"Монтжуик" е провал: Защо Барса не може да напълни трибуните в собствения си град?

Дори най-запалените фенове на каталунците отказват да ходят във временния дом на отбора

Обратно в новината

Коментари - "Монтжуик" е провал: Защо Барса не може да напълни трибуните в собствения си град? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие очевидно не знаете какво пишете. Чиато логиатично стадионите са на двата края на града.

Няма как да се говори за "ядро от фенове" при положение, че Айнтрахт бяха домакини в лига Европа на Камп Ноу с 30 хиляди немци по трибуните. За какви фенове говорим, ако една запазена седалка те спира да си подкрепяш отбора?!

Да свалят цените с 50% и ще има зрители.

Каталунци...какво да ги правиш...все са недоволни, все нещо им пречи, все някой друг им е виновен...

целият футбол се изложи.... уредени мачове никой не иска.... не само в БГ

Нарочно се вдигнаха цените,за да изгонят феновете .

Барса са много зле, "горките", не като "Герена" пращи по шевовете и няма билети до края на декадата.

Отворените трибуни били проблема... щото пък на Скамп Ноу 90000 покрити места има. Има си причина защо навсякъде извън КаРталунЯ използват термина: "каталунски цu....нu"

Двата стадиона се намират в ЕДНА и съща част на града, само на 3км един от друг и освен това Монжуик е физически по-близо до центъра от Камп Ноу. Като е на толкова неудобно място, защо парка е фрашкан със местни туристи и спортуващи целогодишно?

Е стадиона на Еспаньол , за това не се пълни

Сигурно са очаквали, че като са на по-малък стадион, няма да се поберат феновете и затова дигат цените. Че при тъй или иначе лимитирана бройка да вземат повече. Но явно не се оценили точно. И може би като подготовка за новия стадион.

Не знам заради стадиона ли е или просто щото от 5 години играят футбол нетипичен за отбора ,вярно нямаха футболисти 2 години смениха поколение ,сега що годе има читав състав но Шави от като е треньор победите са с по 1 на мъка ,все едно кой е съперника ,което е странно Шави все пак е от тази школа и трябва да изповядва по атакуващ стил

Хората еволюират, забавленията също стават все по-интелектуални, респективно интересът към футбола постепенно намалява и тенденцията няма как да се обърне, както няма как да слушаме отново компактдискове, които бяха върха на сладоледа в съвсем близко минало - няма нищо необяснимо в ситуацията.

Защо пишеш наизуст? Бил съм и на двата стадиона. Отворени не означава покрити. Отворени са на Монтжуик. Откъм улицата до стадиона се вижда всичко.

Бе кой ще ти ходи на мач, кат го няма Меси. Половината публика вече си уплътнява времето с други неща.