17-11-2017 20-11-2018

Коментари

заменяш не заменяш - каквото има да става ще става. вече ви хвана звездната болест. това не е на добро преди отговорен мач.

Аз съм за хърватите, те са си българи, отцепили се от Кубратова България, тъй че няма как да не съм за тях. Но Франция е много силен отбор и ще трябва някак си да ги излъжат....а не да се надиграват с тях. Не че няма да могат и да се надиграват с тях де, но ако не спрат Мбапе и Гризман, ще е лошо.

Ако им свири Чакъра могат и да вземат титлата. Ако не, ще я гледат през крив макарон.

Ще им свири: Nestor Pitana (Argentina) Жалко. т.е. вероятно ще паднат, тоя ще им си го върне за загубата на Аржентина с 0:3 от групата.

Ама той може да иска и на французите да си го върне :D тъй че не се знае към кои ще е по лошо настроен. :D

Титла може и да има за Хърватия, ама ако свири Джунейт Чакър. А иначе, не знам какво ще кажат французите относно мераците на Модрич. Апропо, защо Чакър може да свири мач на Хърватия, а Миодраг Мажич не може!? Защо финалът да не го свири Мажич, а някакъв аржентинец, па макар и добър?

Сещаш се защо! Аз финала няма да го гледам - не съм расист, ама на Балканите само Ние и Сърбите сме читави.... боклуците ми идват в повече.....

вече им намери оправдание. на тях пък чакър ефенди им беше големия шанс.

Противни, отблъскващи, с каруцарски физиономии и ниски чела. Балкански аборигени, усташи и мутри

Говори с Вида. Той вече пропиля шансовете ви на 10000 % ! :)

и довод - няма как да не ти го кажа. значи правилото да победи по-добрият вече не важи... българи са, ама друг път. дошли са от Карпатите.

Аха, а ''френският'' отбор са Мбапе-та :))