17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-после допингирания Надал е развенчан !

Пак избихте рибата с това БЕЛГИЕЦА Доминик Тийм (на немски: Dominic Thiem) е австрийски тенисист, понастоящем номер 3 в световната ранглиста при мъжете на сингъл. Ей, да се оправяте, АМАТЬОРИ нещастни.

Австриец пише

Най ми харесва като бият Надал, колкото и да си подрежда шишенцата :))

Айде Надал 11-то участие без титла :) Иначе и двамата не са удоволатвие за гледане...

Руснакът ще се изправи срещу австриеца Доминик Тийм, който пък победи лидера в световната ранглиста Новак Джокович със 7:5, 6:7(10), 7:6(5)

Надал го нагази мечка. Руска. За здраве. Че да няма нужда да пие "лекарства", с допинг.

Той е на олимпийския принцип и за чист спорт, за един мирен свят.

Напоследък не се чеше много по бъза, Казали са му, че е срамно, малко. И може би затова... Колкото и да реди шишенцата... Като го сърби бъза...

Видя се как в средата на третияс сет Надал изведнъж рязко загуби всякаква сила, а Медведев си поддържаше все същото ниво. Явно анаболите спряха да действат и Надал се предаде.

Ало, бг злобарите. Като очукаха любимецът ви хитреца Ноле, айде плюйте Надал. Само че след него тенис като игра и удоволствие за зрителите няма да има. Идващото "поколение" от последователи на селските хитреци Деди Феди и Ноле балкански блъскат яко топката и тренират само начални удари за спечелване на точка и мачовете. Щото друго не могат... Снощи се видя и прехваленото русначе какви ги твореше. Е, важни са мъните.... Колкото за анаболите - дайте доказателства!!! Иначе дрънканиците ви произхождат от теорията за една лъжа повторена сто пъти става истина. И хваща декиш само при тъпоъгълниците. Надал е постигнал предостатъчно досега в тениса. А вие бг мишоци какво сте постигнали в жалкия си плюварски животец???

Няма място за злобеене! И Надал и Джокович и Медведев и Тийм са фантастични тенисисти! Всеки може да загуби.

Доказателства: Разрешение за лекарства срещу астма. Да прилича Надал на астматик? Прилича толкова, колкото и Серията е астматичка.

Серина!

Прав си! Но ако Надал и Джокович са от "старите", а Медведев и Тийм от "младите" ... къде в схемата остава нашия Григор.....??

че е нормален зрител като нас.

Оправили са го - значи си четат коментарите

Зобат само руските спортисти и мечока ще го пипнат скоро

Ама пак мечка! Кефя се на всеки, който успее да го бие тоя Педал. По-озверена и злобна физиономия скоро не бяхме срещали. И този му отвратителен и просташки навик на се забърсва и пощипва по задника пред хората...Но и Ноле тази година нещо не е в час, доста му се събра за десетина дни, два пъти го изритаха и него. Виж, нашият постъпи разумно, откара го на живот, реклама и манекенство и разбра, че не бива да се бута между шамарите. Късмет в новото поприще! И да не Я изпуска, ако е с дете.

Браво, ще стискам палци за него на финала. Никога не съм го харесвал Надал и всеки, който го бие като мердек у довар за мен е звезда. И да ... разбирам, че не мога да му стъпя и на малкия пръст на Надал, но това не пречи да не ми е симпатичен.