17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...и Барселона и Ливърпул и Манчестър и Байерн...са в съюз против ЦСКА Супата истината дума

Истина е ! Не само няколко, всички отбори са съюзени срещу цска ! И топката също!

почне сам да си назначава съдиите!

този да му нажилят езика с една пареща коприва ,та поне за малко да се поспре преди да каже нещо.Все му некой виновен.

Няма какво да се пените, утре едни чернилки ще опасат тревата, агитките ще агитират, коучовете ще попържват, а зажаднелите за футбол ще има да чакат по-добри времена. Обзалагам се, че от първите 22 на терена най-много 10 ще са българи и то заедно със съдиите. Футбол без родни школи не се прави.

Защо им са на ЦСКА врагове при този субект с една гънка в главата. Чичовото, супеното и каквото и друго любезно да се сетиш е малко за да го оприличиш на нещо мислещо - хахахах

Колко е лошо да си луд!

Тоа малоумник не спре да реве! Много неприятен тъпунгер!

Клети пощенци от подуенската ливада, не мучете!

Клети припсове от ловешко, ревете!

Първо не пишеш от кое ЦСКА си тъй като има две.Да се именуваш централен спортен клуб на армията е пълен смех.Армия държавицата ни просто няма.Такава имаше при здравия социализъм.Футбола го командваше другаря Милко Калев Балев и бай Добри Джуров.Взимаха се футболисти в казармата, взимаха се по-кадърните запас и всякакви комунистичуски извращения.Много по-достойно е да си бил назначен за раздавач в пощата отколкото майор без грам мозък в главата и командван от още по-големи тъпанари.Лошото е че младежта не чете какво е било и защо имаше навремето спортна рота към армията.Сега няма нито рота нито армия.Всичкото са бегли спомени от миналото.ГМТО се опитва да открадне историята на автентичното ЦСКА 1948 създадено по примера на братското ЦСКА Москва от дъртите комунисти .Уреждането на мачове и заповедите от партията хранилница бяха нещо нормално.Освен ЦСКА имаше много военни отбори-Сливен,Черно Море ,Тракия Пловдив,всичките бяха армейски футболни дружество или АФД.Тъй като си неграмотен сигурно не можеш да четеш и затова имаш затруднения и в мисленото.Чети за да разбереш някои истини.

То май ти мучиш клети пощенецо

Сините венци, доносниците и ченгетата на България, срам за родния спорт, хранениците от нацисти, комунисти и псевдодемократи, галения тумор на всички власти, вечно вторите, а вече и третите дълбоко комплексирани евроидиотите са излезли в петък следобед на паша по сайтовете и мучат ли мучат. Споко. Ще паднете... Както винаги. :)

И това го казва фенче на един бивш вече, изкуствено създаден отбор, а сега фенче на оранжевите от лАтекс! Евала ефенди!

Новата тактика на Литекс - плюем съдиите превантивно за да им оказваме натиск. Стоилов и Пенев са най-големите ревльовци в българския футбол.

На Чичовото все съдиите виновни.

Толкова му е умствения багаж! Чупи тъпомера!

ами ще има! ТИ С КОЙ ЛИ НЕ СЕ СКАРА И НЕ НАРУГА? И очакваш да не ти спретнат една коалиция? А, да, игра за поста на перуката......еми знаеш какво става с такиви. НАЙ-МАЛКОТО ОТБОРЪТ ИМ НЕ ПИЧЕЛИ.

Моят ЦСКА има 31 титли! Тия не знам кои са, ама не са моите! НЕПРИПОЗНАЛ!

Много са смешни оранжевите, които твърдят, че това което припознаела публиката то е Цска. Ами утре ако припознаете Литекс за Реал М, Ловеч Мадрид ли ще стане? Ах, колко жалко е да си слабоумен…

Този е напълно луд, както между другото и всички мислещи си, че Литекс е Цска.

ЦСК в лицето на Л. Пенев си намериха точния шаман тоя човек говори не като треньор, а като некакъв сектант се е дно слушаш слово в секта едно и също до откат

Тоя е като комунистите само плаче

Много мучене днес, а утре вечер какво ли ще бъде?

Оранжева тишина и ред сълзи, ред сополи....

Много страх има в момчето, споко Любчо ще вие бием и с юношите. Не може да се оправдаваш само със съдиите, гледай нещастния си хибрид и млъкни най-накрая.

За отбора и тактиката нищо не разбрахме. Ясно, пак ще си има оправдание.

Пенев Конспирацията...

Някой сеща ли се след загуба на това гмо,супата да не е обвинил съдиите? Поне един мач....То излиза,че този отбор пада само защото вселената е срещу тях,иначе са Барселоната на БГ. Този сигурно е посетил Шабла преди старта на летният сезон.......

Любчо бре ти първо не си в ЦСКА и да има нещо срещу него теб не те касае, ти си в ЛИТЕКС СОФИЯ бе така ли не разбра до сега , ха сега си духай супата и за ЦСКА не плачи ! Много са ти липсвали медийните изяви, ти няма ден да не бръщолевиш ГЛУПОСТИ само и само да пишат за теб!

Той май освен за съдиите за друго не може да говори....

Не спря да ревеш... сутрин, обед, вечер... ей така превантивно да си ревем.... падаме...бием....ревем

чичковите червенотиквеничета

а той сигурно иска да играе само с отборите които са съюзени с литекс-етрополе и толкова

Пенев е накадърник. Ако не говори, няма кой да се сети за него.

И спи на запалено, ама не за да го виждат през прозореца, а за да плати таласъмите.