Коментари - Мбапе остава до края на договора си, ПСЖ го удари на молба да си тръгне сега | Корнер.dir.bg
назад

Мбапе остава до края на договора си, ПСЖ го удари на молба да си тръгне сега

Ако асът напусне без пари, икономически ударът върху клуба ще е огромен

Обратно в новината

Коментари - Мбапе остава до края на договора си, ПСЖ го удари на молба да си тръгне сега | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 16

Ех ако можеше всички хора на света, от всички професии, да имаме такива договори, и с такива финансови условия, че да можем да разиграваме работодателите си като маймуни, и да ги караме да треперят и да не могат да спят вечер, мислейки за решението което ще вземем. Но уви. Хора с качествата на Мбапе се раждат един на сто милиона души, а може би и още по-рядко.

Браво на момчето.

Тия ПСЖ май много им се играе във Б групата. Поверваха си много

може да дойде в Ботев - Враца, при Божинката

Да го забиват в девета глуха този преекспониран маймун, дето се мисли за Пеле, Маладона и Меси, взети заедно. И догодина да ходи да рита под палмите.

И в деветдесет и девета да го забият, таланта не могат да му вземат. Ще поддържа някаква форма за година, а след това ще има опашка да го вземат, понеже ще е без трансферна сума и той сам ще си води преговорите. И понеже е млад, след това бързо ще влезе в топ форма.

милиона на година за някакъв тъп 23 годишен футболист????? ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ?? Или перете някакви пари. Сега ви е ХАК. Пълна идиотшина е това!

Не е! Този им изкарва много повече

и от мен. Отдавна спрях да гледам футбол с тия гелосани момченца..

Предполагам че спортуваш? Пума или Адидас тибе екипа

като футбола стана пристан за секакви лигави маймуняци

Но ПСЖ са си виновни за тази глупост. Те трябва по добре да знаят какви договори да подписват. Не може да дадеш целия отбор на един 23 годишен хлапак бе ценности. Освен това, това беше основната причини за фиаското в шампионска лига. ПСЖ имаше шанс да спечели ШЛ с футболистите които имаха ако бяха изградили отбора около Меси за един или два сезона. Те избраха Мбапе което бе фундаментална тактическа и стратегическа грешка за която сега си плащат.

Абе видяхме го Месчо що за стока е извън Барселона!

Първо му провери статистиката спрямо останалите звезди за последната година и тогава пак се смей

Тоя “хлапак без ценности” е по-образован от цялата ти фамилия и очевидно по-умен и хитър от цялото многомилиардни ръководство на псж, щом ги върти на малкия си пръст! Прочети какво р учил и завършил, определено не р средностатистически ритнитопковец и знае как да се продаде.

под “хлапак без ценности” се разбира не образованието му, а чисто човешкото отношение към клуба. Формално той има право да прави това, което прави, но наистина трябва да има лоялност и разбиране и към отсрещната страна.