17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Омръзна ми вече този нещастник! Продължаваме напред!

пак ще стои на 1 крак и ще се плези докато го бият

Гледайте му мачовете на джипсито. Същия като персонажа на Брад Пит от филмчето на Гай Ричи. Носи на бой, много жилав и корав. Очаквам Андреев да бъде лошо бит, но разбира се, ще го подкрепим. Може да е чалгар, ама си е наш.

Андрей О'Пулев не е лош боксьор, но е на средно ниво на световната сцена. Обаче ние нямаме по-добър в тази категория при професионалистите и не сме имали. Затова е редно да си го подкрепяме дори да няма шанс за победа и да бъде смлян. Както се казва "с жена зле, без жена още по-зле" и накрая човек и добре да живее пак се жени. В този ред на мисли искам да се обърна към критиците на О'Пулев да заемат мястото му и ние ще ги подкрепим. Явно те се имат за голяма сила и ще се представят по-добре. Ама и да паднете ние пак ще сме зад вас, защото сте българи, а всичко българско е свято!

Ром.

Повече цирк, отколкото бой.

Баси спорта...уговарят се по 2-3 години, бият се веднъж и после пак уговорки... Аз Пулев забравих жив ли е и какъв е.

Пулев много умно отказа миналата година срещата със Джошуа. Тогава той не беше в добра форма и избегна евентуална загуба, която можеше да срине кариерата му и после трябваше да започва отначало, сега има шанса да играе пак за титлата с Джошуа, но вече Кубрат ще е по подготвен. Глупостите от сорта страх не присъстват при тези титани, но излезнеш ли неподготвен е свършено с теб!

Само дето британският циганин ще го напердаши набързо, за да може да стане мача Джошуа - Фюри, къдито има повече пари, отколкото в мач с Пулев.

Аз само констатирах причината, поради която Кубрат отложи мача с Джошуа, а сега ти като си сигурен че ще го напердашат, ВЗЕМИ ЗАЛОЖИ ВСИЧКИТЕ си пари на Фюри и ще станеш богат,ама май ще се замислиш ми се струва!

МНОГО ВАЖНО. Боли ме това за тази новина.

с Тайсън Фюри не иска ли ? :)

КАКЪВ МАЧ НА ГОДИНАТА Е ТОВА?!? хОРАТА ИСКАТ ДА ГЛЕДАТ СЪВСЕМ РАЗЛИЧЕН МАЧ ,А НЕ МЕЖДУ ТЕЗИ !

В преговори за мачове, отказвания заради малко пари и отлагане заради контузии времето си минава и един хубав ден ще се събудим с новината, че 45годишният Пулев ще се бие с по-малкия си брат за .... семейното наследство.;)

Нормално щото е всеизвестно , че "ранъта праи борбътъ а ние се бориме най-вече за паре щото с тех и ранъ , и борбъ" .