Коментари - Надал спира с тениса през 2024-а, няма да играе на "Ролан Гарос" и изпада от топ 100 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надал вече е аут от големия тенис, Джокович на практика също - последното отпадане от турнира в Рим го показа. Ролан Гарос и Уимбълдън тази година ще бъдат лебедовата песен на Джокера, където според мен ще отпадне преди финала. Просто 5 сетовите мачове вече не му понасят, физичекото натоварване е жестоко.

Причината е възрастта. Панта рей.

Един от най-великите, който лично не харесвам много, но е просто велик.

Надал спря с тениса януари 2023, ама май само той не го е разбрал

Гледали ли сте по ютуб филмчетата Instant Karma!? Те, така става като злобееш, че някой иска да играе без да се ваксинира, когато се излекуваш от Ковид за седмица, но казваш, че друг не може да го направиш, когато се расиоеш от анаболи и след като те хванат си платиш за да се върнеш....

До това води зобът. Няма да ми липсва изобщо

много кораво куче излезе. Толко години зобане у бухане. То вярно в спорта най-успешни са не най-добрите , а най-здравите физически.

Не може всички да са като Лили Иванова

ако бях на него още преди 3 години щях да опъна шезлонга под някоя палма в частното си имение

Ти затова си ти, а той е той.

Няма смисъл от следващ сезон, време е за спиране. Всичко е до време.

Рафа вече е приключил с тениса, но още не го знае. Жалко.

Като вас и вие ще станете като нас.

Толкова години пълно издевателстване до пълно амортизиране, придружено с допинг до откат, води точно до тук. Всичко беше зорлем при този гъзобрък, обслужващ алчните западни интереси. Само Ноле!

ХАХА, то щото Нолето хич не се напъва преди няколко години, да спечели всички шлемове в една година, нали? Значи като се напъва той, няма проблем, мн е велик, а като се напъва Надал, е зор...голяма логика

Ноле направи Голям Шлем,завършен извън календарната година през 2015-2016,когато стана шампион едновременно и на 4те мейджъра.Единствения тенисист постигнал Шлема на 3 различни настилки.Последно шампион на 4те турнира от Шлема е бил Род Лейвър през 1969,но на две настилки.Ако Федал бяха направили шлем западната преса щеше да ги превъзнася,а за Ноле се премълчава.

Абсолютни глупости си написал. Ноле започна да зоби 2011, когато сключи сделка с миланската лаборатория. Рафа от друга страна никога не е зобил. Това, че тялото му е като на Аполон е дар Божии. На тази възраст обаче контузиите не се преоболяват лесно. Дано се оправи до 6 месеца и се завърне като шампион! ВАМОС!

Бре рафа си пиеше шишенцето със зоба на терена преди началото на мача И се потеше като във руска баня

Ти си пълен нещастник! Надал е велик,легенда,а гнусният сърбин не може да се сравнява с него изобщо!

Няма да спя тази вечер..

И славните, и другите, "остаряваме бавно, неусетно почти ..."