Лудогорец се развихри и унижи Левски с 5 гола

Равенство на почивката, но истинско шоу в "зелено" през втората част

Обратно в новината

Коментари - Лудогорец се развихри и унижи Левски с 5 гола | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябваше още поне още 3 пресипнах от викане Още Още

Ние сме млад отбор, средна възраст 23-24 години, изграден с 4-5 милиона ЛЕВА. Трудно е да се бориш с отбор за чиито играчи са хвърлени 100-150 милиона лева. Чест му прави на Ники Костов че не се дръпнахме назад да пазим 1:1. НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ и по-добре да паднем, отколкото да играем страхливо! А преди 20 години имаше същия изкуствен отбор и много се радваше че ни е бил 5:1, казваше се НЕФТОКОМИК. Припадаха от кеф и полюции, селяндурите. Къде са тия сега, някой знае ли ги, помни ли ги , интересува ли се от тяхния невероятен отбор? Казвам само, какво е бъдещето на безмисления Луноходец! САМО ЛЕВСКИ!

ПЪРВО, убиваш утрци и негри като тия на ГЛАВНАТА снимка, а ПОСЛЕ може да се лигавиш и да играеш футбол или на карти !! Домусчиев да мре с маймуняците !!

Е такава е реалността. Не може да има отбори кръстени на армия в държава без армия и отбори кръстени на айдуци и убийци на деца като лицето Кунчев.

Ако не беше лицето Кунчев ти все още щеше да превиваш гръб под османския ятаган..............................Марш в анадола мангал малоумен!

"Колкото до Лудогорец, вече нямаме никакво съмнение кой отбор в България играе най-силния футбол и кой е отборът, превъзхождащ с класа всички останали. " Този цитат казва всичко за българското първенство. 12 - кратният шампион вече е "гушнал" и 13-тата (поредна) титла. Има 6 точки преднина пред вторият (ЦСКА) , при това с 1 мач по-малко!

Нещо ново! Като паднат говедата с повечко искат веднага да се бият и пак скандали по терена.....

Кур за Лефски але але але !!! Кур за Лецки але але але !!! Наско Сираков Пеперас Пеперас !!! Закривай обора на ГейАрена. Да слагат Кокала за тренер и у В-група. Там Кокала ще го крепи да не изпаднат.

Дори във "В" група пак ще сме два пъти повече от вас, комунистически отпадъци. Колко смешно изглеждате на националния стадион, взимайте още по-големи знамена да покривате празния сектор гей и да се криете зад тях ахахаххаххаха

С толкова са падали само националния ни отбор по футбол през последните години. Мале как ги бият тези превъзгласяни столичани в провинцията. Най-големите сакатлъци са в столицата барабар с Гонзо сричката, Бобчо спирта, Мухобойко и Киро на кирия. Само последния не е професионален футболист, но всички са с 2 леви крака, настъпали по няколко пъти мотиката. Да ги ииииба у тъпаците.

скапани диражийски к@@@@пУУти

Ама как така,оставка на Насо Раев ,ние сме отбор а на ДС и всяка власт,навремето катерехме Мусала с бронзовия бюст на Сталин

Страхотен успех и достойно представяне на ФК Левски за състоянието и възможностите им. Разликата в класите и много над 5 пъти и с мотивационни празнодумия, хаотичен напън и лоша физика и техника няма как да се залъгват и после да ида тежко и горчиво евро-турнирно отрезвяване. Чудо и голям успех е, че са в първа лига и то в шестицата. Нека се платят дълговете и на чисто се борят за успехи.

И "Заря" Крушари може да бие Левски, това е отбор аналог на умряло куче.

Хахахаха

Че кой се интересува все още от тази игра в нашето измислено първенство? Може би само некви лумпени и малоумници?

Отново пролевскарско висше ръководство в БФС, отново слабост в Левски. Тези така и не разбраха, че колкото повече "дундуркат" отбора на народа, толкова повече го разглезват и толкова по-зле за него. Народа си го е казал: "Много баби - хилаво дете!". Трябваше новото ръководство на БФС да бъде антиЛевски. Да го тъпче, мачка, да го прецаква при всяка възможност. И тогава може би щяха да израстат като истински борци последователи на Апостола. А последните години там се отглеждат лигльовци.

Лудогорец само в България могат да бият, на международната сцена са кръгли нули !

0 ли са да, само имат най-големия коефициент, само биха куп големи отбори, с които другите даже и не са играли. Не съм за Лудогорец, ама на черното не можеш да кажеш бяло. Имат победи срещу грандове в Европа, вземи провери преди да пишеш

Поздрави на орлите. Ще има купон в Разград нощеска...

Слаба и неориентирана защита и много слаб вратар. Не случайно искат Наумов, но дали ще се съгласи.

,,Грандовете" ЦСКА и Левски падат .... Това вече не е новина

Кеф!!!

Всяка загуба на тоталитерните ФК Левски и ЦСКА е радост за Българско.