Мъгла е вероятната причина за трагичния инцидент с Коби

Полицията обяви, че видимостта е била ниска и дори нейните хеликоптери не са летяли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затуй си карай тротинетка.

Стига лъгахте бе. Просто е тъмно в гората и не могат да го видят.

за тоя Коби, че 5-те дотук от сутринта не са достатъчни...

Цапат природата с тия хеликоптерчета, че и да тъжим сега. Казано е: Проблемът не е да нахраним бедните, а богатите.

Лека му пръст на Коби, велик беше наистина, ама така му било писано! Това си е повече семейна трагедия! Оставете го да почива в мир!

Сега научих за тази звезда. Лека му пръст.

Ухаа, силно казано.

Много прост народ е писал тук. Загинал е човек, който е оставил следа в живота на милиони и е бил истински идол за толкова много хора. Коментарите показват само в каква сбирщина от еснафи се е превърнал българския народ. Не може да се интересуваме само от злободневните проблеми които имаме, това ни превръща в стадо от безмислени същества, които само ядат и сер*т. Да почива в мир момчето.

Ай, стига бе!

Абе май са го претоварили този хеликоптер.

Повечето хора като спечелят пари и започват да се чудят как да се затрият. Най вече успяват с хвърчащи машини. Лека му пръст.

Причината за катастрофата е простотия и некадърност!

Бог да го прости, голям спортист е бил, но това ли е най-важната новина, че ни заливате с нея? Меси ако беше умрял сигурно толкова статии нямаше да напишете! Нито българите са толкова луди по баскета, нито това е най-голямия ни проблем, че тази новина да е на първо място.

Е, хубаво, оставил следа, явно продължава да оставя, но за нас това не е новина номер 1, че да я четем на 1-ва. Не живеем отвъд океана, още по-малко в Калифорния. Ако в Сан Франсиско Трибюн на първа излезе новина за някой загинал българин оставил следа в милиони българи, ще имат да се пулят. И ако са анонимни и да остроумничат.

От официалната информация, която излезе, хеликоптерът се е ударил директно в малко възвишение поради гъстата мъгла в района.

Бог да го прости,но не е нещо което зя вълнува Българина. Доста народ загива и тука!Тава ме притеснява повече! Мерси!

Жалко! Точно сега, когато можеше да си харчи спечелените пари и да се наслаждава на живота. Много жалко и за детето, както и за другите жертви!

Може да изглежда като клише, но знаете ли колко деца и невинни хора загиват на ден от глад, болести и бомби.... Никой не ги коментира тях - те са статистика, но за този баскетболист-милионер целият свят скърбял! Наистина жалко за този нелеп инцидент, но аз - не знам защо, не скърбя ...особено!

Тоя сега го чувам за пръв път

ами защо се обаждаш ! ? !

Прав е човека. И аз го чувам за пръв път.

Ма как ще го чувсте- Вие в България не се интетесувате от свта- сврели сте се в мъничките си дупки и мързелувате. Само викате- някой да ни даде пари, няма храна. Коби Браянт не се е родил в богато семейство- но не е мързелувал- с яки тренировки се е издигнал в света на баскетбола. Тия милиони не са му паднали от небето, а с работа. Подпомага деца в нетавностойно положение, помага в много благотворителност. Дължим уважение.

Как ще го чуеш- Преслава не пее за него

демек физически труд, е искарал милиони, финансирани от китай. джендърите не смеете да кажете нещо против китай, за да не ви спрат паричките :(

Научи се първо да пишеш!

Лека мъ пръст.. Ама не мога да разбера тези дето не са го чували за какво пишат въобще. Нормално не се интересувате от спорт, ама спрете да спамите поне..

Съвсем правилно, за деца, лекари, учители, инженери никой не пише, но за баскетболист ( и спортист като цяло, футбулиста Сала наскоро) голяма мъка. Лека му пръст на човека, но това по медиите е ОГРОМНО лицемерие

Да почива в мир Коби!!! Ако беше сАвеЦки спортист и лакей на вожда плешив, целата тролоферма щеше да циври тук! А сега са големи философи!

Да, вероятно е имало алкохолна мъгла в главата на пилота!

да не се появи някой "специалист" да обясни на непросветените колко са били "прости" и "некадърни" някои други хора. Не може да се мине без такива компетентни лица (или по-скоро задници), честно!

Марадона-та на баскетбола. Жалко..

А сега кво че прайме без Коби-лкин светът пропадна!

недоумявам колко сме злобни, колко сме лоши , направо не мога да намеря подходящите думи! Един го не чул , друг го не видял, ами да сте чули и видели, не нас ни интересува само личното "аз" и всичко друго няма смисъл?!?! Направо се чудя в България ли се намирам, къде ли??????????????

Прав си че всеки ден умират хора, но не всеки ден умират хора които оставят следа след себе си и са вдъхновение и пример за поколения. А Коби беше такъв и ще остане завинаги. А злобата и простотията българска няма смисъл да се коментира.