17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само пингвините от южният полюс не са ни били.....

Сега е 11:12 на 21.11 и не можах да се въздържа.... относно БГ футбола ... за него или добро или нищо

Победната "серия" беше срещу Гибралтар, Сев. Македония и Кипър, но Люксембург взе че я прекъсна....Ако такива резултати се бяха случили с националния отбор преди 25 - 30 г. щяхме да го приемем, като национална трагедия, а не прекъсване на "победна серия"....

Този Боби колко е долен, нарочно играем само със слабаци за да изглежда, че имаме някаква класа. После излиза Гонзо Тъпото и казва, че се борим за класиране на европейското. Не се ли изметат всички от краварското поколение така ще е.

до по-миналият ви биеха кат тъпани, сега мрънкате от равенство. Може пък първо да се учат да не падат, пък после да се учат да бият. Ибаа го във футбола. Перуката е измамник.

Докато не бъдат махнати "героите 94" от футбола и не дойде някой като Бербатов начело на Бфс няма да имаме футбол. Защо мълчи държавата и търпи таьи иьлагация.

Държавата драги, е факторът за какъвто и да е просперитет - не само във футбола. Перукан е в тясна връзка с крадеца Борисов - и двамата пълнят чекмеджетата. Единият съсипва България, другият съсипа футболна България!

Нямаме отбор, това е истината

Днес Кипър, които ние ги бихме, смачкаха Израел у дома с 2:3. Израелците изкараха луд късмет, че не им вкараха повече голове. Реалностите вече са съвсем други. Много малко са вече футболните джуджетета.

Да не биеш Люксембург? И как ще се класираме на Световно или Европейско? Трябва да сме в една група с Лихтенщайн, Фарьорските острови и ако Люксембург е в групата имаме шанс да сме втори. Пълни чалгари са нац.отбор. Некадърници, ламтящи за голяма заплата без резултати.

Хайде, да не се изхвърляме. Люксембург вече не са футболно джудже. Направиха 2:2 с Турция в Истанбул, като турците се спасиха с последните минути от загуба. Завършиха и 2:2 с Унгария наскоро. Всичките им играчи са силни първенства.

Другите отбори ги подценяват, а нашите толкова си могат! Не говори глупости!

А, бе, г..пчо, ти мачове гледаш ли, или само коментираш? Унгарците имат един от най-силните отбори в Европа. Смачкаха и германци и англичани в лигата.

Ти изкара Люксембург ТИТАНИТЕ на Европа бе, следващите еврто и световни шапиони!!! А поспри малко с патоса.... Ти си виждал топка само по телевизора, бе пич!!! Сигурно си 150 кг лой, която само говори глупости!

Айде, още един, който само жена му го е виждала по бели гащи, но си мисли, че от футбол разбира.

Такива коментатори като теб, които един ден спорт не са практикували, ама говорят глупости, ги слушам и гледам по телевизора постоянно... Философи: Люксембург били ТИТАНИ и бла бла...глупости на таркалета... И да, жена ми ме е виждала по бели гащи, а твоята сигурно не ще и да те види гол с твоите провиснали философски телеса...

Седи гледай, пий си ракията, ама не се опитвай да даваш акъл

А какви празненства ще има по дискотеките сега по случай равенството......малиииий !

Истински лъвове,не паднаха от колоса Люксембург,до последно се бориха за равенството.....хвала !

Това равенство срещу Люксембург е равносилно на загуба

Реми срещу такъв колос си е победа!

С това реми, българския футбол подкрепя евроатлантическите ценности,глобализма и неолиберализма. Вече не е достатъчно просто да играеш футбол

В България има ли нещо,което да не е унищожено?!? Да оставим заводите,Здравеопазването,Съдебната система,МВР,прокуратурата дето вече са съсипани,виждаме,че и футболът ни е съсипан и спорта,като цяло. Може би сме единствената държава в света с фалирали футболни грандове,а националният ни отбор за нищо не става вече,дори нямаме футболисти,които да продаваме в чужбина и които да радват очите ни... какво става с тая държава бре,защо всички спите,защо?!? Гешев и Борисов се бият в гърдите,че всичко е супер,държавата при тях цъфтяла,футболът ни при алкохолика Михайлов също бил цвете,баси,защо спите хора,защо тези не сте ги отнесли с лопатите вече?!?

- Джон, кой управлява в България през последните 75 години? - Комунистите, сър.

Грешка, когато управляваха комунистите, си имахме всичко , сега при капиталистите нямаме нищо.

А да те попитам- ти на колко години си? И не лъжи- знам какви герои сте в такава анонимна среда. Да ти кажа- аз съм на 60 години. За първи път пред комп съм седнал 1983та година.. Дядо ми е съден 1948ма като " Никола Петковист-Михайловист". Ако въобще можеш да осъзнаеш какво е това. През живота си стигнах от Мелбърн- Южна Австралия до Удевала- Южна Швеция. Сега живея и още работя в Германия вече 8 години. Учил съм някога научен комунизъм, и сега разбрах защо е създаден в Германия...Така, че...ако имаш някакви психо-комплекси- не мастурбирай из такива форуми- банята ти е на 1 ръка разстояние. Съветвам те да се запознаеш и със първите писма на Георги Марков след бягството от България....Та..." избягах от комунизъм....натресох се на трижди комунизъм"....

Да, детската смъртност при соца беше три пъти по-висока , но здравеопазването е съсипано. Съсипани са мозъците на цяло поколение , което не различава бяло и черно.

Момчетата от Люксенбург не са имали време да отпразнуват ремито, защото е трябвало да се върнат на работа. Кой да сервира кафе, кой да маже мазилка и тн. Нашите обаче, ще се почерпят довечера за това достойно представяне. Браво!

Българският футбол да бъде разпуснат, за да гледа щ.о е то ФУТБОЛ и как се играе!!!

Откакто циганинът Боби Михаилов управлява футжолът у нас,Български Национален Отбор няма.Има катун от цигани,турци и помаци,които употребяват името на Майка България,за да печелбарствуват от хазартни залагания. Христо Стоичков е пък шефът на Михаилов.Лицето на Стоичков е характерно за влашки циганин.Също така,както една Армия не поставя за свой началник чужденец,така и отборът по футбол не може да бъде воден от потомци на сърби,които изклаха Българското наделение в Македония.

Геройско реме със световния футболен колос Бразилия!!! А, грешка! Със световния футболен колос Люксембург. И се питаме, защо не сме на Световно, на Европейско? Футболистите днес дадоха отговора. Щоч не можеш да биеш Люксембург с два-три гола, значи си гола вода.

Трябва да се радваме, колоса Люксембург не ни победи

Разбирачът, ти видя ли състава, нашият поне беше български, а там от Южна Америка, африканци, косовци, горяни, албанци и т н . всички чистокръвни люксембурговци

Отивай да се клатиш някъде бе ганьовски лольо,ти ли си разбирач хуй заспал!!!??

Люксембург не би България.

Шилo

Кой, кой? Кой имал серия някаква???

Следващи мачове с Андора, Сан Марино и Фарьорските Острови. Все тегави съперници …

Забрави Гибралтар

Перуката ли ги реди тези контроли? И на мен ми се ходи в Люксембург на екскурзия, еле па ако някой друг плаща масрафа. Ама поне да беше инструктирал отбора малко да се напънат, белким си заслужат командировачните.

Това е срамота

Тези нашите, не са победили Люксембург? При нашите поля? Жалка история!

Не са могли да бият такъв футболен титан като Люксембург...

А беше време, когато ако не бием в София Италия, Франция или Белгия обявявахме нацинален траур....Бихме Аржентина, Мексико и Германия на световното 1994, 1995 в София обърнахме мача с Германия от 0:2 на 3:2 А такива като Люксембург с по-малко от три гола ако ги бием пак беше национален траур...

Кога е било това време, че никой не го помни?

Цец Мен - човека говори абсолютната истина. 90те години беше така.

Не помниш защото точно тогава пияният ти баща те е направил.

...

Не така. Там в отбора има едни момчета от терта група, много са корави. Казват, че и вратаря е един як - направо бил от предучилищната.

Но не срещу ОДЗ Лхтунщайн.

Това е голям успех за родния футбол. Силният състав на Люксембург не можа да ни бие.

Нулево реми .Дървено желязо Боко и Киро възход! И други такива 33 години боковизъм -обикновен локум

Не почнахме световното по-най добрия начин, но очаквам в следващите два мача от групата момчетата да се вдигнат и да се класираме за елиминациите...

Махайте сееее!!!

Победната си серия ......хахахахахах

Като махнем Кирилов Недялков и Делев другите за никъв чеп не стават даже без пари и в Афганистан няма да ги вземат смешковци

Тези наши "професионалисти", ако вземат като във вица с полицая да играят с кучето шах, сигурно ще завършат и с него наравно....