Модрич поиска трансфер, Мадрид се ядоса и му постави безумна цена

Флорентино Перес се шегува с "Интер", но в Италия твърдят,че клубът от Милано не се е отказал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

750 милиона е цена, която да откаже купувачите, това не е реална цена. Модрич иска промяна. Така е когато си получил всичко, а сивото ежедневие убива. Аз не бих държал някой на сила, няй-малкото мотивацията му за игра ще е занижена. Да не говорим, че може нарочно да спре да играе, за да го освободят ... но това няма да е професионално. Супер отбора се разпада, първо Зидан, после Роналдо сега и Модрич... Перез е болен мозък и манията му да купува играчи на всяка цена става фиксидея, така се меша в работата не треньора.

Ще клекнат и за него. Модрич ще напусне!

Всеки работи за пари но откакто големите ; инфеститори ; или СЗ ще пиша отровители влязоха във футбола нещата се изродиха . Същите тези играчи ако играеха преди дестина години щяха да получават примерно десет пъти по малко и щяха да бъдат доволни . Хората спари имат интерес да помпят цени - заплати трансфери реклама и това да е техен запазен периметър . ТаИ лудост не трябва да продължава .

Явно модрич е добър, ама чак пък толкова! Надценяват се възможностите му! Не виждам с кого от наложилите се звезди може да се сравни!

Това е футбола днес. Безумни цени, никаква лоялност, защото се играе само за пари.

Много ясно, че ще играят за пари. Това им е работата. Ти за без пари ли работиш?

така е ! А и добре разбират, че е до време , а сетне малка част от тях стават треньори или остават във футбола завинаги ... Животът е неумолим и си иска , и взема своето ...