Лудогорец вкара 4 и задълбочи проблемите на Берое

Разградчани не впечатлиха като игра, но постигнаха разгром в Стара Загора

Обратно в новината

Коментари - Лудогорец вкара 4 и задълбочи проблемите на Берое | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След 4 гола от засада и куп още съдийски аванти няма нужда от коментари!!!

Домусчиев да умра или да бяга заедно с маймуните към Африка.. Всички ПРОБЛЕМИ започват от предателя Боклук Борисов- Банкя-лията. Оня РАЗБОЛЯВА цяла България с турско- негърските фирми- А1( ЕМтел) Вииваком. Боклук Борисов пуска араби и негри да КРАДАТ Парите и Работата на Българските спортисти... И накрая, след като в продължение на 3 ( три ) години крадат парите и работата на българите, ПРЕДАТЕЛЯ Боклук Борисов дава Български Паспорти на маймуните да ГЛАСУВАТ за него на Българските избори- Сисиньо. РОберта, Али Соу, Дий Бост.. При Боклук Борисов НЯМА правосъдие.. Негова министър на правосъдието дава БГ паспорти на ВРАГОВЕТЕ на България.. Ислямистите - Османци и араби, 500 години КЛАХА БЪлгари и КРАДЯХА, но ги изгонхме и изтребихме при Осовобждението на БЪлгария, през 1878 г.... А после през 1989 г , Тодор Живов изгони много от тях. Някой трябва да намери и да застреля Банкя- лийския Турчин Боклук Борисов, още пред изборите. После да убият Ахмед Доган и да ИЗГОНИМ и изтребим всички турци и негри-маймуни на които Боклук Б.Б дава Български паспорти да ГЛАСУВАТ за него на Българските ИЗБОРИ- Сисиньо РОберта, Али Соу, Дий Бост.. Поп Кръстьо и Стефан Стамболов, също като Борисов искаха да пуснат турци и негри- маймуни да завземат България, но добре че ги уб.иха, преди да успеят Злосторниците и предатели.. ОТДЕЛНО, всички български партии трябва да почнат да ОБИКАЛЯТ България и да РАЗКАЗВАТ на Българите, какво прави неговата партия, за да НЕ гласуват никакви българи за тая партия, след като го убият тоя предател.

няма криза в Берое. Кризата е в българското съдийство и бездънните им джобове.

Колко интересно и напрегнато първенство вече 10 години откакто държавата яко налива в един конкретен отбор ... Преди поне наливаше в два и имаше някаква интрига.

Държавата ВЪОБЩЕ не налива в тоя "конкретен отбор". Печалбите, които този отбор носи от ежегодните си участия в европейските турнири, са му предостатъчни за българските стандарти.Освен това, и Домусчиев се грижи за отбора и за базите му. Няма в България такъв стадион и такава база за подготовка, каквито има в Разград. От друга страна, измислените грандове, особенно евроидиотите, искат само някой да им дава, без да предоставят насреща годен за продаване продукт. Те и затова нямат спонсори. Кой ще си вложи парите в нещо, без реални изгледи за някаква печалба. Те и затова 10 години, вече, дишат пушека на Лудогорец. Защото вече я няма партията-майка и държавата на соца, които крепяха и издържаха тия два отбора. (ЦСКА и "Левски")

Е сега защо най големите разбирачи не пишат . Защото и тази година лудогоре са шампиони . Не че са добри . Не не са . Другите обаче са много слаби . Това е истината вече 10 години .

Когато държавата ти плаща стадиона и дава поръчки на собственика - всеки отбор ще е добре.

Ти ири шестица и са ту пуснали предсрочно от Карлуково или тепърва ще полудяваш.То бива бива далавера но вече това дузпа ,засада, фаул и такива едни правилница за играта футбол спрямо Лудогорец не важат.Поне два от головете на отбора на гелосания мафиоз са от толкова явни засади , че само от съюза на слепите не могат да ги видят.Най-добре е направо да няма никакво първенство а отбора на производителя на амфетките да си го обявят за шампион.Останалото е безмислено изразходване на пари.Затова няма да можем да бием нито Кипър ,нито Занзибар,все пак лихме Гишбралтар.Неистов успех нещастници рязани.Да се засадят около Разград бананови плантации за да могат негърчетата да ходят да ги берат, както и румънците да има повече кукуруз за мамалига.

100% засада при първия гол. Какво повече да се коментира. След това мачът е друг.

Ти пък КЪДЕ видя тая засада?

Влизам в един друг сайт, пускам клипа към коментара. Камерата е таман на място. Давам "стоп" на кадъра, в момента на паса и гледам. Можеш и ти да го направиш, та да видиш какво виждях.

купи си лупи можге и да погледнеш че имаше не една а две засади.Ако не искаш да си признаеш все пак мача вече е свършил толкова по-зле за тебе.

Радвам се, че си разбрал, че мачът е свършил. Както писах, още след първия гол, който беше от засада.