17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и ти ще си аут съвсем скоро. Сера Ви на пикливия турнир. Няма нищо по-важно от човешкото здраве, а ваксините убиват

Не!

Най-важен е наградният му фонд 175млн. долара!

Скилидка чесън в джоба и червен конец на лявата китка. Туй ей спасенииту.

Драги Рафа, мисля че вече загуби човешкото си отношение към спорта и единственото за което мислиш са парите. Много жалко!

Новак е най-важен! Всички други нямат значение. Евала Новак!

Надал иска да говорят за него. Той е в по добра позиция, ако Ноле не играе. Но не е коректен с Ноле.

Друго си е да спечелиш няколко милиона долара без конкуренция!!!

Ако Надал или Федерер разиграваха такива циркове, тук щеше да е пропищяло от обиди и квалификации! Новакс прекали и то яко! Не само с лъжите ами и с тази агония вече няколко седмици. Грозят те 3 години лишаване от право да влизаш в Австралия и да играеш на АО, ми хвани си багажа доброволно и си тръгвай. Бива болни амбиции, ама това граничи със психопатия! Федерер миналата година им каза директно на австралийците - "сори пичове, не съм ОК с тия карантинни балони, не съм ОК да го причиния на семейството си, не съм ок да пътувам без тях и толкова време да не ги виждам, няма да участвам". Надал миналата година също каза, че не е ОК да участва на турнирите в щатите заради карантините и риска за екипа му - не участва. Тоя обаче, хем не е ОК с правилата, хем целия свят видя, че лъже, че е бил болен, хем се натиска да играе! Айде марш у Белград при твойто първо либе!!! И бива всички сърбофили да научите малко история и да се поинтересувате как се държат сърбите с нашите сънародници в Западните покрайнини!! Че от тази симпатия заради Лепа Брена и Миле Китич и забравяне какви подсечки са ни били сърбите през войните, та и до ден днешен ми се повръща!!!!

Надал иска на тенис турнир да се говори за тенис! Не вече месец да слушаме за лъжите на "болния" сърбин и да се омаловажарат усилията на тези които ще печелят турнири без негово участие!

Нито турнира, нито играчите са най-важното Надко, най-важното е да живееш свободен, свободата батко е най-ценното нещо.

Назобеният с разрешение на УАДА! Ха ха ха ха, колко си подъл! Уж нямаше да учства, ама цъфна!

Неее, не така! Нека го екстрадират! Заплахата за Австралия! Гнусна държава!

смотан Надал е абсолютен лицемер. Вече ми е абсолютно противен. До преди няколко месеца не харесвах Джокович, но сега вече съм му абсолютен фен, защото той единствено се опълчи срещу ваксо-помазания англосаксонски фашизъм. Тези долнопробни аборигени си вкараха много голям автогол, както и таралеж в гащите и направиха така, че Ноле вече има в пъти повече фенове в цял свят. Има една сентенция - вместо да ти извадят очи ти изписват вежди. Браво НОЛЕ "You are great man"

Надал е злобен боклук

През 1770 г. на източния бряг на Австралия пуска котва английският мореплавател Джеймс Кук. След като САЩ обявява независимостта си, Великобритания вече няма къде да изолира престъпниците си и затова решава да изпраща осъдените далеч в Тихия океан. Първият кораб с 1500 осъдени пристига в Австралия през 1788 г. Оттогава започва изтласкването на местното население от плодородните земи към недружелюбните територии на страната.

Хайде бе! Никой ли няма да ми цитира точно, най после, тези правила?

Злобно човече

Злобен лицемер е Надал

Надал има интерес Ноле да не играе.

Надал вече няма сили да стигне повече от трети кръг на турнир с петсетови мачове. Сухужилията му са скапани от разрешения само за него допинг.

Мен ваксината още не ме е убила нито пък някой от ваксинираните тенесисти

И не само. После помирисва и слага зад двете си уши от изваденото отзад. Страничен ефект от допинг-бустерите, с които е тъпкан явна.

Сърбина да беше отишъл с изрядни документи,. Тогава никой нищо нямаше и копче да му каже, но не, той трябва да се прави на тарикат опитваш да заобиколи законите, и да се прави на Исус Христос. За това ще го намразят хората, иди си с изрядни документи и всичко приключва. Нямаше да е има тази драма. И е прав Циципас какво е по различен от останалите. Правилата да си правила но не балканеца трябва да е над закона.

Надал трябва да трепери - вместо Джокович от Сърбия, щял да играе тенисиста от Банкя Джипкович, нищо че е с извънгабаритни размери !

Аааа не че съм фен на Джокович - но след като са му издали виза и след като решението на съда бе категорично, че Джокович не е нарушил правилата - ти би ли ни осветил какво разбираш под "изрядни документи" ? Защото когато документите ти не са изрядни - не получаваш виза, би трябвало и визовият отдел и съда да различават кои документи са неизрядни, та затова ми е интересдно - как визовият отдел и съдът преценяват, че всичко с Джокович е ОК, а после някакъв си губернатор го държи затворен и иска да го екстрадира ? Ей това е интересното, както и защо просто не му направят тест и ако е отрицателен - да си играе, нали не е заразен ? Или е по-важно да се покаже фашистката страна на режима в Австралия - ако не си боцнат - не си човек и нямаш права ! Грозно е !

Един вече се срути на корта, а още не е почнал турнира. Така че задръж малко със заключенията.

В случай, че локалните закони в държава организатор на международни състезания пречат на провеждането на тези състезания и компроментират спортните критерии за тяхното провеждане, следва да се отнемат от тази държава правата за провеждането на тези състезания и те да се дадат на друга държава. В момента няма международни правила забраняващи на неизваксени за ковид спортисти в който и да е спорт да участват в международни турнири на съответния спорт.

Веднага ти обяснявам какво е изрядни документи. Да не беше лъгал , че е бил болен. Уж положителен а си развява гъза, писал , че идва директно от Сърбия, а тренираше в Испания. Опита да се извини , че не е писал той тази декларация. И на база това невярно съдържание му бе дадена виза. Но в последствие истината лъсна, че влиза в страната с нередовни документи. Ако всичко беше нормално и коректно попълнено нямаше да има проблем да играе отдавна щяхме да сме прочели надписите за край на филма. Уважавам мнението му за ваксините. Но да се опитваш да влезеш в дадена страна с измама на това му викам Ефтин опит за тарикатлък

Така е. Няма драма. Турнирите от Големия шлем са: Открито първенство на Австралия, Открито първенство на Франция, Уимбълдън и Открито първенство на САЩ. Просто турнира АО трябва да бъде изваден от "Големия шлем" тази година и на негово място да бъде поставен друг турнир.

Австралия , като държава може да си въвежда каквито иска дискриминационни правила към гражданите си и към чужди граждани желаещи за влизане в страната, включително фашистки и расистки правила. Но в този случай мястото на този турнир с неговия международен статут не е там.

Kenn1111

нормално е да казва това въпреки че знае че е лъжа.той има реално един конкурент там и ако Ноле го няма то мача е предрешен кой ще вземе титлата

в момента той сам си го прави.

Аустралия Опън вече ще е Аустралия клозет...

Надал педал

Всичко е точно! Потвърдено! Сръбското здравеопазване го потвърждава , така че се скрий ,Шпигел със Шпигел!

Тъй като чета мнения че Джокович излъгал и тнт.да поясня: На Джокович документите за виза са редовни и това го реши съда.Грешното квадратче в декларацията е административна грешка,наказуема с глоба,защото е без значение от Дубай ли е пристигнал или от Испания.Нарушаването на карантината ще му донесе глоба в Сърбия и това не засяга Австралия.Анулират визата,защото е в "обществен интерес".Популярен спортист,а не иска да се ваксинира и тжва и лош пример за австралийците.Този случай ще влезне в историята,ще има филми и книги за него Джоко е герой!

Гъзобръка вече 7 месеца не може да се съвземе от загубата, която му нанесе Ноле на Ролан Гарос. Толкова се беше обожествил. Сега използва да си го върне с коментари по адрес на Джокович. Ако някой прекали в тази сага, това са каторжниците, а не Джокович.

То и отношението срещу евреите в нацистка Германия е било регламентирано с правила и закони. Това значи ли, че са били правилни и е трябвало да се спазват? Ама каторжниците задминаха оня с мустачките 100 пъти. Лицемери, допреди 100 години търгуваха с роби, сега се загрижили за човешките права. Боклуци.

Това, което става около Джокович е тотален фарс...Целия свят разбра,че всичко това е ”Политически расизъм ”спрямо най-добрия тенисуст в момента.А относно надал не мога да повярвам, че падна толкова ниско,като личност.На няколко пъти си променяше мнението.Без думи...

Прочетете по-долу статията на Сесил Каратанчева как влизат в Австралия тенисистите, поканени за участие в Аустралиън оупън. Потресаващо е за каква дискриминация, за какъв фашизъм на квадрат в момента е отношението към Ноле! Няма да гледам и един мач от тоя компрометиран турнир. Дано да фалират.

На испанците им промиха мозъците и е нормално Надал да говори глупости. Пълна подкрепа за Джокович и борбата с помиярските мерки!

Затова Надал никога няма да е по-велик от Федерер. Замълчи си тактично. Днес мишената е Джокович, утре може да е всеки друг. Голяма дума не казвай, са рекли старите хора.

Аз лично мразя сърбите и не харесвам Джокович, но това не променя факт, че помиярски мерки не трябва да има! Който е слаб да мре!

Всички скришом се молите да не го допуснат нали? Така ще ви и по-лесно. А то иначе пак ще има сълзи. Получихте комплекс от него.

Благодарение на балканския тарикат.

Получихме главоболие да слушаме за него.

Назобеният кон да мълчи!Той требва да се изхвърли завинаги!Истината за "чудото "Надал ще излезе на бял свят