17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Дришо наистина е с психически отклонения щом е спал с Уилямс. По необясними причини Шарапова която е милиони класи на мандрилите Уилямс му е дала шанс да бъдат гаджета ама нашият прост каунь я заеба щото е много велик. Хасковския тупан не се ли усеща вече че и за тенис не става.

Може би е време, нещата да си идат по местата. Въпреки, че в живота рядко се случва. Ще се радвам от сърце за Маша

Kenn1111

Крайно време е това добиче и сестра и които само се зобят с разни препарати да бъде изхвърлено от тениса.

Кво прочетох - че нашия е имал интимна връзка с Уйлямс. Това е ужасно. Нека си даде оная работа на химическо чистене и после да го топне в белина да поизбелее.

Хайде, стига с това клише за Серина...видяхте ли я на сватбата на Меган...просто е едра, но в никакъв случай не е неженствена...даже винаги е стилна, когато не е в спортен екип...знаете ли ако я видите на улицара с рокля за 10 бона и обувки с токчета за 5 и чанта за 7-8, как ще я зяпате и каква мацка ще ви се струва...това като ти лепнат някакъв етикет няма отърване, ей....

Опитах, не става с тая.

150 килограмовия бивол ще бъде разиграван като мечок по мегдана...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

допингования черен бик срещу бялата газела.

Давай, Маша!

Живеем в калпак свят. В него Маша е наказана за използване на "непозволени вещества", а северноамериканския прериен глиган е чист и никога не е близвал зоб!

Дано Маша сгази това анаболно животно! Рядко отвратителен американски глиган! Няма сигурни доказателства, че лицето Серина е от женски пол!