17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сърбите са измекяри, имат комплекс, за малоценност, спрямо нас българите и ни обвиняват, по принцип. Имам пред вид най-вече старото им поколение, такива като бащата на №1. Иначе Нокович е пич, без да го познавам лично.

Да питат видният сръбски простак бащата на Джоко! Според него сигурно Федерер е виновен :)))

Беше не тенис турнир, а чалгарско сборище. Уж благотворително, но оборота от чалготеките на родата на Джокович не отива за благотворителност.

Обединението СРЕЩУ православието е сериозно, по всички флангове

Хахахахха! Руските идиоти сте неуморни! :)))’

Най-цървулската нация, като им чуеш циганската музика и ти идва да ги изтриеш от картата. И ние сме ги изтривали, но Германия загуби и двете войни и сръбската измет оставаше между живите. Най-щастливите ми моменти бяха, когато американците и осраха от бомби, а другата албано-резана измет им тури в два ката

Пич, тяхната музика си е само тяхна, виж нашия поп фолк е циганско-ориенталски стил, за мое огромно съжаление...

Прав сте !!Порно-фолка в България е е най-противното,пошло и просташко уродливо явление,и няма нищо общо със сръбската музика.Не че обичам и тази музика,но това е факт.

Сръбски циганин.

Няма да те наричам боклук, не заслужаваш този комплимент

Какви два лагера? Има светът от една страна и балканския oтпaдъk Сърджан Джокович от друга, който отказва да приеме, че се ycрa епично.

Друго си е кравар да се усере, а не като нас балканците, затова и сме на това положение, щото не се уважаваме, а сваляме шапка на някакви си, които даже не знаят къде се намираме на картата на света.