Коментари - Световният вицешампион се развихри и посочи изхода на канадците | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кви са тия канадци ве, това отбора на камерун ли е.. ?

Полярното слънце е направило този тен на канадците :)))

Показаха на европата, че интелигентните и можещи хора са от Балканите. Тук се е зародило човечеството, а останалите са произлезли от маймуните, но и това не им помогна.

Ако беше хокей може би щеше да бие Канада, но Хърватия са класен футболен отбор !!!

Мароко не е сигурно че продължават. Що за глупост

Канадските негри бяха ебани бити. Както си требе.

хайде следва германски нннегри и след това в студиото ЧААВКИ коментират

Когато ги навряха в.... и дъх не можеха да си поемат, а на моменти цареше направо паника? И този резил - още във втората минута - гол! Все пак Канада ли ще им е мерилото? Това показва само, че Модрич и още няколко си изпяха песента и бяха дотук ! Природа, братче, какво да се прави. В сравнение с миналото световно, сега са им останали към 55 % от ефеснивността и формата и се измъкнаха чудодейно. Ако така играят и срещу отборите на Франция, Англия, Испания или Бразилия, може да видим и двуцифрен резултат по катарски! Дали биха били успешни с такава непостоянна и на моменти пълна с пропуски игра дори срещу Саудитска Арабия или видяхте какво направи днес Мароко? Въпросителните станаха много и ако не искат да си ходят скоро, да се стегнат като за последно! То там всеки мач би трябвало да се играе така, но да видим.....

джендърски брътвежи

Русия кога ще играе? Бухахахха... Ватници мръсни! Духайте бахура! На световното през 2026 та Русия ще участва. Тогава от Россия ще е останала само Масква и Падмасковието.... Бухахахха. А може и това да не е останало! Мърши

ще играе бе на 9 септември ще дойдат танковете и партизаните имай търпение

канадските "белокожковци" да си заминават в маймунарника! Хърватите са класа - това е истината!

Всички коментатори по телевизията и Дарик май вече не бива да се обаждат!!!, след третата минута всички казваха колко са добри канадците, как е трябвало и първия мач да побидят, а сега било сигурно срещу слабите хървати и т.н., но забравиха, че единият отбор освен физика и желание има и интелект, и техника, и въобръжение...

В Канада и САЩ е нормално да има много черни, все пак са им били роби. Виж сега за Германия и Франция вече е странно

Франция е владеела повече от половината африка. През 60-те започват да стават независими. Обърни внимание на какъв език говорят и пеят африканските държави на Световното! Казвам ти го, за да си обогатиш общата култура!

В САЩ и Канада исторически за живяли чернилки, заради робството. Във Франция (европейската част) никога не са взимали роби на реална френска територия

Канадците и в двата мача играха със сърце за разлика от Белгия. Спечелиха моето уважение и в момента не заслужават да са с нула точки. Да, днес загубиха заслужено, но първия мач надиграха Белгия. Ако ни хванат нас, ще ни нацъкат едно 3-4 гола.

Мноо цръни тия канадци бе! От къде тоя тен!

сигурно имат озонова дупкаа и почерняват лесно :)

Честността победи политкоректността

Под дъгата и към Канада. Или където и да е

25 хървати срещу 25 неканадци: 4-1 Дори съдията леко подпираше политкоректрния отбор, ама не му се получи.

Сега...не разбрах. Хърватия - Канада ли играят или Хърватия - Конго?

Пеераските държави ближат рани.

Всички джендър - сатанистки държави Бог ще ги накаже.

Искаме още! Мачкайте негърската сган!

Черните канадски ливадни хокеисти вкараха една случайна шайба, но коравите балканци бързо ги тръшнаха! На контри хърватите ще разковат тия черни хокеисти второто полувреме.

Вратаря на Канада Милан Борян е роден в Югосклавия имал е двойно гражданство / сега само канадско / , играл е за Цървена Звезда и Лудогорец.

Балканска мощ без легионери! Хърватска разчита на школите на 2 отбора и има население 3 млн души.....

Хайде балканци! Мачкайте краварската негърска сган!

Що обиждаш канадците на каубои и каубоите на канадци? И двата вида хора ще се почуватват обидени. Ходи наречи някой американец "канадец" и ще видиш какво ще ти се случи.

Верно е.

Мачкааааа

Браво на хърватите - 2:1

айде и фашагите-усташи към дъното, кеф :)

Модрич стар вече онез канадчета фърчат на него му е трудно.Това първенство даже и да излязат от групата ще е голяма мъка да се гледа Хърватия-отбор в залеза си.

Ти май гледаш друг мач!

Кога в студиата, преди и след мач, ще запопнат да пускат официалната песен на Мондиала - Light the Sky?

Усташите срещу кленовите листа ,очакванията са Канада да се съпротивляват яростно ,но логиката е твърда единица.и двата отбора излизат с офанзивни схеми,Канада може да вкара един гол 3-1 2-1

Сега реферите за Украйна ли ще свирят !? Дотегна ми ,политиците да се бъркат навсякъде . Фалшиви работи .

Моя грешка . Те не са на световното . То аз хич и не го гледам

Не гледам телевизия . Всички новини са в нета . Иначе играя игри - Crysis 2 , Detroit Become Human , Fear 2 , Dirt Rally 2 и т.н.