17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВАЖНОТО е Любо Ганев да учи малките българчета на Волейбол... И да НЕ обръща внимане на разни алчни африкански маймуни, с бразилски или кубински паспорти, които ИСКАТ да ОТКРАДНАТ Парите и Работата на българските волейболисти.. Любо Ганев, ВЗИМАЙ каквото можеш от чужбина, както си взимал преди години.. ВАЖНОТО е чужденците да НЕ крадат от нас... Така ще РАСТЕ България... Винаги така се расте.. с Война !!

Само ще кажа, че интелектуалния и организационният капацитет на Любо Ганев, сравнен с капацитета на Данчо Лазаров, е като този на Боби Михайлов, сравнен с интелекта и възможностите на Батето. Схващате ли разликите?

Върнете Радо Стойчев, а после се пенсионирайте и далеч от залите!

След изборите ...смяна на всички спортни "башове"..... Нерези.....само тъпчат и сер...т.... А ,този е като Б.Борисов ,големи очаквания ,а всъщност голям прираст (в живо тегло) .... За това ли го избраха!?

За съжаление,ама наистина...типично по нашенски !!! Post factum ,започват на дълго и на широко да обясняват случилото се . Идиоти ,вземат заплати за оня дето "гората клати" ...!!!! Този освен ,че наддаде в живо тегло с нищо не допринесе ,а каква борба беше ,какви надежди....!?!?!?

2 см чело и 2 грама мозък.

ганев вместо в затвора за няколко изнасилвания кражби и мошеничество управлява нещо дето не разбира

Волейболът в България отдавна е мъртъв. Дори не знам за какво говори Любо. Май и той не е наясно. У нас се говори само и единствено за национални отбори. А всъщност това е върхът на пирамидата. Но отдолу няма нищо... Жалко първенство, мизерни условия, нулева подготовка. Измислили са някакво гръмко заглавие от сорта на мегалига, но играчите са посредствени. И те не са виновни, виновна е федерацията, треньорите, закона за спорта. Ганев не вдява, че не може да има национален отбор без играчи от България. Силните отбори имат силни вътрешни първенства и могат да извадят 1-2-3 равностойни национални отбора. Ние нямаме нито един... А какви огромни в световен мащаб български играчи е имало в миналото. И италианците са се учели от българи. Факт. Сега 20на годишни станаха европейски шампиони. Просто защото работят много и последователно. А тук не се работи. Лежи се на стари лаври и се отбива номера. И се усвояват пари от държавата, понеже волейболът от е олимпийски спорт

Бивши волейболисти=крадци.

Да обясни защо козирува с левачката ;)

Нищо съществено , градивно и идейно не виждам в думите му! Успокоил момичетата заедно с Христо Стоичков?! Тези хора , които не могат да съчинят дори едно смислено изречение, няма как да са шефове и на градска тоалетна! Ядат , пият и ходят на екскурзии , това е! Ми , като си прост си гледай там бизнеса , ама не проваляй цял един успешен спорт!...после що всички псуваме и се ядосваме...е , как да не му теглиш една!

е философията като цяло - един такъв отива при същия като него, който примерно е министър на спорта. Ядат, пият, вземат си някоя ..рва и после се разберат да дадат пари за зала или нещо подобно - хем да замажат очите на хората, че правят нещо, хем да приберат и за тях. Никаква стратегия как да се развиват спорта, ние вече 15г. не може да се научим да играем в защита, при трудна топка как да търсим блока и после да я посрещнем от него, играчите нямат психика. За сервиз - не коментирам дори, който е гледал финала, видя какво правеха и словенци, и италианци колко бъркат и с каква сила постоянно изпълняват, а когато не вкарват сила - къде я насочват. Създадени фиктивни клубове си ги преизбират и така. Модел още от времето на неговия шеф-инженер. И младите играчи го гледат и следват примера му. Лошото е, че така е почти навсякъде и далеч не визирам спорта. Как за толкова време в ЕС, с толкова млади хора, които учиха и работиха в Европа, съответно малко или много придобиха от техния манталитет, нещата се променят толкова бавно и почти незабележимо? Очевидно мнозинството в България си е много повече за Ориента, отколкото за Европа.

почти всички девойки за да са в отбор са курви на деятели функционери и началници обикновенно стройни високи но тъпи девойки.. а ганев си пада по малолетни вечер натиска по клозетите 12 годишни...

agent toni

Защото си Боби Михайлов втори, затова.

Този колкото е голям / на ръст и килограми/,толкова е тъп.Той е основната причина за пропадането на волейбола у нас. Тъп и ехиден индивид

Да ви кажем, че "скуадра адзура" е само и единствено за националния им по футбол. Това тук е друга работа.

Тъпи Ръководители на Българските Волейболисти ! ОСТАВКА !

Заради теб изостава, бидон. Но най-вече заради шефа ти Инженерина, на който правиш като вятъра заради лапачката. Унищожихте най-успешния в последните 25г. спорт.

Дебела свиня!!!

позлатен ли му е часовникът на това нещо :-)

Много по-елементарна е причината и си има име - Любо Ганев, заедно със службогонците и дерибеи около него. Достоен наследник на инж...., като по всички показатели ще го надмине многократно. Язък, че все още имаме талантливи волейболисти, като спортът го управляват бездарници като този .