Коментари - Любослав Пенев и шестима негови играчи са с коронавирус | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пълна идиотщина е да се продължава това първенство в момент на пандемия...

В медицината,който съществува от хилядолетия е:Primum non nocere(Първо НЕ вреди).Тия малоумници от Царско село не знаят ли ,че пускайки заразени играчи рискуват здравето не само на противниковите ,но и на собствените си играчи? ,,Или е било нарочно?

Ако имаш само един ташак, Короната опасна ли е? За един приятел питам.......

Простак.

Любо, не се притеснявай, на третия ден шъ ви съ играй кючек, тва е водещия симптом. Папай супичка, върти гюбеци и шъ си шен, бате

Ако Любо Пенев е знаел, че е с вирус и е знаел, че е контактен с играчите, защо тогава са излезли на терена, а не са били изолирани като треньора си? Това не е ли опит за умишлено заразяване на противниковите играчи? Здравната инспекция и УЕФА мисля, че трябва да се сезират!!!

С Любо Ганев Той е бая рисков.Яко наднормено тегло,пуши и пие като смок.Не спортува. Че го пишеме бегал

Мангъров да лекува, а не да ходи, като на дърт х.....кожата по телевизии и др. средства на медиийте, ,,разяснявайки" , че няма страшно.......

Тези от Селско село и те ли играят само с чужденци ?

Мач на Лудогорец се отлага заради болни в Арда,но болни в Царско село се прикриват,за да не се отложи мач на ЦСКА?

КоРонаВирусЪТ Не СъщесТвуВА !!!!11!!!!!

Разбира се Всички го знаем това. Ама нали треба кинти да се лапат

Анти-антиглобалистите че влезете у матрицата и оро че играете. Вие вече сте там де - ипотека и пазравуване в хипермаркет не е ли част от глобалната матрица, а?

Треньорът има симптоми на Covid, но НЕ се тестват играчите и се пускат да играят.Кой им плати за да заразяват футболистите точно преди мача в Швейцария?

Абе, Дира, защо не може да се влиза в сайта на Дженерали? Нито застраховки, нито проверка, нито НИЩО>.... Това дали не е новина? Я марш да отразявате!

https://raidforums.com/Thread-SELLING-GENERALI-Bulgaria-Holding-AD

Лошо. Е ся ше разбере чичовото как духат супата останалите... Да се оправят по-бързо и без драми и интубации!

Кретени

А ти, кретен такъв, защо четеш новини?

Който не се е изследвал, той не е с положителна проба. Е всъщност дори не е нужно и да се изследваш, достатъчно е да заявиш, че ще се изследваш( Милена Славова).

Сметни процентите пак, балък

Нищо им няма! Ще се оправят за нула време...

От грипа не се оправяш за нула време, напротив, аз се възстановявах от грип един месец... А и получаваш усложнения? А сега де...

Роналдо какви усложнения има, затова не заби хетрик в последния мач и това без да е тренирал 2 седмици...Супер тежко го е изкарал като 90% от хората, а сега де?

Безотговорно поведение на Царско село.Били са абсолютно в час със случващото се и умишлено заразяват противниковите играчи.