Коментари - Министър Димитър Илиев: Важна е оценката за работата ни от спортните хора, не от политиците | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

марш!

Жълтото прасе не е остригано има перчем, а морското е във въздуха, за инфо на перо педала с аналните мускули!

Тоя за кой спорт говори? Защото в България спорт няма и то много отдавна. Има едно точене на пари от амбициозни родители, но това не е спорт, а рекет.

По-голям фигурант не съм виждал за министър.

свинщен, пътнико off

По принцип е прав, че оценка за неговата работа трябва да се дава от тези на който служи. Да ли спортните хора са доволни от неговото управление следва да чуем и видим.

България трябва да закрие това министерство. Не трябва да се субсидират професионални спортове, които не могат да се издържат сами. Да си намират спонсори, а родителите да плащат за децата си, докато пораснат. Какъв е този социализъм

видяхме ти акъла с любовните дихания. Марш на вън.

Оценката е ясна - не е "Промяна" да назначаваш ръководителката на доктурантурата ти на работа. Но извинени сте, Киро повлече крак с Лена, тя с Баджо Миро, Мамин Никола от кантората на мама ... не списък, енциклопедия.

...няма по-старшо от невежа с право да "каже нещо", или си зависливо копеле или си тъпанар!

ОЛИГОФРЕН!

Целият Министерски съвет са фигуранти, политически деятели!!!

този няма никаква връзка с реалността. До него е онази корумпирана бабичка мумия дето е зам министър е за затвора. Тормози постоянно федерациите с проверки като по този начин ги изнудва за пари. Самата му физиономия си е на олигофрен. Пълен и доказан. Да си скрие грозното лице и да не се показва повече.

Господин Министър, вече повече от месец има подаден сигнал за злоупотреби от ръководството на федереция по трап двоен трап и скийт. Главния ви секретар на ММС се опитва да бламира искани документи. Във всички интервюта които давете в последно време тиражирете безкомпромисно отношение към зоупотреба с държавни пари. Ще има ли отзвук и ще получим ли скоро отговор или държите да давате интервюта в национален ефир?

Чеп за трици не става от този хубавец в кавички разбира се.

И тоя,какво общо има със спорта?

Смешник.Кой е доволен от работата на ММС? Пълен аматьор.

Дори тези които не те познават, разбраха колко си смотан и загубен, то и физиономията ти е на Мухльо! Не случайно инфантил като теб, насила те набутаха във властта, за да ти правят каквото си искат и никой да не им търси отговорност! Радостин Василев е мъж, този е путка.

Еднодневка