Мъри: Без димки футболът ще е като театър

Спецът сподели очакванията си за "Левски" - "Ботев" (Пд)

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ,то човек даа не перне червената кочина!Квичат и грухтят без да мислят.Сега и Лудогорец като ви сложи тройка,а може и четворка,ще видим червено оранжевите фенове.

zizus

Като те фрасне някой бомбичка следващия път, да не се чудиш от къде ти е дошла. А с бочбички или не, по-голям театър, пардон цирк от нашия футбол няма

Тъпанар! Гледай репортажите от мачовете в Англия! Няма димки и бомбички! Не е като театър, но има фенове с малките си момченца, всички се забавляват и няма пострадали. А ако някой комплексар се прояви, намилат го с камерите и не може да стъпи на стадион с години! Темпераментни били феновете!?! Тъпанар!

А с димки и подобие на футбол, какво е? На мача мислех, че това е полигон за изпитване на пиротехника! И кой допуска "въоръжени" с пиротехника лица на стадиона?

На нашия футбол освен димките друго няма какво да му гледаш и без това. Горките момчета, мъчат се, раздават се, но толкова си могат - подобрено махленско ниво.

И после се чудят защо ги наричат говеда!?

Мача с Харпун беше комедиен театър. С димки.

А с бомбички като Украйна.

Той сега е ЦИРК …. После ще стане ТЕАТЪР и така ! В общи линии Бг футбол да гледаш трябва да си МАЗОХИСТ !!!

Само на мен ли ми се струва, че този се олива непрекъснато. Егати и тъпанара.

Хасковски Каун....прост заддник....в западна европа тестър гледат а....а в лайнянототтто ни първенство такива простаци като теб дав2ат да се разбере че феновете могат да правят каквото си искат..ай сектир бе цървул...

Мъри в случая е подмазвач. Вместо да каже че по трибуните нямат място факли, бомбички и димки и да се изчистят веднъж завинаги тези неща, нашия се подмазва на лумпените за да го харесват. Пусне ли се димка в публиката почти не може да се диша ако е наблизо. И тоя се мисли за голям тренер. Дори за малките деца не се мисли, дай им да дишат димките.

Значи в Англия гледат само театър. Там димка на мач от Висшата лига не съм видял....

На този лакомник някой друг ли му е виновен?!