Коментари - Лудогорец се нуждаеше от обрат с два дискусионни гола, за да сломи новак у дома | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментари от хора които не са гледали мача и статия писана от същите. Дузпата за септември също беше измислена и защо не казвате нищо за отменения гол на лудогорец защото от графиката засада нямаше. Пълна пародия важното е да се плюе срещу някой

Успех на Рома !!!!!! Цяла България е зад вас

Какви глупости пишете, бре? Щом головете са в полза на лудоклец (делиорман), са абсолютно редовни. Ако головете са срещу лудоклец (делиорман), не ВАР, а цимент ще забъркат, ако трябва, но се отменят задължително. Елементарно. Защо 99% от гледащите футбол са за противниците на лудоклец (делиорман)? Ами, ето защо. Защото са един тумор. Аз лично, независимо дали лудоклец (делиорман) играе в нас или в Европа, независимо срещу кой отбор, винаги съм за другия отбор и искрено се радвам когато лудоклец (делиорман) паднат.

ЗАЩО БФС не обяви Л.йноходец за ВЕЧЕН ШАМПИОН НА българия, ЗАВИНАГИ та смешниците-съдий да свирят спокойно един нормален истински шампионат от 2-ро място надолу, че ясно се видя, че с кремвирши и екскурзии, ВАР и нам си ко в Европа НЕ СТАВА БЕ ДОМУС, ОТ СЪРЦЕ СЕ РАДВАМ НА ВСИЧКИ ЧУЖДИ ОТБОРИ, КОИТО ВИ ШИ.АТ, защото Ви ши.ат без поми.рите от БФС, съдийските от.епки у нас, дет се вика ши.атви ЧЕСТНО И ПОЧТЕННО, зариди такива като Вас децата не искат да играят футбол, не се интересуват от футбол, а БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИГРАЕ НА ГОЛЯМ ФОРУМ ПРЕЗ 3340ГОДИНА. НЕчест(на)ита победа над СЕПТЕМРИ!!!

ДОКАТО ИМА ТАКИВА СЪДИИ, ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА!!!

Щом и срещу Септември им трябва помощ от ВАР , любов с пари не се купува , Кириле дано си щастлив

Пак подпряха яко лапнипишковците на киро ГЕЛА лайноядеца!

Грух-грух , муууууууу !

Аз гледам Бундеслигата-темпо 90 минути пълни стадиони бърз футбол атаки атмосфера реферът свири каквото е ако не с ВАР поправят...Тук стадионът полупразен футболът на ниво Африка лежане брак във всяко второ подаване а реферите изплашени да не ядосат някой бос.При дузпата за Септември реферът беше готов да подмине нарушението но чак на тези от ВАР им стана неудобно и след една минута умуване я дадоха.Е вече при изравнителният гол и те си замълчаха защото края на полувремето 1:0 за Септември не се знае да не стане някой сакатлък няма ВАР няма нарушение-не.За дузпата за Лудогорец смятам че е реална но първият им гол беше след нарушение.

Ква дузпа за септември защитника си сви крака дали въобще го докосна оня се строполи все едно му го отрязаха пълна пародия