17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бил готов да играе без точки.Нека играе "без" пари като толкова му се играе.Без точки всеки може.

Точно така да мечтае в Путинова Русия за турнир

Ритайте го тоя помияр докато се научи да не проси от гнусните западни лицемери.

Аз се чудя на другите турнири как ги допускат. Да си блъскат топчето в матушката

Аз също не съм виновен за войната в Украйна но плащам цена и то доста висока.Да дискриминация е да не се допускат спортисти от Русия и Беларус и е несправедливо.Но така ще усетят последствията на политиката на техните правителства.Медведев все още мълчи за войната даже не я осъжда.Стигнали сме време разделно.

Медведев може да го поолигави и после да го духа!

Ти нали така правиш,а парцал?

Е нали майка ти ме учи :)

Никога в историята Никой не е Изнудвал, Наказват Спортисти, Артисти, Певци... .. Заради политиката на тяхната държава!! Украйна го направи, САЩ последваха ЕС копира това, Англичаните сега с Уймбалдън също! А никой не наказа Техни спортисти заради многобройните войни на техните Западни правителства срещу по-слаби държави. Отвратително Западно лицемерие... Не искам да живея в такъв съюз!

Това не е точно така.

А как е ? : ))

Един пример - Германия има само две неучастия на Световни първенства, това са турнирите от 1930 г. и 1950 г. в първият случай отказва участие, а във втория ФИФА изключва Германия, поради събитията от Втората световна война.

Казваш културата, а? Същата де възпитава във великошовинизъм

Като не искаш в такъв съюз - заминават за Рассия или Северна Корея. Ако, все пак решиш да останеш тук - научи се да пишеш На правилен български - нещастник !

всички рушлямистанци у лево !!!

Много е жалко да се молиш на врага за милост. Джокович в подобна ситуация показа гордо вдигната глава.

Джоката се остави да го разиграват, преди да го изгонят.

"Гордо вдигната глава" друг път. Прекара дни в ареста в Австралия като куче, да го пуснат на АО.

Расизъм по националност и език на омразата от запада, много преди конфликта в Украйна. САЩ като от ВСВ са започнали над 200 военни конфликта, колко пъти бяха наказвани техни играчи за това? Дори англичаните си признаха, че са лъгали за химическите оръжия на Садам. Англичаните колко пъти бяха наказани? Да не говорим преди където са си цепили колонии и държавите по Африка и част в Азия, са на прави линии като граници. Където са си разчертавали англичани с французи и други. Част от сегашните конфликти са последица на колонизаторите, където са ги цепели не по националност държавите. Англичаните превърнаха спорта в политиканстване. С клякания, лентички и глупости. Спортът трябва да си изчисти от политика. Да зарязва този турнир и да ходи на друг.

един и същ дебил на заплата при Мустафа ханъм осрал и тука форума с 30 различни коментара под различни никове...

Нали след Австралия искаше да играе само в СССР...Сега хленчи...Умират невини хора ,а тои нищо ...

Тия изобщо не трябваше да припарват до Париж.

Когато ФАЩ са нападали Сърбия не са им изключвали техните спортисти, а сега правят точно това с тези на Русия. Дебилни англичани

Сърбия нападна Косово и изгони половината население зад граница..

Ти дебил ли си? Такава държава Косово не е съществувала никога. Как ще нападнеш нещо несъществуващо?

Не е съществувала, казваш.. А ДНР и ЛНР? Те съществуват ли? А Татарстан, Ичкерия, Бурятия, Дагестан и много други?

А Украйна съществувала ли е? Е прегледай малко историята. И спомени са останалите 200+ военни конфликта предизвикани от САЩ след ВСВ?

Малоумник тук става въпрос за Косово. Няма такава държава и такъв народ. НАТО са терористи и нападнаха Сърбия, която защитаваше територията си. Това е по въпроса.

Редовно изразявам мнението си за фашиста Путя, съгласен съм че Медведев може да осъди войната по смело, но мисля че има право да играе на Уимбълдън.Не може всички да ги слагаме под един знаменател, така правят диктаторите.

поне да беше изразил някаква позиция.. Вече загинаха няколко десетки хиляди човека, включително руснаци.. Толкова ли няма мнение? Все пак неговата страна е агресор.. Немците след втората световна 50 години никой не ги бръснеше за нищо без да ги питат дали са били фашисти или не..

Германците пропуснаха 3,4 Олимпиади.Демек 20 години!

И позиция???Жалки крепостници.

И той семейство има в Русия предполагам. Нормално е да не се изказва в техен интерес

Никой не може да ти приписва думи. Егати диктатурата. Запада показва черното си лице - расизъм, омраза, потъпкване на свобода, демокрация и така нататък. Права само когато ни е изгодно.

Всички тези кървави войни на САЩ, ЕС и НАТО за грабеж на Ресурси от по-слабите! Не чух Нито един Спортист, Артист, Певец.. от Запада да се дистанцира от кръвожадните Западни политици! Никой!! Мълчаха!! И никой не ги наказа за това!!? Защо сега Наказват руси и Беларус? Запада се дави в лицемерие, Алчност и морална деградация!

е убила руската армия с бомбардировките по Алепо. След нея са ИДИЛ и турската..

Всички тия войни са със санкцията на ООН, тоест на всички останали държави, и това доказва че не са водени по причините които изтъкваш. Ресурси. А да четем малко повече, а не да повтаряме глупави опорки, а?

Нито една война от многото на Запада срещу малки държави.. НЕ Е ПОДКРЕПЕНА ОТ ООН!!! А Запада Умъртви над 1 Милион човеци за тези 30 години еднополюсен свят. ТИ СИ ЛЪЖЕЦ!

Австралия и Англия са едни от най-долните американски подлоги, там отдавна демокрация и морал няма.

Ее ма много ватенки в тоя форум! Абе що не вземете да емигрирате към Русия, там и без това има известен отлив на смислени хора, бягат един вид от режима... та идете да попълните бройката, Русия има нужда от глупаци. Сериозно! Идете бе! И там си стойте! При Путя!

Богато се живеело.

То ако не съвпада мнението ви с тролското мнение, излизате ватенка. хахахха

всички руслямистански отрепки вън от САЩ и ЕС ! Да се върнат в матюшка и да се бият на фронта в името на вожда им Шундьо-ядреният терорист !

В САЩ имаше кървави яростна протести на американското общество!Участваха и спортисти,музиканти,публични личности!Те също имаха семейства!На олимпиадата в Мексико американски спортисти без колебание протестираха срещу апартейда!А такива като този се измъкват-ами аз съм само спортист!??

Този е гнусна рашистка бляд! Изобщо ВСИЧКИ рашисти трябва да бъдат тотално отрязани от всякакви спортни прояви! ЗАВИНАГИ!!!

Майка ти е трябвало да пометне вместо да ражда подобен дебил като теб!

е путинска гнида, не го гледайте че се мазни.. Докато им се кланяш си добър - имаш ли различно мнение ставаш враг..

сбъркал е адресата на молитвите, да се помоли на путьо, а ако не стане с уимбълдън все някой севернокорейски тенесист от топ 800 в света ще му намерят за мач. хем сигурна победа, за родину! хахахахахаха

Нямал нищо общо, но една за войната в Украйна не казва ! Марш путлерското фашистче на дивана пред телевизора !

Не го срам, че и за другите воини нищо не казва. Как не го срам с таз тенис ракета да стрелец по украинците тцтц

В Париж,да му бъде заплатено в рубли!

Чебурашките да свикват, че още 30-40 години няма да ги броят за хора.

те и досега в цивилизацията не ги брояха, сега хептен.

Що бе, Мечо, така се кахъриш? Путя не може ли да ти спретне едно приятелско турнирче с Южна Осетия, Чечения и Нагорни Карабах?

Кво ги молиш, бе?! Я им е.и ма.к.та на тия английски пед.ли!

Първо да каже, че Путин е долен убиец и фашистка свинян и, че се срамува от агресията на Раша-Фаша.

Ама така - анонимно като тебе, нали? Що не отидеш в центъра на Москва, да крещиш какъв е Путин?! Нали си много смел!

Че в Мордор нямаш право на собствено мнение... :) Ми ние вече го знаем.. У нас пък можеш свободно да го изразяваш - ти си доказателство за това.. Ако ти е кеф можеш да излезеш самия ти в Москва и да възхваляваш вожда.. Но проблем! Докато го правиш би трябвало да си защитен..

От къдя на къдя, ва? No entry for Putin fans!

Дискриминация е! Но какво може да се очаква от англичаните и техните сателити _австралия? Политически простотии! Дискриминираха Джокович, сега и руските тенесисти...До къде ли ще стигнат? И после при комунизма било диктатура....Гадни капиталисти!

Нищо не зависи от мен и моето искане, но продължавам да не разбирам причината. Аз съм миролюбив човек и нямам нищо общо с политиката. Целият труд, който полагам ще бъде хвърлен на вятъра. Все още имам надежда, че тази лудост ще спре и ще бъда допуснат на турнира. Аз съм жертва на дискриминация", каза той. Като си миролюбив, защо не заклеймяваш публично Путин и режима му, да си на страната на Запада и справедливостта, а лицемерничиш мазно, по комунистически? Никаква милост за такива!

Защото има семейство и роднини в Русия бре малоумник! Познай какво ще им се случи ако тръгне да говори против режима...

Много хубаво го каза, само дето не даде точната рецепта как да заклейми публично режима на Путин! Как си го представяш ти, отделно как си го представят англичаните и то всеки със собствено мнение и виждане! После се опитай да си представиш какво ще се случи със семейството, живеещо в Русия. Само си го представи, не е нужно да го приложиш на собственото си семейство. Та! Какви точно думи, афиши и декларации, според теб, трябва да изфабрикува Медведев, за да задоволи личното ти разбиране за справедливост?

Щом семейството му и той живеят в Русия, значи подкрепят режима и нищо чудно и да гласуват за него. А това си има цена.

Той живее в Монако. Не плаща даже данъци в Русия!

Никъде не прочетох, че е против политиката на Путин. Цялара му декларация се въртеше около него. Миролюбив бил.. Вероятно гласува на избори в Русия бидейки пълнолетен руснак, и нищо чудно да не гласува за опозицията. Така че такова нещо като "Аз съм жертва" от руснак, точно в тоя момент... айде нема нужда Много руснаци са със страст във нещо. Благодарение на тях, повече или по-малко всеки руснак е допринесъл този изверг Путин да е на власт. Тоя с какво е по-специален? Санкциите са за всички

Защото има семейство и роднини в Русия бре малоумник! Познай какво ще им се случи ако тръгне да говори против режима...

Е тогава що реве? Плаща си цената и толкоз. Значи санкциите са си точно на място в този случай. Бе малоумник!

А някъде прочете ли, че подкрепя политиката на Путин?

"Вероятно, може би" - това ли са ти "доказателствата"?

Руснак е. Това ми е доказателството. Други въпроси?

Престъпление "руснак" !!???

руска ватенка която за пари е готова да се моли..... но още не е осъдил войната която неговите сънародници правят в Украйна, така че не виждам под какъв предлог моли да бъде допуснат... да играе в сибир или чукотка с моноглци и китайци, там им е мястото на всички руснаци ... ( не искам да обиждам монголците - те са по качествени хора_)

Медведев е миролюбиво момче, нека играе

Медведев си затваря очите за зверствата, които извъшршват руските окупатори в Украйна. Затваря си очите за геноцида над цивилни. Пълен наглец. Трябва да му се забрани участие във всякакви международни турнири

Боже господи колко злоба и жлъч!!! Отвращавам се от такива като теб

Бре, добре, че доживяхме да видим тази война, че да разберем за зверства. щото американците, не , техните войни, след тях цветя и рози..

а бе на Медведев за кво му е да играе в тоа англосакски либерален тенис турнир :))) ? да поиграе маненко хокей с ботоксовия пигмей - господаря на анексиите :)))

Да ходи да става треньор в училищата в Сибир. Неговия ЦАР П каза, че там бил рая ... да не ходи да си цапа гуменките с английска кал... ;-)

то бива дискриминация, ама това излиза извън всякакви граници.

Не е дискриминация бе, най-обикновени санкции. На действията на Путин се налагат ответни действия на неговите избиратели. За да си помислят на следващите избори дали да не избрат някой по-миролюбив. Война => санкции.... и това е по малкото зло. Щото можеше да е Война => Война. И тогава вашия Медведев щеше да се моли не да играе на Уимбълдън, а да не го мобилизират на фронта.

Хайде така да се уговорим, г-н трол, нека тези правила да се прилагат за ВСЕКИ, чиито държава води война в някоя точка на планетата, и тогава няма да се говори за дискриминация по отношение на даден спортист. Докато това не се прилага към всеки един спортист, това е ДИСКРИМИНАЦИЯ. Капиш?