17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Късмет, момчета ! Да се завърнете здрави всички !

Пълни глупости четем - защо отборът на Лудогорец като се върне от Милано ще бъде тестван за COVID-19? Ако футболистите на Лудогорец идващи от Милано нямат клинична симптоматика - повишена температура, кашлица, болки в гърлото, обща отпадналост - защо в такъв случай ще бъдат тествани за COVID-19? Самите "експерти" постоянно говорят по медиите, че е безмислено човек идващ от Италия и нямащ описаните клинични симптоми да се тества за коронавируса. Е питам логично - кой "експерт" реши да тества футболистите на Лудогорец идващи от Италия, макар и да нямат клинични симптоми? Кой е този експерт? Ами тогава втори логичен въпрос - щом ще изследват футболисти без клинични симптоми за COVID-19 тогава да изследват всички идващи от Италия, па макар и да нямат клинични симптоми - щом може да се тестват футболисти без клинични симптоми, защо не се тестват и редови граждани без симптоми. Еееййй какви "експерти" имаме - не гледайте какво правим (в случая с тези футболисти), а ни вервайте и слушайте "на сляпо" без да мислите ...

Пълни малуумници!!! Да си седят там после! Ама то за пара...

Нали стрували 200лв? Хайде те имат пари, но нали тестовете били ограничен брой, защо не се отложат мероприятията и да се ползват тестовете за хора, които сега се прибират?

Защо дечицата завърнали се от Италия ще са на 14дневна карантина, а тези футболисти само с тест във ВМА? Наредбите не са ли еднакви за всички?

Е как така ще ги тестват веднага след завръщането им във ВМА? Нали онзи ден казаха, че докато не се развие симптоматика, тестовете са безмислени??? Някой да не лъже??

Петричев да внимава да не му предадат някой друг вирус анално, че после и да го тестват...

Долу вече са писали, че такъв тест безсмислен според Министерство на здравеопазването и щаба за борба с коронавируса. По-скоро следвайки същите препоръки към всички граждани на България цялата делегация трябва да остане под карантина 20 дена от тяхната отпуска или както си решат и да не се срещат с други хора. Ще бъде ли спазано това изискване????

Нали нямало смисъл от превантивно изследване, само ако имат симптоми? За едните майка за други - мащеха.

Тъпотии, зорлем ще ходят в обречен мач да играят. Пир по време на чума.