Коментари - Медведев: Разочарован съм от края на серията, вятърът повлия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го духашшибан руснак

има няколко тенисисти, които са адски неприятни като излъчване и поведение- Пер, Монфис, Шаповалов, Медведев. Джокович също не е най- приятния човек. Има и други лигльовци.

Не било справедливо. Вятърът духал повече на високо. А той бил по-висок.

Тук често се плюе без много да се мисли. Който познава играта на Алкарас и Медведев, лесно би разбрал защо вятърът е в полза за Алкарас. Алкарас поема топката много по-рано и играта му е силова. Тези два фактора означават, че траекторията на топката по-слабо ще се влияе от вятъра. Играта на Медведев е коренно различна. Той посреща няколко метра по назад от базовата линия и разчита на точните си удари. Само че при този стил на игра вятърът оказва много по-голямо влияние.

Освен всичко , Алкараз играе с много въртеливи топки.Определено момчето е взело най-доброто не само от Надал, номи от Новак. Има нещо в него, което не ми харесва, арогантен и нескромен е, въпреки, че засега го прикрива доста добре, но скоро ще го покаже, но пък за да се превърнеш в машина за мачкане и да не те е страх от никого, няма как без това качество.

Така е. Някой път я взема ниско и я праща високо. Защото я върти напред. Друг път я върти назад. А пък понякога я слага близо до мрежата. Не играе честно а трификъл. И хич не им цепи басма на батковците.

Нито е арогантен, нито е нескромен. Медведев е в пъти по- нагъл и противен като поведение. Момчето е с много зряло за годините си поведение и отношение към противници и публика. Играта му е съвсем завършена , а а вярата в собствените му способности му се отплаща подобаващо. За година постигна повече в тура, отколкото нашия смешник за десет.

За него вятъра е духал, имало е магнитни бури и прашките му са се впили дълбоко в задника Рубашка недоклатена.

Джендър, пак си прекалил с тревата !?

Имаше и пълнолуние скоро. Може да не е спал и да е изморен.

вятърът само за него ли е духал

Медведев достатъчно коректно каза,че Аркарас се е приспособол по добре.