17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпо, излиза че и тия крадците като вляза да те бият и обират и те имат права. Аз доколкото знам в такива ситуации действието ако се развива вътре в къщата може си го утепаш без никакви проблеми

Тва ако беше у Тексас тоа щеше да си прави селфита с ченгетата.

Тези петима бандити са чернюги, и сега тази дивотия с права на черните ще има лош резултат за човека, който е защитил себе си, семейството си и дома си. Ето, пример за западната цивилизация, социални и расови права, етническа толерантност, и всякакви подобни отношения с черните...

Т&панар, имам присъда от "народния съд", за подобно деяние - средна телесна повреда, нанесена от мен на едно от лицата, които доказано ме бяха нападнали! Така, че... и любимият ти соц. съд и тук беше такъв!

На тия мадурковци някой им е дал грешен номер на къщатата която е трябвало да атакуват...иначе нормален крадец не ни рискувал да да бъде пребит или убит от подобна горила..

Киро на чия ли страна би бил ...

Браво. Но за съжаление законът там е такъв, че покровителства престъпниците

И тамошната Невидима Съдебна ВЛАСТ лапа големи заплати, бонуси, привилегии, отлага дела, експертизи, протака съдебни процеси, променя правила, търси начини да обере повече пари и от двете страни. Справедливост няма, става въпрос само за едни пари , колкото по-дълбоко е ножа, повече пари !

Пет " прогресивни" младежи от Канада, които са бъдещето на новата соц диктатура с Трюдо са упражнили новите си " права". Само са сбъркали с избора на жертва. И то не защото е ММА боец, а защото е от Аржентина. Онези от Аржентина са луди. Имах колега приятел от там. По- зле са от нас в главата. Не можеш уплаши такъв дето от малък се бие за отборчето си от село и за фланелката му в автобуса може да яде пердах. Вижте стадионите им. Все едни са гладиатори футболистите. На аржентинец не можеш да му вземеш страха ей така! Особено келеши от Квебек.

За медал е. Законът и там закриля престъпниците

Новите ценности. Затова никаква полиция за нищо. Правосъдие в мрака и никакви обяснения на никого.

Вместо да му дадат медал за гражданска доблест, те му повдигат обвинение... Либерасти.

Социалисти, всъщност…

Влизат 5 човека , бият те , колиш един и си превишил самоотбраната, Бах ....

Малко им е! Трябвало е да ги изпонатръшка всичките! Те дали са мислии доброто на семейството му?

от Канада в последните години са като от Неновините - абсурд след абсурд, все едно някой сценарист си измисля, само че на канадците в мнозинството си едва ли им е забавно вече.

Канадците отдавна избягаха от Канада! Там вече само имигранти първо-второ поколение! Канадците ги търси ги в Япония, Сингапур, САЩ и ЕС!

Добре дошъл в либералната педерастия ...

Къде къде по хубаво е в путинската диктатурия - ако не те вкарат за 15 години в лагер, че си казал думата война, може да ти излезе късмета и да те изядат.

да ти сера у устата, помияр! къде видя русия, къде чу или прочете путин? Все руснаците са ви криви! По-добре си махни гъза от раменете и опитай да мислиш с онова, което е останало.

Руски гнусен помияр си! Не отричай! Мършав трол!

аве старши, намести очилата и пий си хапчетата, че явно и теб те гони деменцията като на вашия лидер.. В статията няма нищо общо с руснаци!?! А като си рекъл, я ни обясни що в демократична Канада биха шофьори на протеста, затвориха лидерите им без причина, спряха им банковите сметки, взеха лицензи и гориво....А чакай - и те бяха руски агенти..

Типичен пример за спокойствието което цари у западните сатрапии. Западът е дом на престъпници и убийци

В рашистан Путин щеше да го прати в Сибир, а оцелелите нападатели да повиши в звание и длъжност.

Само така от любопитство, Вие къде по света сте ходил? Маями, Лос Анджелис , Онтарио, Каракас, Москва, Петербург... Колко години живяхте в Русия? Просто ми е интересно, понеже бях там по служба около 4 години, пледи това в Америка, сега в Холандия.. И такива генерални определения раздавате само явно живеещите някъде в някоя квартална панелка.. Което е жалко.

Мачът да се преиграе!

Абсолютно невинен. Чий са го търсели у тях, та чак нападнали, вързали... Ще го оправдаят

СЪР!

Квебек не се намира в Аржентина.И като цяло доста нескопосана статия сте написали.

ти не знаеш ... мдааа !!!

Ясно е посочено, че действието се развива в къщата му в канадската провинция Квебек. Светът е глобален има и аржентинци в Канада. Напълно нормално е! Само в България основната етническа група са хейтърите....

Заглавието на статията когато излезе че е бил нападнат във къщата си в Аржентина.Умник си ти.

КъвБек бе?