Министерски съвет с ключово решение за стадиона на ЦСКА

Клубът благодари на премиера и спортния министър в декларация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е на мястото отредено за стадион на Цуцекс да се направи едно молче в което да се продава коли Грейт уол и рафинирана захар.

Когато спортното министерство, клубовете и държавата действат в едно има резултати и то отлични

Не искам да чувам хейт по адрес на министъра, изключителен е, наистина! Всички, които ще обиждат, да ходят на друго място

Красен Кралев прави прогреса в родния спорт реалност, изключително кадърен министър, само поздравления

цска фалира цетрополекс на микренското джудже не е цска.

И?

Ги видяхте тези милиони привърженици. Вече никой не се интересува от бг футбол, даже и левски няма милиони фенове.

Милиони привърженици. Левски сигурно има милиони, ама цска едва ли.

Щом 30 години след промените имаме отбор с комунистическо име какво да говорим за демокрация

Комунистическо на името?А мислиш ли ,че за неутралния зрител е много приятно разни лумпени да се гаврят с имената на Ботев и Левски.Ти отбор Шекспир знаеш ли?

А защо не пишеш какво значи ЦСКА /преди централен дом на народната армия/Това е ,като да носиш името Люлин десета част,Младост 4 и т.н.То няма армия а вие си мислите , че имате отбор.ЦСКА имаше когато беше задължителна наборната военна служба.Сега полицията ни е над 60 хиляди души а армията е 30 хилядна барабар в всички шкембелии генерали и офицери.Да крадеш чуждата история е най-лесно.Примери и Балкански мащаб от западната ни съседка.Интересно ще е ако ЦСКА 1948 влезе в първа лига ,тогава ще викате срещу себе си за един от двата отбора.Това в психиатрията се нарича раздвоение на личността или сериозно психическо заболяване.

държавно участие в капитала парите на данъкоплатците за чалго тату селяндурите ритнитопковци

Зле си, държавата влиза с апортна вноска, която е собствеността ѝ на стадиона и базата. Гришата и Инджов ще строят стадиона, а след време държавата ще получава дивиденти, ако дружеството е на печалба.

Хе-ехе-хе-ех-ехе, хубаво е държавата да "влезе" в дружествот ТИ с няколко декара имот в центъра на столицата, а ти после просто да плащаш процент от приходитеевентуално, ако си на печалба. Дай боже всекиму, както се казва! Вярно че е само за някои и които трябва, ама с'а к'во да пра'иш, кой ние е крив на останалите, че сме се родили плебеи......

Кое е по добре - да дариш безвъзмездно стадион или да участваш в строежа/реконструкцията, без да вадиш от джоба? Или да оставиш всичко в патова ситуация и съборетината да продължи да стои в центъра на София? Ся, ясно е, че моментът е неслучайно избран(предизборно), ама тва е малкото зло в като цяло положителната новина.

Дано да има пари и за козирка, че да не ставаме за кашмер като сините тиквеници!

вашият ще е с държавни пари ,ще има

А бе, тия за луди ли ни имат? Десетки милиони дълг към държавата, която хитреци като Сашо-Апаша години наред са източвали и за награда - поредното държавно имотче... От горе до долу в тази държава - все мутри и мафиоти! Сега няколко дена ще ни разясняват колко са загрижени за здравето на младежите и колко бащински грижи ще положат, за да го вземат докрай (с дрога и алкохола)!

ЦСКА няма дългове към държавата. Гриша Ганчев ги плати. За разлика от твоето жалко отборче с 6 млн дълг все още!

К'во е платил бе батко, цска бе обявено във фалит, никой нищо не е плащал. Това дружество за което се говори в моемнта е Чавдар Етрополе, който купи Лителкс Ловеч и се кръсти цска София .

Как се подмазва на чорбата за изборите, ха ха ха.

Естествено, че ще се подмазва. ЦСКА е това - много привърженици, голяма сила, първенец по титли. Няма да седне да се подмазва на Муу Муу отбора, я!

Самоче цесека нема...има преименуван литекс

Има, има. Много ви се иска на телешките саламчета да няма, ама първенецът по титли не умира така лесно. Особено от финансови машинации, а не от говеждо качество на играта!

Яд ли те е?

се намери решение ЦСКА да смуче и от държавата ! Иначе все беше пред фалит...!

Само в България едно дружество фалира, друго присвоява името, фенове припознават кражбата, а държавата дава пари и терени за измамата. Сега чакаме и лично началника на държавата да пусне писмо до УЕФА с което да обясни, че бутафорията е вярна....

Фиорентина, Рейнджърс... примери много и то по цял свят... само нашите мухи не се накацаха на ... и не млъкнаха...

А козирка ще има ли, питам за един приятел :)

Не .И тоаленти също няма да има - да не се руши традицията .

Някой помни ли как стана врътката със станиона на Герена и как подуенци го получиха?

По времето на Софиянски.Стадионът беше собственост на МВР,н о намериха някаква врътка и го прехвърлиха.Между другото ,МВР и сега им плаща тока,защото Левски нямали свой електромер,плаща им данъци и такса смет .С пари от данъкоплатеца.За 20 г. това е повече от 50 млн.

Няма врътка, няма дупка в закона, просто никой не смее да го спази. Договорът може да се развали по всяко време.

Ако това е така (подуенци да нямат свой електромер и при прехвърлен имат държавата да им плаща данъците), то тогава тия изобщо не трябва да се обаждат тук по този повод. Трайте си, бе умници, трайте си! Хем и вие в ла*ната, хем устите ви зинали!

А да знаеш на кого е било мястото на което е изграден националния стадион.Чети бе Гошко.Може и да научиш известни неща.Явно не си чувала управлението на "народната" власт която взимаше каквото може и откъдето може.Римляните са го казали и ти го пиша на български за да стоплиш "О свещена простота".

Този отбор нито е централен, нито е клуб към армията. Това е частно търговско дружество. Как така държавата ще им строи стадион? По същата логика, ако утре регистрирам фирма държавата да ми даде даром пари да си построя завод. Не на беззаконието. Този стадион акционерното дружество само да си го прострои, и то някъде в краен квартал. Не на застрояването на Борисовата градина!

Да кажем НЕна стадион в Борисовата градина. Там е парк. Стадионите следва да са в периферията на града. Всички софийски отбори имат стадиони в крайни квартали.-и Левски, и Локомотив, и Славия, НЕна стадион в Борисовата градина.

Националният стадион да не е на Марс?

Националния стадион отдавна е ясно,че няма да е дълго на сегашното място. Ще има в бъдеще нов стадион, вероятно в района на Ботевградско шосе.

Имаше проекти, ама продължава там да си седи... ако се направи нов национален стадион по Ботевградско или край летището, сегашният какво ще се прави? Едва ли ще съборят такава инвестиция, пък даже само заради спортните зали под трибуните...

Ако има нов национален стадион, сегашния ще бъде бутнат, и превърнат в парк-с дръвчета, алеи, люлки, пясъчници, весели дечица, играещи си щастливо!

В крайните квартали.Някой да те е канил в Борисовата градина?А мястото за спорт е именно в парковете и градинките.Ще изгодните ли тичащи те хора или играещите деца?

Може би трябва да бъдат успокоени всички притеснени.... Пари от бюджета за стадиона на ЦСКА, няма да се плащат... доколкото ми е известно, част от сумата за стадиона е осигурена от Ганчев и Инджов, другата - от чуждестранен фонд... и да, вероятно ще има ресторанти, заведения и магазини, ама на всички хубави стадиони в света ги има и не виждам какъв е проблемът

Проблемът с ресторантите, магазините и заведенията е, че за тях трябва паркинг, път и т.н. И паркът вече няма да е парк,, а е улица и паркинг. Стадионът няма излаз на улици. Как смяташ ще се достигат и снабдяват тези магазини и заведения- всичко ще се носи на гръб до тях ли?

Логичен въпрос, в интерес на истината... алеи има, и официален паркинг пред Армията... ама нагоре не би трябвало да ходят с доставките...

Мирослав

В парка няма и не трябва да има място за паркинги - всички те трябва да се премахнат. По алеите също изобщо не трябва да се допуска движение на автомобили.

Ами хубаво, но нещо за проект / стойност / пари няма ли информация ? Или да не си разваляме настроението преди изборите.

Тук не се ли говори за Литекс?

А ЦСКА-София кога ще има нов стадион?

А туй трето цска отбор ?

Когато държавата даде 6 млн. за трибуна Моци?Къде е казано ,че за новия стадион държавата ще плаща?

Само ЦСКА обичаме!

А цска умре але , але .

Първенецът по титли на републиката не умира така лесно, малкия. Особено като стане жертва на финансови машинации, а не на некомпетентната си игра, както един тъй наречен български "гранд", бивш Динамо-Спартак.

Се е трогнал от нешка.голям подарък им направи тя.

Това е защото у нас има един-единствен истински клуб и това може да бъде само ЦСКА!

Ма той умрел ма .

... и то навръх девети септември.

На това му се казва купуване на избори с държавни пари. Боко се оказва най-големия купувач на гласове, при това не дава лични пари, а граби от хазната. Носи държавния бюджет в багажника на джипа и раздава ли раздава, срещу гласуване разбира се.

Какъв е процента на магазини,ресторанти и хотели в проекта?

С като представят проекта,ще видиш колко процента са кафетата.

... тук не става дума за ЦСКА, дали е "оригиналният" или този на Гриша Ганчев. Не става дума за Левски. Става дума за ГРАБЕЖ, с нашите пари ще се финансира частен приоект на една мутра. След няколко години, ще се преобразува в жилищен комплекс - спомнете си какво стана с ВИС-аджийския проект за София Ленд!!!!!

Обясни,к как един стадион ще се трансформира в жилищен комплекс?

Това е само пример бе, льольо. Много ясно, че няма да е ЖК, ама не пречи да стане фитнес заличка, затворено спортно комплексче, паркинг ако щеш! Аман от посредствени мозъчета, които не могат да разсъждават по-далеч от носа си, и писукат да им "обясниш" нещо.

Луда крава на гереня!

умря - да живее футболът!!!

Никога, никъде в България, смесено дружество между държавата и частна фирма не е завършило добре (за държавата). Да е честит подаръка, направен от една мутра на друга (и огласена от една дебела свиня във Фейсбук) - с нашите пари!

Бъркаш, бъркаш! ВИНАГИ е завършвало добре за държавата, или поне за тия, които я представляват в момента на сделчицата. Виж, за нашего брата, дето я издържа тая държава, си напълно прав - подобни "партньорства" никога не са завършвали добре.

Нраво на Борисов и Кралев !

Предизборна фиеста,която след не повече от месец отново ще се задъни, по някаква си причина . . .

Айде пак ще има за крадене

Ало , левскари , не гледайте в чуждото канче , да не се наложи да го миете ..... Имате си ''ноФ'' стадион , който вече още не направен се разкапва , годините летят , изминаха 10г. от преустройството на ГЕРЕНА , и какво ,...всичко ръждяса преди да бъде направено ... Така че глеЙте си във вашТО канче ...

А вие ако ще си гледате във вашето канче,трябва да говорим за минало свършено време, Затова че Литекс имат намерение да си строят стадион в София,повтарям НАМЕРЕНИЕ, вие, чийто отбор официално го няма на картата,защо се пените,какво е това вълнение за ЕвеНтуАлен носв стадион на Литекс?

Боко гепи и стадиона на Ганчев!!дано се задави !!!

Още грешни пари хвърлени на вятъра

Държавата пак клекна и подарява на Кърпачев Ловеч/ПФК ЦСКА/ ,да се разпорежда със стадиона на ЦСКА 1948/истинското ЦСКА.

И каква е разликата между едното и другото, след като ЦСКА АД фалира и отдавна не фигурира в Търговския регистър? Няма го! Но клуб ЦСКА си го има . Правиш ли разлика между търговско дружество и футболен клуб, който е бил временно притежание на едно фалирало търговско дружество.

От кога Литекс е рекордьор по титли ??? Лудогорец има повече титли от Литекс А онзи отбор от армията почина и на тяхно място се нанесоха селяните от Ловеч

И аз искам държавна пара