17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои са по-черните белгийците или канадците?

Вината е на Мартинез, бута все същите прехвалени имена, без да вземе предвид в каква форма са. Заради Хазар половината тим играят на позиция, която им е чужда, резултатите не закъсняха....Шарл и Ванаке постоянно на резервната скамейка..Който е гледал видя как Де Бруйне се развика на треньора...само пасивен футбол, назад към вратаря, специалитетът на Уитсел..мароканците ше ги разбият в неделя

Два африкански отбора играха един срещу друг. От къде ги измислихте тези Белгия и Канада.

За милиардите в злато, които ни крадат от концесията. Май още онзи тъмносиния им я даде.

Много пестеливо, Белгия си взе 3-те точки! След седмица-две, никой няма да си спомня как - 3 от 3 все пак!

А бе,какви канадци ? Само черни виждам. Западът изцяло вече е завидим от Африка.

Некви чернилки цял мач се блъскаха, като конници без глава! А, едните мятаха шутове към белгийската врата, като че ли негри играят хокей!

Играч на мача най добрия вратар в света тибо Куртоа

тези от Канада всички са дебили, като Кирето?

Тези канадци и по раздаване на ритници и по блъскане и ръгане приличаха на звездата на българския футбол Текпетей, същия рогач.

Коменатора на мача изръси един куп глупотевини и лъжи. Къде намират тези кретени? След мача някаква пикла на развален английски интервюира няколко шибаняци. Сигурно е любовница на някой шеф в БНТ?

Угандийски нег р и с английски имена срещу конгоански не г р и с френски имена = Канада срещу Белгия и един Де Бруйне като конникът без глава.

Негърско пошло шоу…

Антифутбол на нивото ба нашите чукундури, най слабия и най скучния мач. Негри се блъскаха залудо…Мароко ще спука и двата отбора, а хърватите ще ги смачкат.

Като гледам с каква скорост играха канадците, нашите все едно ги гледам на забавен кадър.

Как въобще могат да изберат такъв съдия за световното!? Той и редовен мач от Купата на Африка прекратява в 85 минута! Сега даде най-малките продължения, но дори и тях не можа да издържи и ги прекрати по-рано! Втора дузпа не посмя да даде, а тя беше по-явна от тази на Меси за Аржентина! жълт картон за умишлено спиране на контраатака не даде, щото сигурно реши, че е мноооого далече от противниковата врата! Страшно неадекватен съдия!

Най-слабият мач досега, без футболна техника, без футболен интелект, и в същия хор бяха и Азар и Де Бройне, жалко за топката, такова блъскане беше...

Go

Белгия много слаби Еден избра парите И тотал щета Пълен анонимник

В крайна сметка, кои негри са канадците и кои негри са белгийците?

Едните са малко по-тъмно патладжанени.

Със съпругата спорим - голмайсторът на Белгия фламандец ли е или валонец. Който загуби, ще е отдолу. Моля, който знае, да подскаже.

Поканете го и него!

Ами като имам пред вид, каква капитанска лента искаха да използват, не знам от коя страна на дъгата е. Жена и фея (ако е от тях) ще ми дойдат доста нагорнище.

Ех... жалко... 1:0 нищо - има второ полувреме

Сега и канадците ще опънат поредната прехвалена сбирщина :)

Проблемът е, че Канада са по-зле и от Белгия. Там има тоалетни за жени, мъже и за неопределени.

Верно ли? Сигурно там се събират, за да се определят! :-)

Велики канадци, пълнят ми душата!

Давай Канада! :-)