Коментари - На националния отбор му трябват далекоглед, ясен план и навигатор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PEYTSCH

На българина му трябва мощен микроскоп за да открие национален отбор...

Дино, както винаги - добра статия! Ставаш за стратег !

по им отива друсането на наанета и чалгата в някой клуб! Дървета от всякъде!

е какво му е на тима? просто няма такъв... има 22 случайно събрани младежа, кой знае защо облечени в еднакви екипа....

Бла. бла, пълни глупости! Фактите. Никакъв шанс нямаме за голям форум в следващите поне 10г. 1. Липсват играчи, които да живеят за футбол а не за чалгатеки. 2.Слаби клубни отбори ... Левски пред фалит 3.Липсват каквито и да е идеи за изграждане на качествени школи за децата. 4. В България футболът е на ниво под това от 90-те години, времето е спряло. 5. Шефовете на БФС са абсолютни тъпанари без реална визия за футбол 6.Няма национална стратегия за футбола, не се работи за премахване на психарите от разни фракции по скамейките. 7. На мач трябва да се ходи като на театър, хората да са спокойни за децата си и за здравето си . Ако не вярвате, че промяната на тези 7 точки е пътя за развитие, погледнете какъв и играч е бил Гунди, колко от сегашните футболисти следват примера му?

ПлКато говориш за делиорванци онова недоразумение Пламен Илиев защо не го спомена?

аааа не така, не така! и играчи си трябват, не само бутикови принадлежности... :-)))

имам няколко въпроса: първият (който задавам от доста време ама не се намират футболни капацитети да отговорят) - защо живата легенда на българския футбол и голмйстор номер 2 (засега) Мартин Камбуров не бива повикван в националния? Вярно, ще каже някой - Камбурката удари 40-така скоро. Ама той не е играл от 2002 или 2004 годин в националния...нали уж сме нямали голмайстор в националния? Камбуров и на 50 годин ще е по-добър от Божо Кравата. И сега в тази статия, гледам, спрягат Гъкъбинов и незнамсикойси за център-нападател, но и благоверният автор на статията някакси е забравил за голмайстор номер 2 на България (след великив Петър Жеков). Второ - Бат Венци, който винаги е против всеки и всичко, може ли да каже какво прави в националния тим недоразумението Янис Карабельов и дали чичо Гошо го пуска титуляр, за да може дебелия Венци да го продаде по-лесно в чужбина? И последно - присъединявам се към едно друго мнение в настоящия форум, а именно относно лицето Михаил Касабов. Какъвто ни е врид президента на БФС, такъв ни е и футболът - неадекватен.

И аз казвам "Майната му на Катар 2022". Трябва да се гради отбор за "Нещо си 2030". Но сериозно. Какво е това - нов треньор през 6 месеца. Отдавна съм го казвал - трябва да има забрана за повече от 4 чужденеца в отбор. Как ще градиш национален отбор, като шампиона ти има 10 чужденци и то е така от 10 години насам.

"На националния отбор му трябват далекоглед, ясен план и навигатор" След смяната на Иван Славков като шеф на БФС, и след толкова години чакане нещо да се случи, това дето сте го писали бих го казал малко по-другояче, цитирайки народни мъдрости: - От всяко дърво свирка не става, - Рибата се вмирисва от към главата, и - Нов бардак със стари курви също не става! Толкоз по въпроса, кой разбрал - разбрал!

Трябват му футболисти, които са подбрани само о единствено заради уменията си да играят тази велика игра. Нужно е всяко момче, което има талант да получи достъп до отбор, където да се изявява и да бъде забелязан. Иначе богатите татковци решават... Поради тази причина едно съседче започна да рита в Гърция, защото поискаха доста пари от баща му в един наш клуб... Срам!

да ги разтурят на не ни срамят повече!

Вижте спортни бази,ДЮШ,стадиони,ръководители на футбола,спортни министри,президенти и т.н.Всичко е пълен боклук.В България още нямаме национален стадион и каним нац.отбори на един скапан ретро соц.стадион.Излагация и отражение на съвремието ни.

Във всеки един момент на терена да има минимум 6 играчи, излезли от школата на отбора.

Трябва и лопата! Да се ошамарят всички ръководители и бездушните футболисти. Да паднш Неш разбирам, но да паднеш защото си без душа това е прекАлено. А и във водещите отбори докато има само чужденци кал К да се захранва националния отбор

И не му трябват протежета, а в българския футбол с лопата да ги ринеш, още от детските отбори.

и Къри и Бакъри който и да направят треньор с тия играчи толкова всичко друго е пак пунти мари и голи надежди!

На националния отбор му трябват много пъти по-бързи, по-технични, по-борбени физически силни футболисти които освен това да имат мозък в главите за да виждат играта и да предогаждат действията на противника по време на игра. С две думи необходими са истински футболисти. В българия има такива футболисти но те нямат български паспорт. А такива с български паспорт дълбоко се съмнявам че някога вече ще има. Просто футбола вече не е Играта за българските деца. Днешната игра се нарича.....вземай тревата и бегай че ченгетата идват...

Без дух и без идеи ! Те като че ли още от самото начало мислеха кога ще свърши този мач ! Отстъпваха най-вече във физическите си качества -бързина , издържливост, сила и капацитет . Забавени двигателни реакции ! Не ги ли тестват преди мача за това ?

Почти всички голове станаха след пропуски на Антон Недялков ! Слепи ли сте ?Подарени голове ! Дерменджев е прост и глупав човек !

браво,браво,браво. А ФЕНОВЕ ОТКЪДЕ? СЛЕД ДЕСЕТИЛЕТИЯ ГАВРА С ТЕХ ГИ КАРАТЕ ДА ЧАКАТ ОЩЕ? Говорете си, не пречите. То се вид, че фудбалерите и ръководството от нищо не се стрескат, клрасеране не ги върнува. ми да, що пък да има отговорни мачове...това значи по-усилени и тежки тренировки. А ТОВА НЕ СЕ ОБИЧА. УДРИ ГЮБЕКА, ГЪЛТАЙ ГЕВРЕКА.

На националния отбор му трябват далекоглед, ясен план и навигатор И футболисти...

за т.нар. национали голямата заплата и възможността да заиграят в чужбина доминира над любовта и достойнството на страната, дотогава футбол няма да имаме.... С тези татуирани лигльовци - значи никога!!!

на Крачунов в Блиц - там е казано всичко за тези лъвове с миши сърца, за които честта на страната е само непонятно понятие...

Мотика, трудов лагер и сатър им трябва на тия гелосани недорасляци и на всички от БФС!

Положението в нац. гарнитура отразява като цяло положението с този а и не само спорт у нас. Една от големите причини, е че навремето имаше програма за развитие на спорта сред децата и юношите. Имаше спортни съоръжения в кварталите. Имаше футболни игрища в кварталите. Аз лично съм участвал в квартално първенство. Сега това го няма. Въобще в момента липсво популяризирането на спорта сред младите. Това е задача на ресорното министерство,в противен случаъ няма за какво да се оплакваме.

супата и хубчев са посмешоще. Трябва школи трябва най много 3 маймуни в мача а не 12 на терена. всички тея вчера никога в националният.

От Лудогорец имаше 3 момчета от които единият - бразилец, другият - твърда резерва. От ЦСКА - 1 човек Йомов. И то и той не е чак твърд титуляр. От Локо Пловдив - половин човек. / а те са първи в момента / От Берое - Не знам дали да го броим Цветков От ЦСКА 1948 - 0 човека От Царско село - 0 Човека. Всички чужденци НЕ са титуляри и ако играят правят по 15 мин на мач Демек от целият ни елит и легионери имаме 1 титуляр - Недялков Та за какъв национален отбор говорим. Всички тулупи като Дебелият Венци и Гнилата Круша дето устите са им като картечница що не създават качественни футболисти. Ами защото с чужденци и едни куфарчета могат да си купят всичко. Не само съдиите. Докато мутри и тарикати са във футбола, това ще е. Трябва да се отгледат треньори, които могат да работят с деца. Това е различно от требьор на мъже. Трябва да се проучат и ако трябва да се купят методиките за физическата подготовка на тези юноши, защото вчера 19-20 годишни момчета ни побъркаха. Ясно е че нещо в това не е наред. Няма как момчета на 20 години да изглеждат като култористи и да превъзхождат тотално и във всяко едно отношение мъже на по 25-28 години. В тактическо отношение сме на светлинни години, но и там може да се научат нещата. Ако тряба да се плати но трябва да се създаде треньорска школа. Ама не като тая във ВИФ. Там и аз мога да стана треньор. Истинска, качественна. И най-важното, трябва да се намери начин децата в училище да могат да играят футбол, истински не на асфалта. С треньори с първенства със съдии. Да започнат да игрятъ футбол вместо да се наливат с бира по градинките. Не етолкова сложно но трябва някой честен човек. А не като тия пиявици влезли в БФС. Абе да сме жиови и здрави

Браво, много точен коментар.

И кое му е точното на коментара? Ако говорим за преди 20 години може. Факт е, че сега няма млади момчета кандидати за футболисти. Футбола е тъп спорт и младите не искат да се занимават с простотии. С другите спортове още по зле. Чакай някой да се запише на фехтовка или гребане. И спада не е само в България ,а масов. Има десетина отбора в света над другите. Всичко останало са посредствени некадърници от които нищо не става, затова станали футболисти.

у нас всеки е специалист по нещо и по футбол...

Преди да мислим как и накъде да тръгне Националния отбор трябва да бъдат първо изхвърлени всички от БФС. Ако някой е видял репортажа снощи след мача с Касабов, ще му стане всичко ясно. Футбола в България се управлява в момента от този човеки хора като него. Без зъби,,,, фъфлещ.., на който нищо не му се разбира. Все едно е мъртво пиян. Единственото което се разбра , щото се опита да го повтори 3-4 пъти е че не е специалист по футбол и не разбира нищо от играта. Не разбрах обаче този човек специалист по какво е, че управлява с останалите лешояди от Изпълнителния комитет на БФС.

На тоя "отбор" не далекоглед, а документ, забраняващ ги да си ползват краката им трябва.

За да се оправят нещата трябва всичко да се обърка...

тези всичките имат заедно интелект по- малък от този на кокошка

Нямало накъде другаде да вървим освен напред... Не съм съгласен! Според мен все още не сме играли със Сан Марино, Лихтенщайн, Ватикана /ако въобще имат отбор/. Люксембург са стабилен отбор и не ги броя тук, те вече са ни мандръсали. След няколко срещи с тези отбори ще се види, че сме по-зле отколкото си мислим. И няма как да е другояче с такива "звезди" като Краев... Резерва в средняшки европейски отбор, с когото трябва да се гордеем...

Няма и няма и да има бъдеще за Българския футбол, след като последните 30 години спорта не приоритет на държаватеа и не се стопанисва от нея, изградени школи, съоражения, бази бяха разграбени и разрушение. Как някой може да очаква различна развръзка? Напълно отражение на действителността в самата държава.

Каквото и да се прави докато има шуробаджанащина във футбола и на терена седят футболисти с връзки, а не с футболни качества резултати няма да има.

Нов чалга хит възпява националния отбор по футбол (музикален съпровод-Радка пиратка) Излиза отбора, плаче народа гледа ги жално от тъча треньора почна се мача ла кокарача опса опса на другия отбор изобщо не му пука и малката перука със голове той запука и се провикна Петела на микрофона опса опса пак като на гепнат пет гола ще ни лепнат пак като ни гепнат пет гола ще ни лепнат унгарци, сан маринци, палестинци,косовари хей макарена

"Ние поне стигнахме до нечия врата" - ГДБОП към националите ни по футбол.

Само Левски. Оле. Шампиони сме.

Жалки калъфкаджии, дроги петнящи името на Васил Иванов Кунчев!

Кво му е лошото. Просто се превърнахме във футболно джудже. Може да се борим с Лихтенщайн и Фарьорски острови за първо място отзад напред.

Аз от повече от 10 години апелирам да минем на изцяло аматьорско първенство. Но кой ще храни паразитите в БФС? Как ще си перат мангите собствениците на клубове? Кой ще финансира нарко-агитките? И тн и тн

Интересна статия добре написана и какво от това като утре пак ще искаме да побеждаваме да хулим по Български...Ние нямаме време и нерви нещо да става постепено и хубаво...Живото доказателство са протестите, излагане в европейския съюз и така нататък...но, хубава статия...

Първо да се освободят от разни мазни прасета като Наники Мупречат Ръцете!

Както и от жалките делиорманци като Цициню, Мързелиню, Терзиев, Недялков, Десподоолу, Владу Кифтету и прочее рязани некадърници!

Е па защо? Кому е нужен т.н. "Български професионален футбол"? Може би на 500, аре да не класифицирам, дето "пълнят" 60 000-н стадион????? Смятам, че ще си светуваме и без футбол....