Коментари - Лудогорец взе своето от безличен Локомотив (Пловдив) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

zizus

На кренвиршите на домакинския мач има 500 човека. Ние в Пазарджик направихме празник за града. Баси мъката - да ставаш шампион, да имаш стадион кукла и пак да няма кой да ги гледа. Ама така е, любов насила не става. А иначе на локото така да не им се играеше днеска. Един удар да нямаш цял мач. Смени в последните минути…само вратаря им не беше разбрал че се играе за твърда 1ца.

Браво на локото срещу ЦСКА за 50 лв изораха терена а сега за 20 лв свирки правеха на турците

Няма дори коментар тук... Просто, защото Делиормана не заслужава да има елитен футбол. Ако ще и 100 пъти да си купува титлата Домуса, пак няма да накара местните хора да ходят на стадиончето. Средно на мач я има, я няма, по стотина замаяни зрители... А там навремето се ковяха световни, олимпийски и европейски шампиони по борба. И вместо да продължи това велико спортно дело, Домуса реши на инат за прави футбол на място, където не му е мястото... За тези години нито един местен футболист не излезе от илюзорната школа, а отборът се напълни с пришълци от Африка, Южна Америка, Азия... И каква файда има за родния футбол??? Никаква, само за Домуса...

Щото в твоя любим отбор няма ни един футболист от посочените от теб дестинации. Аман от клети расисти из форумите, дето даже цели расисти не са. И кой си ти, че да определяш къде да има футбол и къде не. Щото в София последните 20 години със сигурност футбол няма. Отделно, футболът и всеки спорт е бизнес и ако работи добре, а от Лудогорец никой друг отбор не работи по-добре в пазарни условия и в европейска среда, то нещата се случват. Иначе, гледали сме ги тия истории - мили фенове, дайте парички да можем да дадем, та да ходят нашите леваци по .... птички. А за ползата. Ако не беше Лудогорец, щеше да гледаш четири отбора в европейските турнири на кукуво лято. Т.е. повечето ви класирания в Европа последните години са благодарение на Лудогорец. Отделно, че получавате пари от Лудогорец, както и всички професионални отбори от системата на УЕФА и т.н. и т.н.

То, "развитието" на футбола по разградски е видно от резултатите на национала...

Петричев ти ли си? Не се превъзбуждай когато някой ви каже право куме в очи истината за жалкото ви отборче Антибиотик - Резняковци. Откакто Резанград са шампиони в България няма никакъв футбол. Дори и някой отбор да тръгне да се надиграва с Луноходец съдиите веднага решават нещата. Колкото и да ви е гадно отбори като Левски и ЦСКА, Ботев Пд, дори Берое имат повече фенове от вас и ще имат повече фенове от вас ако ще и 87856728 пъти да станете шампиони. От тия титли половината вървят в комплект със съдиите. Колко футболисти създадохте във вашата школа при положение, че я има от над десетилетие вече? КОЛКО??? 0!!!!! КРЪГЛА, ГОЛЯМА НУЛА!!!!!!!! Дори водещите ви български футболисти са плод на други школи. От участието в ЕКТ си печели само Домус Ага. Никъде го няма това собственика на ТВ правата и на шампиона да са едно и също лице. Даже и в Зимбабве го няма това извращение. Гела си начеша егото, сега следва закриване на кремвишарницата и Моци ще си ходи обратно през Дунава да продава мамалига по пазарите.