17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майкъл Джонсън е имал преходно нарушение на мозъчното кръвоснабдяване! Това се нарича инсулт или мозъчен инфаркт! (Пояснение за разбирачите в дир.бг) И когато си на 50 г и да не си спортист пак може да ти се случи!

Леко се е отървал, но да не бърза да се радва!

tonk11

А на този дали ще му отворят пробите за допинг. Гледам руските ге пазят още. Отпреди 10-15 години. А може би са ги бутнали с рафта от последната олимпиада.

Инсулт на сърцето се нарича инфаркт...

Че е получил само малък инфаркт е резултат от вероятно по-добрата химия и стимуланти, които е пил. Не като една негова сънародничка, която на 40 направо се гътна внезапно. Спорт отдавна няма, само конкуренция на фармацевтиката.

И Арни мина по тоя път и сега се пази като пепеляшка :)

"транзиторна исхимична атака" е инфаркт, а не инсулт. Явно някои провинциалисти не правят разлики мржди мозък и сърце.

Идва ми да си избода очите като ви чета спрелите коментари. Откривате топлата вода. Няма как да си топ атлет без химия. Независимо дали се казваш Майкъл Джонсън, Юсеин Болт, Марион Джоунс или Ивет Лалова.

Омбре, разликата е, че американския допинг е вкусен и полезен , а на другите е отровен и забранен ! А руският .... леле ! Вземат им медалите спечелени дори в средновековието по спомени на "очевидци" !

Тук съм съгласен.

Някой да не земе ьа си помисли че е зимал допинг? Неееее! Всичко е минерална вода и чист въздух ааа и американски ентусиазъм!

Химията забавя, но не забравя!

Беше голям шампион, но от американците, които никога ама никога не вземат допинг! Затова сега има здравословни проблеми.

то имаше една друга африканка, която беше от неговото поколение, а си замина ехееее...иначе и тя като него чупеше рекорди та се късаше.