Коментари - MOK препоръча връщането на руски спортисти в международни състезания | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В задачата се пита колко милиона е гушнал Бах, за да брани кремълските изчадия

МОК веднага да бъде внесен в неофашисткия списък "миротворец" на киувската хунта!

Украинци и руснаци след време пак ще се прегърнат,но ние пак ще сме "предателите" и на едните и на другите.

Той поне за милиони играе, а ти за 5 цента

Те рушняците никъде по света не могат да ги дишат вече, щели да ги връщат... А дано ,ама надали...

И ти си булгарин, но чужденците не се гнусят от тебе както от крадливите български мангали в чужбина - не слагай всички в общия куп !

По същите критерии, САЩ досега да не спечелила нито един медал. Как при Хитлер в Третият Райх при олимпиада, американците се хвалят, че техен негър печели на бягане титлата. Дори Хитлер не се е проявил като такъв расист като тези!

САЩ, ЕС, Канада, Англия, Австралия и други подлоги, не са целият свят. БРИКС като нищо ще стане над половината население на Земята, като ще обедини отвращението от предните. Никой не иска да му налагат неща от вън - антидемокрация.

Не само България,а целия запад е просмукан и завладян руски агенти. Западните служби спят вместо да действат безкомпромисно.

Тези дни гледах по Тв един филм ПО ДЕЙСТВИТЕЛЕН случай за олимпиадата по времето на Хитлер.По това време в Америка расизмът е колосален. ...та тогава чернокож американски състезател по лека атлетика , не просто спечели, а постави световен рекорд и изведе спорта на друго ниво. Но не за това се замислих, а ми стана ясно колко назад и по-лоши сме СЕГА от най-лошите живели по тази земя някога. Какво падение на човечеството! И то най-много на тези, които сами сочат себе си за най-възвишени и цивилизовани.

Е и кво? Нали сме братя и съюзници с турците в нато?

Жалка история, култура , спорт всичко е смЕх. Ако не си от нашите , не ставаш . и това от "демократи".

Така е.

Нас червеното знаме роди ни. Нас не ще ни уплаши смъртта! Ние сме на всеки километър! От тук до края на света!

Ти си доволен от копейките, викаш... Абе що ни един от вас русофилистиците не спестява в рубли? Що не си пращате децата да учат в педераZZия? Що не карате руZZки коли? Я си снимай руZZкия компютър с руZZкия си телефон и ми я прати през руZZкия интернет. Моля. Що ви трябват визи, ако ИЗОБЩО ви мине през празните чугунени глави мисълта да идете до Магадан на спа процедури? Заеби...

1. Баба Митрофановна да бъде отпратена към Масква 2. РуZското пасольство да се Zакрие 3. Промяна на датата на националния праZник 4. Приемане на Zакон Zа чуждестранните агенти финансирани от Кремъл 5. На 3-ти март да има Zадължително ритуално иZпикаване върху РуZското Zнаме. По желание може и иZсиране 6. Импийчмънт на льотчика "миролюбец" 7. Демонтиране на моча и рутуално иZмочване върху отломките 8. Ритуално онождане на дирнишки модератори триещи евроатлантически коментари 9. Zабрана на анти-българските партии БСП, ДПС, ВъZраждане 10. Лишаване от българско гражданство и беZплатен чемодан и билет до Масква Zа всяка предателска продажна копейка 11. Руснак ли е? Веднага на дръвника и с теслата ! 12. Да ви мочам на МОК-а !

Обикновено диктаторите използват Олимпиадите за да се легитимират. За това сравнението ви, че Хитлер не бил гонил никой от Олимпиадата е много неправилно. Националният спорт е 99% държавна пропаганда.

Ще се сетите...

Да не си на 15 ? Великият Джеси Оуенс, известен не само с победите си на Олимпиадата в Берлин през 1936 !

Глупи, глупи... Мурзилке дебилна. Мани я тая работа с населението, глупи. БВП нещо да ти говори? Ако да - отивай да смяташ, че да не се излагаш повече. Ако не - продължавай си така с простотиите.

...поне си замълчи

Не ти омръзна да постваш едно и също нещо!? И 1000 000 пъти да го повторите нищо от избороеното няма да се случи.

Би било чудесно да послушаш собствения си съвет.

Идеята на спорта е да обединява. Идеята на политиката е да разединява.

БРИКС може и повече от половината свят да стане /брой население/, ама ти няма да разбереш, че не количеството, а качеството е важно.

Ми не диктаторите използват спорта като инструмент за натиск. В случая САЩ.

Не си извади ,а си прост изрод. И с твоето z не си оригинален.

Всякакви санкции са антихуманни! Давам за пример Северна Корея. Там санкциите докараха населението да яде трева за да не умре от глад и от друга страна да си развият ядрената програма!

Цялата територия на Русия да се загради с пет метрова ограда и да не се пуска нито един руснак никъде!!! Тези зомбита пияници ватници боклуци не заслужават демокрация, нито хубави коли нито телевизори нито джисеми нито хладилници ..нищооо ....смрад мръсна долна твар са и руските подлоги в България да се натоварят на руски зилове самосвали и да се изсипят в Сибир нихната мама и долни същества да оставят България да се развива да забогатеее а не да я тласкат към Русия където има само глад и мизерия

Империята на злото - САЩ става все по изолирана от нормалния свят.

Абсолютно си прав!

Северна Корея да направи Олимпиада. Да покани и руснаците.. За жълт медал - подарък 5 кг.ориз и 3 м. док

Тъп си и работлив. Не те мързи да сменяш непрекъснато клавиатурата.Събери се със Ставри и си поиграйте двамата с, гегата, на един акъл сте.

Трябва да спреш да гледаш краварска пропаганда, особено ако си тъп и нямаш критично мислене.

Ще видите вии, ако не бъде допусната Русия на олимпиадата в Париж, каква контраолимпиада ще ви скрои. И на нея ще има къде по качествена конкуренция със страни, като Беларус, Иран, Сирия, С.Корея, а лично Путаран ще дари на всеки участник по един автомат Калашник за да спи с него под възглавницата и бъде готов винаги да се отзове, когато трябва да се жертва за родину.

От брикс остана само рик понеже Бразилия и Южна Африка категорично заявиха, че ако маломерният кацне при тях ще бъде арестуван, аре честито...

Хубаво име имаш. Потомствен интелектуалец нали?

То се вижда кой е в изолация.От цивилизацията.

Защо да не ги пускат? Може да ги пускат, ама не да се състезават, а за развлечение на публиката. Да има Атделна забавна програма, където зрителите да бият рушняци. :))

Да направят изключение за Кадиров и Медведев. Първият вдигна 70кг на лежанка, а втория само като си отвори ядрена уста и ще обере всички златни медали. :)

Дали е успял автора на статията да направи един бърз преглед на написаното преди да го публикува. Поне за заглавието нямаше да е лошо.

Руснаците са много силни и никаква олимпиада. Всички отбори които са по силни от нас вън от олимпиадата. Също и във футбола. Унгария и Черна гора ни биха и веднага да се изключат от всякакви състезания. Друг път да не ни бият.

с. корея си произвеждат собствена марка смартфони и автомобили

Аз не обиждам! Помислете си една квалификация за себе си! Други санкции които вършат добра работа са примерно срещу Сирия. Земетресение, хората мрът, ама няма как да се помогне щото има санкции!

Ами тогава руснаците ще бъдат във всяка дисциплина след 40 място

Разюбира се чичковците в световният спорт са корумпета до дъно. Доказа го световното в арабска страна и подкрепата за руските терористи! За всички е ясно, че отдавна спортните постижения се ползват за пропаганда на национална основа

Трудно им издават бележки за астма.

Париж каза БЕЗ руснаците на парижката олимпиадата.Да се знае! А западняците го играят доброто и лошото ченге.

Медведа е шампион в разливане на водка в чашш с препятствия. Нама да го допуснат.

Да, аз си купих севернокорейски автомобил, по-бърз е от този на Флийнстон.