Коментари - Мадрид, Амстердам, Брюксел: Победата на Мароко запали Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незнам защо ме трият, като си го пише в новината Циглите са нарушили спокойствието на нормалните хора из Европа. По принцип, няма никакъв проблем да си празнуват...ама в МАракеш Всички на лодките и обратно! :)

Трият те защото това твоето е чист нацизъм.

А ама тия градове още в Европа ли се намират да не се бъркате

Много зле е работата, пак ние сме виновни. Пуснали сме ги през границата. И си мисля дали не трябва да се пазим от тези белгийци, нидерландци и испанци от марокански произход. Рюте, какво ще кажеш. Да не вземеш да ги пуснеш на твоя приятел в Австрия, че нали имаме обща граница и да дойдат в България.

Шенгенците празнуват. Рюте е щастлив

Мен лично тази новина не само, че не ме учудва , но донякъде ме радва. Тя показва колко е загнило всичко и какво може да се очаква в бъдеще. Все пак испанците са били 700 години под арабско иго. Може историята да се повтаря, само че малко по-различно.

Полицията и армията са изпуснали удобен случай да намалят бандитското мароканско присъствие в Западна Европа с 50 до 60 процента... Язък!

Лелеее... колко "интегрирани европейци".

Марокански скакалци и в офиса на дрисмедията!

Шенген им е проблема на тия, димките са минали през България за 10 лефа на каскет, веервайте ми

Достатъчно е да прочетеш повечето коментари и ти става ясно защо бай ти Ганя живее в кочина! И най-вече, че му харесва това!

кочината е доста на запад от България.Факт, гето до гето, стрелби до стрелби и всичко това от "хубавият" западен живот на добитъците там.

Обади се най големия Ганьо.. Що ве бастун нещо харесали ти от действията на сиганските фенове а? Джендърче мамино..

Айде да се затваря ЕС.

Щом правят такива зулуми за един Мач , представете си Ако ги призоват на война с християните ! Нищо няма да остане западна Европа . По добре че не сме в Шенген !

Ама искаш европейски заплати???

Едно време Баба Меркел,ни обясняваше как ще живеем в прекрасен нов,мултикултурен свят.Важното е че има гей паради.

Тепърва педероатлантическите коп.лета ще разберат какво значи "марокански скакалци". ха-ха.... На ви мулти-култи, на ви обрязани ценности!

Ами и в Европа трябва някой да събира пликовете с боклука. Белите не искат, затова се е наложило да вкарат цветни. И не си мислете, че из богатите квартали са тичали маймуни. По гетата са тези изпълнения и в центровете, но там ги чака полицията да ги трепе. И повярвайте не си поплюват.

Викаш полицай не храчи. В икономиката има едно явление, всяко количествено изменение води до качествени натрупвания.

Знаеш ли в Япония защо няма чистачи в училища и обществени сгради? Понеже хората са достигнали култура да си събират боклуците и да гледат след себе си. За това и там няма нужда от мигранти да вършат "мръсна" работа. Цивилизована Европа има много хляб да яде, ама няма да я има до тогава.

Не ми давай за пример страна, в която възрастните хора са обречени да работят докато паднат и умрат. Провери си сам защо е така. Социалната система на Япония е един ужасен концлагер. Страната е на първо място по самоубийства на възрастни хора.

Крепостта Европа вече е превзета отвътре, пълна с нашественици. Сега си представете какво ще стане, когато същите тия тълпи получат сигнала от кораба-майка и тръгнат пак така, дори само с по един нож в ръка... Няма кой да ги спре, ще изколят дебелите бели дебили като пилета. Говорете си за ценности, интеграция и толерантност, той живота си знае неговото...

Европа си я виждал само по БТВ и Нова. И на някоя екскурзийка с нискотарифка. Има джагали, но не всички са идиоти. А и все още не са толкова много. За една вечер могат да бъдат претрепани от полиция и армия. Буквално за часове ще се реши проблема. Западняците са големи демократи, но опре ли ножа в кокала, обръщат страницата и стават изключително опасни и неприятни типчета.

Ти много я разбираш политиката бе мой. Не часаве, а секунди!

Ааааа, какви са тия "етнически мароканци"? За циганите там що не пишете "етнически цигани", а пишете "български граждани"? Двоен стандарт нещо?

Пак ще има Хитлер. Неизбежно е!

Ееееее, в шенгенските държави е така :)

Мароканските скакалци са завладели Запада. Остава само да се мултиплицират както те си знаят...