Коментари - Махачев оцеля в края и спечели гладиаторската битка с Александър Велики | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През кура ми е за Махачев. И, изобщо... На кой му пука, смешни драскачи?

Пращайте тия бойци на фронта за пушечно месо. На джурналиста - Лош 1.

Това ли е водещата новина? Пълна журналистическа импотентност. Не знам кой изобщо го вълнуват тези двама примати

Ядеш червеи и гледаш ММА, кое не ти харесва?

Съдейки по ника ти си розово педалче. Явно статията е накърнила чувствата ти. Гледай кулинарни шоута, там са 90% гейове, педали, лезбийки, черни и т.н. - идеално за тебе !

Как сА мята как сА бара...

Александър Велики - шампионът в категория перо, допусна първо поражение в UFC, но как сА би само да го избегне! Нерде а, нерде е? И кой я е списвал тая статия, автора пиян ли е, че не си е написал името?

Браво на руснака, смаза това австралийско кенгуро. Ахмат сила

ама бубата на твоя руснак май рязана,а бляд. И брадицата му като на талибаните,дето рязаха главите на блядухите в Афганистан като зелки. Ама ти си горд и му викаш "русняк" ха-ха-ха-ха-ха-ха

Имаш тайни притеснения да не те опънат рязани бургии ?

аз опасения нямам,да се опасяват тези,които викат на рязаната карабина"русняк" и сигурно щяха да го разцелуват след победата над "гадния австралиец" хи-хи-хи-хи-хиии

И путинските тролове не пропускат да се изскат. Все пак дир затова я пуска тая топ новина…

Капейками трЕбват!

Как са би... Дир, какво става?

Коги е неграмотен и ChatGPT не мой му помогна...

Пълно падение за обществото е , когато боят е въздигнат и представен като основно и ценно цивилизационно достижение. Гладиаторските битки за развлечение на публиката са отпаднали преди векове . Днес отново хората ненавиждащи цивилизационния прогрес на белите общества бълват подобни простотии. Левичари и банкери в комбина. Първичност и агресия. Пет ядрени физика са п по - силни и от китайската армия.

То тогава и екшън филми не гледай Защо сте такива изперкали в тоя сайт бе

Аркадаши и да не ти харесва като се натрапва как да постъпиш? Ти сигурно и за наркотиците си ок. С логиката, че като не ти харесват и не искаш няма да вземаш. Обаче замисли се ако има с какво, че един доброволец наркоман с кеф като си яхне талигата или дори ей така заради нестабилното си състояние може да пречука баща ти, сестра ти , майката ти, децата ти . Като стимулират боищата най- добре ще разбереш ефекта като пет тинейджърчета, анонимни спукат от бой твое дете ако имаш и за цял живот го оставят без нос и ръка , щото и то си помпело самочувствието , че мъж е само ако се бие. Да не говорим , че простите хора като циганите още повече се надъхват, че агресия значи изправност в живота. А накрая един стелт правен от от пет физика с шкембета ще те върне директно в каменната ера. И ще се молиш на 5 блейки инженерчета и за уреди и лекарства за възстановяване.

Боят стана Шоу именно в Англия и САЩ

В проекта "Манхатън" са мобилизирани 130 000 човека, няколко хиляди от тях - учени, 24 милиарда долара и осем годни. Това си е цяла война, умнико. Така с твоите "пет физика".

Исляма победил, так победит Россия

Руснак напляскал австралиец.

Австралиеца Александър Волкановски. Руснак или македонец?

Българин!

Македонец е Александър Волкановски.

Какъв руснак е тоя брадясъл муджахидин бе?

Верно ли това ви е водещата новина?

Педалската секция е долу вдясно

У лево е ве що лъжеш