Коментари - Меси няма намерение да се включва в подготовката на Барса | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще се включи при СИТИ.

Много си е прав "пича", носеше на гърба отбора си толкова години, извоюва си 6 златни топки и сега бойкот срещу него !! Той имаше това намерение още преди година, но вече не изтърпя !! Подкрепям намерението му, дал е всичко за "Барса" и ако го уважават поне малко за всичките успехи на отбора досега - трябва да се разделят стискайки ръцете си !! Всички други бойкоти са примери на нечистоплътност в отбора и управлението му !!

Харесвам Меси, но тези драми със спортисти милионери ми идват в повече.

Промит ти е мозъка с тия еврогейски ценности.

Джудже-милионер и любимец на Българите - дотолкова че поддържат Аржентина по международните турнири вместо да са патриоти Европейци. Не ги разбирам...

От 1945-та година Аржентина е социален полигон на САЩ. От седма световна икономика тогава, сега се моли на МВФ да им рефинансира дълга от 61 милиарда долара. От 1988 година България също стана социален полигон на САЩ. От 20-та световна икономика сега е "бързо развиваща се". И затова вчера ЦРУ отчита, че сме с най-висока смъртност в света. Обаче ние сме първата страна в света с "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД". Затова и българите в чужбина поддържат Аржентина по международните турнири.