17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Десподов егати дървото...куц отвсякъде...

Играча с основна заслуга за гола, който при всяко доксоване на топката всяваше ужас в противника е дърво? Ти си или комплексиран роим и макехейтър или друг дебилен българофоб. Деспода е най-добрият ни играч към момента и може без проблем да се впише в Англия, примерно в Лийдс или Арсенал.

Бе той беше близо и до групите на ШЛ ама нещо не се получи...

Най-добрите на терена бяха Десподов и Антов, което е доста оптимистично за националния ни отбор. Като добавим Човев, Русев, Краев и пр. сякаш се получава достатъчно добър материал за да помитаме Гибралтар и да бием Македония и Албания.

Да помитаме Гибралтар и да бием Северна Македония. Нещо май слънцето ти е в повечко. Иначе, точното е, че ще правим престижни равенства с Гибралтар и Сан Марино, а със Северна Македония, имайки голям късмет и малшанс за македонците, ще падаме с не повече от 2 гола разлика. Това е реалността.

От 20 години не сме имали по-добри футболисти като индивидуалности. Ако има кой да ги нареди, ще помитаме Гибралтар с 6-7 на нула и ще бием, Макета и Албанци с по 2-3 гола разлика. Моля хора които не реазбират от футбол, както и хейтъри българтофоби да не ми мажат под изказванията.

И кои са тия "ярки индивидуалности", дето имаме, че и да са по-добри??? Виж в какви отбори играят и си задай въпроса защо никой сериозен отбор не ги ще...

Не бива да бъде пшодценяват и най-слабия отбор. ВЕ съвременния футбол никой не ти гарантира, че ще вкараш 2-3 гола за 20 минути срещу когото и да е. Справка: Хамрун, националния на Гибралтар и др. под. издънки. Лудите да повтопрят играта си и да не дават никакви шансове за гол на Жалкирис в реванша. Головете за тях ще дойдат.

Видя се, че Лудитре са взели да приличат на отбор. 1-0 е нормален резултат при толкова голям кърък - 3 греди. Важното е, че слабаците от Жалгирис нямаха положения. Повтарят си играта зелените на реванша и вземат втора победа.

трябва за три пъти уцелени гради да се зачита за един гол.Иначе нямат шанс.

Случва се и на най-силните да се скъсат от пропуски. Важното е, че Жалките нямаха положения за гол. На реванша 0-2. 0-1 и чао. Искам да ги видя срещу по силни отбори.

Дааа, лудоклец (делиорман) пропуснаха да разгромят еврогранда Жалкарис в рязанград с автогол. Ей, гоУем отбор, ла знайш. А ЦСКА си надиграха тотално някакви анонимници Базел, та даже и чиста дузпа не им дадоха. И тази бурна фенска маса на лудоклец (делиорман), състояща се от 2 купета и трима правостоящи, каква подкрепа оказваха само, а... Като за финал на ШЛ.

Глей сега ! Ти нали нямаш проблем с тоя отбор ? Пребирай се в Етрополе и сядай да празнуваш !

Етрополе ми е далечко. Помещавам се в центъра на София.

Левскар, нали? Баси гредата, по-добре да си бременен ефрейтор...

Ето так се степенуват:: ТЪП( Хамалин), по- ТЪП( Боксьор), Най- ТЪП ( ФУТБОЛИСТ).. НЕ се занимавай с футболисти.... Българската Армия , Васил Левски , Христо Ботев и са убивали такива Предатели като , Домусчиев от Лудогорец , Наско Сираков, Мъъри Стоилов, Гриша Ганчев, Боби Михайлов, Лечков и всякакви негри- маймуни и са ползвали парите им за Освобождението от Мюсюлманско РОБСТВО..

Браво Лудогорец, добър мач, трябваше поне още 3-4 гола да вкарате, но има и реванш. Другото заглавие в дира трябваше да е "Жалък ЦСКА с голям късмет излъга много слаб Базел".

Още 3-4? Та те не вкараха нито един!

Първия е прав - при 1-0 + 3 гхреди, нормално е да кажеш, че са можели да вкарат 3-4 гола. Можеха и 5 да вкарат в определна ситуация. Нямам съмнения, че ще отстранят Жалкирис. А Цецка, наистина извади луд късмет.

Фикри, ти още ли не си на полето да копаш, бре. Какво седиш из форумите и тресеш екстременти. Бегай на полето и до обед да си изкопал половината нива, че довечера като ми дойдеш за кренвирирши, само едно кисело млекце ще получиш.

Че са можели да вкарат 3-4 е едно, че са можели да вкарат ОЩЕ 3-4 - съвсем друго! Затова писах, че не са вкарали нито един. Обаче автоголът беше като по учебник - неспасяем :D

Юсеин Паша, ти кой мач гледа, бре? Или наргилетата са ти били в повечко. Кренвирш за мезе има ли?

Само Левски ли го издуха ?

Точно заради такива въпроси трябва да се забрани на спортни отбори да носят имена на национални герои... :(

Гелосани боклуци. Отпадане и дано се паднете с ЦСКА.

"Разградчани на три уцелиха гредите.... ". Това изречение не можах да го разбера.

греди за разградчани". Абе, и черните ли са от Разград? Въобще има ли някой от отбора, който да е от града? Стига с тези клишета

То , затова ли на Етрополе столичани им викат ?

опитах се да прочета нещо но след като затворих що годе успешно 19 ина реклами се пявиха некви бастуни с кратка реклама от 159 минути на целия сайт. дир са го обърнали на рекламна агенция

Инсталирай Brave, няма реклами