17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то бива дискриминация, ама това излиза извън всякакви граници.

Да ходи да става треньор в училищата в Сибир. Неговия ЦАР П каза, че там бил рая ... да не ходи да си цапа гуменките с английска кал... ;-)

а бе на Медведев за кво му е да играе в тоа англосакски либерален тенис турнир :))) ? да поиграе маненко хокей с ботоксовия пигмей - господаря на анексиите :)))

Медведев си затваря очите за зверствата, които извъшршват руските окупатори в Украйна. Затваря си очите за геноцида над цивилни. Пълен наглец. Трябва да му се забрани участие във всякакви международни турнири

Медведев е миролюбиво момче, нека играе

руска ватенка която за пари е готова да се моли..... но още не е осъдил войната която неговите сънародници правят в Украйна, така че не виждам под какъв предлог моли да бъде допуснат... да играе в сибир или чукотка с моноглци и китайци, там им е мястото на всички руснаци ... ( не искам да обиждам монголците - те са по качествени хора_)

Никъде не прочетох, че е против политиката на Путин. Цялара му декларация се въртеше около него. Миролюбив бил.. Вероятно гласува на избори в Русия бидейки пълнолетен руснак, и нищо чудно да не гласува за опозицията. Така че такова нещо като "Аз съм жертва" от руснак, точно в тоя момент... айде нема нужда Много руснаци са със страст във нещо. Благодарение на тях, повече или по-малко всеки руснак е допринесъл този изверг Путин да е на власт. Тоя с какво е по-специален? Санкциите са за всички

Не е дискриминация бе, най-обикновени санкции. На действията на Путин се налагат ответни действия на неговите избиратели. За да си помислят на следващите избори дали да не избрат някой по-миролюбив. Война => санкции.... и това е по малкото зло. Щото можеше да е Война => Война. И тогава вашия Медведев щеше да се моли не да играе на Уимбълдън, а да не го мобилизират на фронта.

Нищо не зависи от мен и моето искане, но продължавам да не разбирам причината. Аз съм миролюбив човек и нямам нищо общо с политиката. Целият труд, който полагам ще бъде хвърлен на вятъра. Все още имам надежда, че тази лудост ще спре и ще бъда допуснат на турнира. Аз съм жертва на дискриминация", каза той. Като си миролюбив, защо не заклеймяваш публично Путин и режима му, да си на страната на Запада и справедливостта, а лицемерничиш мазно, по комунистически? Никаква милост за такива!

Дискриминация е! Но какво може да се очаква от англичаните и техните сателити _австралия? Политически простотии! Дискриминираха Джокович, сега и руските тенесисти...До къде ли ще стигнат? И после при комунизма било диктатура....Гадни капиталисти!

Защото има семейство и роднини в Русия бре малоумник! Познай какво ще им се случи ако тръгне да говори против режима...

Защото има семейство и роднини в Русия бре малоумник! Познай какво ще им се случи ако тръгне да говори против режима...

От къдя на къдя, ва? No entry for Putin fans!

Първо да каже, че Путин е долен убиец и фашистка свинян и, че се срамува от агресията на Раша-Фаша.

Кво ги молиш, бе?! Я им е.и ма.к.та на тия английски пед.ли!

Много хубаво го каза, само дето не даде точната рецепта как да заклейми публично режима на Путин! Как си го представяш ти, отделно как си го представят англичаните и то всеки със собствено мнение и виждане! После се опитай да си представиш какво ще се случи със семейството, живеещо в Русия. Само си го представи, не е нужно да го приложиш на собственото си семейство. Та! Какви точно думи, афиши и декларации, според теб, трябва да изфабрикува Медведев, за да задоволи личното ти разбиране за справедливост?

Ама така - анонимно като тебе, нали? Що не отидеш в центъра на Москва, да крещиш какъв е Путин?! Нали си много смел!

А някъде прочете ли, че подкрепя политиката на Путин?

"Вероятно, може би" - това ли са ти "доказателствата"?

Що бе, Мечо, така се кахъриш? Путя не може ли да ти спретне едно приятелско турнирче с Южна Осетия, Чечения и Нагорни Карабах?

Чебурашките да свикват, че още 30-40 години няма да ги броят за хора.

В Париж,да му бъде заплатено в рубли!

те и досега в цивилизацията не ги брояха, сега хептен.

Нямал нищо общо, но една за войната в Украйна не казва ! Марш путлерското фашистче на дивана пред телевизора !

Че в Мордор нямаш право на собствено мнение... :) Ми ние вече го знаем.. У нас пък можеш свободно да го изразяваш - ти си доказателство за това.. Ако ти е кеф можеш да излезеш самия ти в Москва и да възхваляваш вожда.. Но проблем! Докато го правиш би трябвало да си защитен..

Боже господи колко злоба и жлъч!!! Отвращавам се от такива като теб

сбъркал е адресата на молитвите, да се помоли на путьо, а ако не стане с уимбълдън все някой севернокорейски тенесист от топ 800 в света ще му намерят за мач. хем сигурна победа, за родину! хахахахахаха

е путинска гнида, не го гледайте че се мазни.. Докато им се кланяш си добър - имаш ли различно мнение ставаш враг..

Не го срам, че и за другите воини нищо не казва. Как не го срам с таз тенис ракета да стрелец по украинците тцтц

Този е гнусна рашистка бляд! Изобщо ВСИЧКИ рашисти трябва да бъдат тотално отрязани от всякакви спортни прояви! ЗАВИНАГИ!!!

Е тогава що реве? Плаща си цената и толкоз. Значи санкциите са си точно на място в този случай. Бе малоумник!

В САЩ имаше кървави яростна протести на американското общество!Участваха и спортисти,музиканти,публични личности!Те също имаха семейства!На олимпиадата в Мексико американски спортисти без колебание протестираха срещу апартейда!А такива като този се измъкват-ами аз съм само спортист!??

всички руслямистански отрепки вън от САЩ и ЕС ! Да се върнат в матюшка и да се бият на фронта в името на вожда им Шундьо-ядреният терорист !

Руснак е. Това ми е доказателството. Други въпроси?

Ее ма много ватенки в тоя форум! Абе що не вземете да емигрирате към Русия, там и без това има известен отлив на смислени хора, бягат един вид от режима... та идете да попълните бройката, Русия има нужда от глупаци. Сериозно! Идете бе! И там си стойте! При Путя!

Богато се живеело.

Австралия и Англия са едни от най-долните американски подлоги, там отдавна демокрация и морал няма.

Всички тези кървави войни на САЩ, ЕС и НАТО за грабеж на Ресурси от по-слабите! Не чух Нито един Спортист, Артист, Певец.. от Запада да се дистанцира от кръвожадните Западни политици! Никой!! Мълчаха!! И никой не ги наказа за това!!? Защо сега Наказват руси и Беларус? Запада се дави в лицемерие, Алчност и морална деградация!

Редовно изразявам мнението си за фашиста Путя, съгласен съм че Медведев може да осъди войната по смело, но мисля че има право да играе на Уимбълдън.Не може всички да ги слагаме под един знаменател, така правят диктаторите.

е убила руската армия с бомбардировките по Алепо. След нея са ИДИЛ и турската..

Когато ФАЩ са нападали Сърбия не са им изключвали техните спортисти, а сега правят точно това с тези на Русия. Дебилни англичани

поне да беше изразил някаква позиция.. Вече загинаха няколко десетки хиляди човека, включително руснаци.. Толкова ли няма мнение? Все пак неговата страна е агресор.. Немците след втората световна 50 години никой не ги бръснеше за нищо без да ги питат дали са били фашисти или не..

Сърбия нападна Косово и изгони половината население зад граница..

Всички тия войни са със санкцията на ООН, тоест на всички останали държави, и това доказва че не са водени по причините които изтъкваш. Ресурси. А да четем малко повече, а не да повтаряме глупави опорки, а?

Майка ти е трябвало да пометне вместо да ражда подобен дебил като теб!

Ти дебил ли си? Такава държава Косово не е съществувала никога. Как ще нападнеш нещо несъществуващо?

Германците пропуснаха 3,4 Олимпиади.Демек 20 години!

И позиция???Жалки крепостници.

Не е съществувала, казваш.. А ДНР и ЛНР? Те съществуват ли? А Татарстан, Ичкерия, Бурятия, Дагестан и много други?

Тия изобщо не трябваше да припарват до Париж.