. Това е пълна БЕЗОТГОВОРНОСТ НА ДЪРЖАВАТА, а после обясняват как се прави всичко необходимо за да се защити населението... Пълен идиотизъм!!!!!!

Смени си ника, че глупостите които пишеш нямат нищо общо с него.

Ами не са точно българи, потомци са на анадолците!

На терена с маски ли ще са? Ще се издушат.

тия с маски ли ще играят? да снимат направо епизод от Walking dead !

този вирус пигмеите не ги лови.

Без всякакъв шанс да продължат,това е безумие! Трябваше да се съгласят на служебна загуба,вместо да рискуват да внесат вируса в България !

Безсмислен мач наистина. Иначе вирусът и с тях и без тях няма да подмине нито една държава в Европа.

Смятайте,че първото огнище на вируса в България,ще бъде в Разград.

Сега покрай вируса е момента да ударим Интер с 0:3

Лудогорец играе с Интер Милано, а шопските отбори с какво ще си играят довечера ?

и в нормалните държави затварят такива огнища. но тук това няма да стане - гела управлява България. за 14 дневна карантина и тлагане на мачове да не говорим... абе гела внася ковид-а и ни заразява всички. след това хуйвефарма генерира космически печалби от продажбе не лекарства и ваксини. пер по време на чума...

Поне ще останат живи !

За какво е този риск?И що за коментар да няма 14-дневен карантинен период.Да се сезират съответните органи и да не си играем с огъня, че и без това сме много слабички, както и да го погледнем.Ще има време и за футбол и за всичко, само да преминем разумно това изпитание.

Виж сега казва се "правим всичко необходимо", когато не можеш да кажеш, точно какво правиш, понеже не знаеш какво правиш, не го правиш или това което е правиш е нелепо. Във всички останали случаи посочваш конкретни мерки. За това няма никакво значение ще ходи ли Кракогорец в Италия и да ходи и да не ходи е все тая корона вируса е в България, просто не го знаеш.

Че то кой седи под карантина?! Батко каза болнични няма, бъдете отговорни и се дават "Строги инструкции", считай, че никой, който няма температура не е под карантина.....

Като знам колко голям е Сан Сиро, без публиката ще е много тягостно.

Мисля, че ще е Каварна или Варна....

ЦСКА навремето когато Интер бе на върха на световния футбол на прави два хикса в Милано и София в незабравим спектакъл. Не паднаха така безидейно у дома пред своя публика с 0:2

Каква мъка е да си погребал отбора си и сега да нямаш отбор, а ?

Върха на глупостта и безразсъдността е изпращането на тези момчета в епицентъра на епидемията, ако се заразят, те могат да предадат вируса на цяла България, алчостта за пари затъпява и инстинкта за самосъхранение.

Нищо ново, тия и без това нямат публика, освен тази на която и плащат с кренвирши и екскурзии до София и другата, която ходи на мачовете им, за да подкрепя противниковите отбори, както в случая с ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ МИЛАНО, ма то и името им е такова ЛуноХодец, а то на луната е самотно и скучно, колкото и да си богат, гелосан и сол.... на Бат ....

Тези нещастници да не се връщат у нас, деба и ритнитопковците тъпи, ще пируват по време ма чума, чорбаджията им да бъде предаден на Гешев за тероризъм.

Тези наистина са луди, за да отидат в огнището на заразата..

Е най добрия начин лудите гонци на коженото кълбо да оправдаят името си?

Какво им е името-"Кремвирши"? И как да го оправдаят?