17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, боже, този писач е бил чист двойкаджия! "Първото полувреме бе белязано от много интензивна игра"!!! А от какво да е белязано, бе магаре, неграмотно? От подскачане на едно място? Какво е "интензивна"? Какво е "игра"? Не се търпи такава неграмотия, махай се!

Първото полувреме определено беше по-динамично и интерсно, това е смисълът. Юнайтед излязоха нахъсани и дадоха здрава битка, но към края на полувремето батериите почнаха да им спадат. Сити се поокопити и головете дойдоха резонно през второто, но още след първия темпото на игра спадна. След 65 мин мачът се доиграваше.

Както едно време Сър Алекс Фергюсън рече: основната ни задача е да свалим Ливърпул от върха и да му попречим да бъдем шампион на Англия вече.

Разликата с едно време е, че позицията на Ливърпул не зависи от Манчестър Юнайтед. Титлата им костваха повечето равенства с отбори от рода на Лестър, Уест Хям и т.н. По отношение на Юнайтед мисля, че догодина ще е едиствения отбор от топ 6, който няма да е в Шампионската лига, а в Лига Европа. Там им е и мястото, с оглед сегашната им класа.

Знаете, че ви четем от чужбина и пак публикувате видео, което не може да се гледа. И защо не може да се гледа, никой не обяснява.

Защото видеото е от вибокса, а той не може да се гледа от чужбина. А пък на теб като не ти харесва се прибирай в България, където е мястото на българите.

И на селяните местото е на село ама си на нета, нали.

Да им се чуди човек, вече са избягали и са граждани на света, щом е толкова лошо в България и толкова хубаво в чужбина, защо не си четат и коментират в чуждите сайтове, а продължават да идват в българските?

Ако беше Моу нали знаете, че резултата щеше да е друг?

choko73

Да, 0:4 или 0:6

Вече традиционните между нула и един точен удар във вратата на противника за мач - "нападателното ДНК" на Ман. Юн. Първите петдесет минути, в които изглеждаше, че Оле прилага тактиката от тефтерчето на Моуриньо, което е намерил захвърлено някъде, всъщност бяха най-добрите. И все пак - Ливърпул са втори.

На майка ти путката е синя!

След този анален секс май на твоята майка шундата е посиняла от яд.