Коментари - Напук на войната: Украйна се класира за Евро 2024 след драматичен обрат | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то затва нямат хора за фронта... там май само чужди наемници има

Русснацистите кога ще играят мега важният мач с Венецуела?

Е, тогава е редно и Кюрдистан да участват - нищо, че и те като украйна нямат територия, а само име ......

Не петни името на Апостола бе, капут!

Украински футбалисти, играли за СССР на Евро 88 - Олег Кузнецов, Анатолий Дамяненко, Василий Рац, Генадий Литовченко, Алексей Михайличенко, Сергей Балтача, Виктор Пасулко, Александър Заваров, Олег Протасов, Игор Беланов. В титулярния отбор тогава играеха наведнъж средно седем-осем. В един мач дори бяха девет, само вратаря Ринат Дасаев - татарин /волжки българин/ и ако не се лъжа Тангиз Сулхавидзе - грузинец... Само да отбележа още, че Игор Беланов получи златната топка на Франс футбол за 1986 година...

и в наука и навсякъде бяха, а сега рашка г. претендира единствена за цецецера, че е била самъй наследник ... ватници сър! Геноцид и прочистване на съседни региони с години, Милошевич го избомбиха за далче по-малко, дано и путлера го споходи същото

отивай да живееш в усрайна кат толку ти аресва

Като само те бутат, обикновено и печелиш нещо.

А говняшка къде се класира?

За Бхмут

отбор на се-се-ре беше от... динамо киев! . най големия играч на се-се-ре беше украинецът олег блохин. . най - големият самолет в света - украинският Ан. . най големите учени на се-се-ре, вкл. и мои преподавател по висша математика, бяха украинци . слава на Украйна! смърт на рашизма!

Най- кървавият режим...прозападните нацисти в Киев Най-бързо разпадащата се държава демографски след България...е Украйна. Най-прецаканият народ в света... Украйна.

Съвсем скоро комуноиден дебил ще разбереш коя държава е прецакана и кой след края на войната 50г. ще изплаща репарации на украинците а вас.......знаете си какво ще направим с предателите тук от петата колона.

Целият свят си продължава да живее в метавърса. Не ги засяга нищо. Влачат хомотеца, мислят, че всичко е шега. Тя пРосия се разпадна миналата година и Укрите са пред Москва. Са тря само НАТО да влезе в Русия с едни миротворци и ще потекат едни реки от мед и мляко. Израел изтрепа Палестина. Ма те си имат право. Той света си е техен. Ротшилд си го е купил отдавна. Въобще отворете една биричка. Хапнете си кифличка от отровното екслузивно житце на Монстанто Украйна. Пуснете си талавизорите. Опънете се на диваните и пръднете деликатно жената или приятелката ви да не се почувства застрашена и чекайте Перемогата. Гарантирана е . Те Руските ракети са 3д.

е те са хохлите и чемпиънс моестанат. по най супер батмани са те сите хозлузъри.... ББААХАХА

Виктор Циганков е опрайл нещата

Ислямска държава харесва това!

Напук на нормалните европедалите се радват че отбора на окраинското ЛГБТ се бил класирал

Хохъле на руски значи педераст. Но за европедалите това нее обида

Някой знаещ, ама много знаещ, ама много, много най - знаещ, може ли да обясни на нас, по- простите, какво е хохль / хохъл/, и защо трябва хохъл да е обидно, А?

Хохъле на руски значи педераст. Но за европедалите това нее обида

докъде я докарахме...Пробващите се да хейтят, да не знаят нищо за ДИНАМО КИИВ, и за Сборная на СССР? Срам, голЕм срам... путине, на кого се остави...?

ги мани, от тях и чеп за зейе не става, ма тиа, от нашта генерация, дали помнят, че Сборная на СССР беше от 10 играча на ДИНАМО КИЕВ и един грузинец или арменец? Тъй де..

я, прати тоя състав да го видиме.....

ги мани, от тях и чеп за зейе не става, ма тиа, от нашта генерация, дали помнят, че Сборная на СССР беше от 10 играча на ДИНАМО КИЕВ и един грузинец или арменец? Тъй де..

Ей смешници, СССР е шампион 1960г. Отбора с големите звезди на Динамо Киев е от 198-те години. И главното което не разбирате е че няма УКРАИНСКА нация.

А Гонзо Перуката ще класира България за Африканското в Танзания.

Мисиркитеееее ! Реално - ПУКА им за войната. Ритат си за кинти, а някъде там какво става от години, дреме им. А и когато лекичко ни "бутат", добре дошло.

Който играи- пичели...

Патриоти недомаслени, и на Ицето турихте минуси...

Хохлите нямаха друг шанс. Или се класират, или отиват на фронта.

Знаеш какво значи хохл? Я се разтърси в нета, белким ти просветне. И , жокер, не, хохъл не е обидно...

На фронта хохлите щяха да бягат повече

Барем един да имаше да напише нещо за " хохъл", ма тц, мълчание, само хърбави минусчета, толкоз ви е и знанието, и общата култура. Тръгнали да хейтят, завалийките..

Браво!

Мачкайте братя... Една кръв сме...

А Русия се класира за "Сибир 2024". Как друго да е в 404.

Напиши си истинския ник, Укродебил.

Браво на Украйна! Нация герой!

А бе отрепко, ти на всички ли духаш? То за това България е на това дередже.

Що напук на войната? Почти целият им отбор играе в чужбина и им е през оная кво става в 404.

Абе, мелез, какъв руснак си пък ти? :))) За тебе окопи няма ли? :))) Я сподели с групата. Мама ли успя да се присламчки към някой бългрски завалия или тати се престори, че спира пиенето, за да го изведат от русия? :))

Негово величество Александър Втори ни остави да ви наблюдаваме и направляваме в правилната посока. Малко ви изпуснахме, и виждаме резултатите. Достатъчно ли е?