Наредиха Григор сред играчите, които могат да бият Надал на клей

В анализ на ESPN българинът е посочен като един от тези, които могат да спрат Краля

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да го направи, само да не е в някой демонстративен мач. Иначе на мен по теорията на вероятностите Трейси Лордс може специално да долети от Щатите, да ми направи принцеса за закуска и още нещо. Винаги съм харесвал хората с чувство за хумор!

Може да го бие на челик и свинкя, както и на мятане на пъпеш /каун/. На тенис, когато Р. Надал стане на 75 години - тогава може и да може, евентуално.

Григор все повече се утвърждава като средняк за съжаление...

АТР класацията е с хиляди места ... Григор е в топ 5 ... и в топ 50 от години ... начи 5 и 50 ако е средата на 1000 евала баце :)!

Смях в залата.

Клей (бълг.) - смола. Clay (англ.) - глина. Ни повече, ни по-малко. Повече е парвенюшка претенциозност. Не се заразявайте един - друг с незнание. Няма значение какво пишат другите, ако имате увереност в знанията си.

баш най-добре сгурия си е ама кой ти гледа в националната гарнитура - трябва и спортните журналисти да покажат, че са учИли више :)

За толкова време, както каза и Бекер - Григор просто е част от това ново поколение, което просто не може да бие Надал и Федерер. Колкото и да го слагат в листи и класации, това са фактите ...

Григор може и да може да бие Надал, ама първо трябва да стигне до мач с него, а това не му се удава