Коментари - Наричайте ги "заличители". Как във футбола се появиха експерти по решаване на проблеми? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези типове ми звучат като служители в зоопарк, защото трябва да се грижат за маймуни.

А дали се отчита, че правещите такива изцепки в наши дни преобладаващо са малоумни негра и латиноси, тъй като старите английски пияници тип Газа, Тони Адамс и Руйни практически са на изчезване. Заместени са от тик-ток малоумници, мелези, мулати и прочие инфантили, доволно облъчени от цялото л"гбтрсъ и животът на църните" нещо. Щото навремето чернилките бяха от типа на Сол Кямбъл, Фашаню, Виера и Джими Флойд Хасълбенк и трудно някой щеше да си помисли да се ебава с тях. А сега му се сторило че охраната го гледал расистки и гей-скандалът е готов.

Абе мен не ми разбира галвата от футболисти, ама от сериали да, а то си имаше преди веме цял сериал по този въпрос - Рей Донован , така че "филмът" с футболистите въобще не нов :)

И какво, на запад законът бил за всички, а?

После защо си правят каквото си искат и защо "поколението било много разглезено"?! На мен тая позиция ми звучи като бърсач на наакани заддни части!! Още едно доказателство, че футбола на високо ниво отдавна е умиращ спорт...още малко му остава...

Футболистчетата могат да се правят на мъжаги, но всъщност са си малки разглезени момченца и някой трябва да ходи след тях.