Мръсните тайни, които опетниха донякъде една велика футболна кариера

Райън Гигс днес навършва 50, но по-рядко се говори за успехите му като играч

Обратно в новината

Коментари - Мръсните тайни, които опетниха донякъде една велика футболна кариера | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

винаги ще очерните мъж в пълния му смисъл само защото е мъж и е праскал жени

В личния си живот може и да е грешил. Не съм бил там за да го съдя или оценявам. Насилието над жени и въобще насилието смятам за недостойна постъпка. Но да вземем предвид и какво представляват медиите в днешно време. Така че като човек трудно ще го преценим правилно. Но като футболист беше номер едно - една от основните причини да подкрепам Юнайтед.

редакторчето баце що си не земеш една курва да те направи мъж бе пиленце,и после да ми кажеш че курвите не заслужават бой

У два и полина на обяд главна статия мискинлъците на Гигси, които се знаят от 100 г и са претоплена манджа. Вляво от тая статия курпулентният Делян, също главна статия. Редакторчето на тоа кеневъ що не си потърси друга работа ?:)))))

ного педераси тука четът бе

Готов за председател на английското БФС, как не са се сетили да изберат :)))

е! народа го е казал,който има балдъза.......

Нобълдъ кеърс ъбаут Райънчо, но Райънчо си е тотален отпадък... така погледнато. Да си .... стринката.. лелина.

Няма оправдание за такава постъпка. 8г.с жената на брат си!!! Изрод. Още повече при неговия статут на полубог и пари. Заслужава да го пребият с камъни.

Тя жената на брат му пък щото е много стока. Абе, по хората ходят тези неща.

Е, то по-педалско от това да праскаш жената на брат си, има ли?

Велик футболист, казвам го като фен на Ливърпул. Гигс спокойно се нарежда до Б. Чарлтън, Джордж Бест, Кантона и Денис Лоу, за отбора на Манчо. Но като човек Райън не струва - няма чест, няма достойнство. Никой не е идеален, ама тва неговото...мани, мани...

Има. Да праскаш брат си.

Много моралисти се навъдиха. И като отидат на работа за всяка млада колежка казват: само да ми паднеее. В личния живот всеки да прави каквото си иска, и всеки го прави. Но сеир да има и да се плюе по другите е яко, само да не знаят другите какво правя аз.

браво кака :) хубаво им го каза

Хе-хе...кака ли си, батко ли си, не те знам,ама да си мъжки и брат ти да такова жена ти с години, ще те питам тогава колко си мъдър, толерантен и широко скроен....не орталъка, ами света ще оревеш с фалцет, по морална линия...:))) Да не му идва на човек такова чудо на главата...

Наташа, името казва всичко. Руска курва, също като президента Мунчо.

Само, че не му е балдъза......

да казваш, а друго е да го свършиш. И тук не става дума за някоя колежка, а за жената на брат ти. И не за една мимолетна свалка, а за цели ОСЕМ години. Така, че примерът с младата колежка е леко не на място в случая.

то и никнейм 'Бае Ганя' май казва всичко.