Коментари - Гана изживя нов кошмар с дузпа, но този път и Уругвай плака в луд сценарий | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълна отврат! Сичкото жълто от Азия напред в осминафиналите. Жалко, искрено бях за симпатичния отбор на Уругвай... :( А некоректните африкански примати и престъпните съдии въобще не искам да коментирам.

В 97-ата минута Гана с двойна смяна в мач без значение за тях. Тотална липса на етика. *Гана е бивша английска колония. Сещайте се.

Ганаецът спретна такъв бодичек при топка на метър встрани, че всеки хокеен запалянко би се изкефил на макс. Ама дузпа нямаше и нямаше как да има. Политкоректност, милорд!

За съжаление познах. И долното съобщение го постнах при 1-1 в другия мач. А съдията не даде 2 ЧИСТИ дузпи за Урусите, а даде една измислена за гана. Това е падение за световния футбол. Скоро ще станат като кеча - помедители и пр. ще се решава от сценаристи, а не от играта на терена.

Нали знаеш, берлинският боклук си отмъщава, но защо на Уругвай - не ми е ясно, напред да върви комедията Южна Корея си е пълен майтап с нас, зрителите...

Като се има предвид, че ГР може да изхвърли Уругвай, тези съдийски тесли срещу отбора са изключитлено нечестни.

1. Изпусната дузпа нямашпе да има, ако съдията не бешпе я измислил първо. 2. Драма нямашпе да има пак при норма;лно съдийство, просто Уругвай щяха да са решили мача до почивката с 3:0.

ВАР само помага за манипулации

ВАР помага да видим как съдиите свирят едностраниво въпреки че виждат ясно какво се е случило.

Чиста дузпа не дадоха с ВАР?!?!?! Използват технологията както им е удобно! Трябваше да го убие ли, за да даде дузпа?

Отвратително лансиране на ганайците. При това след гледане на видеозаписи. Ганайския гутболист спъва уругваец и после чак едва докосва топката и това не било дузпа? А преди това подариха измислена дузпа - естествено за гана. Заеби1 Хайде давайте им по 3 гола преднина преди началото на мача, че да мирясат педерите , които управляват този цирк!

Абе този съдия да не е ненормален, онова дузпа, това не?????????????????

Лансират "правилните" хора ,а другите "правилно" ги дискриминират.

Какво става с този ВАР? Футболист праща топката в аут и само защото вратаря го е подпрял във ВРАТАРСКОТО поле - дузпа! Това става ежедневие! Каква е тази "технология"? Какви са тия измислени дузпи?

да подкрипяш тъпата ганайска игра трябва да си ненормален, а реферът е мекере, но има отгоре някой, ще му го върне

За пореден мач съдията прави всичко за да хариже мача на африкансия отбор.

Ейййййййййй, "студиата" на БНТ и Диема? Абе вий кога ще попнете да пускате песента на Световното в тия студиа? Слушаме я само, когато показват съставите и то под коментиращия! Някаква забрана ли има да я пускате, не искате да стане популярна ли?

Ами просто не е хубава Като на времето -Джана Нанини,Рики Мартин.Кво да му слушаш..