Наско Сираков: Мъри не е виновен и има подкрепата ми

Собственикът на "Левски" с обръщение след загубата от Славия

Обратно в новината

Коментари - Наско Сираков: Мъри не е виновен и има подкрепата ми | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намерете един свестен вратар,да се разчита само на защита е утопия в съвременния футбол.Вратарите на Левски не са на необходимото равнище.Допускат голове в важни моменти,наивни голове.

Некадърника и дупепоказвача ни надуха главите колко са велики, щото им надували шушоните по грешка. Интересно е да се отбележи, че собственичката на втория скоро не се е изказвала по темата. Да не би да го е деверсифицирала?

Спешна голяма нужда. Лески спешно се нуждае от двама нови.... да сменят Правилния и Раевия. .... И да пуснат водата...

Да разбираме , че Васил Божков го подкрепя

То във България виновни никога не е имало...защо мърльо да прави изключение..

Прав си, Мъри не е виновен, той толкова може. Същото важи и за теб. Питай жена си.

Заеби... и тя толкова може...

Говеда

“Да, резултатите последния месец са лоши, но няма нито един мач, в който нашият отбор да е бил надигран. За съжаление знаем, че във футбола не винаги по-добрият печели.” Играем най-правилния футбол, но другите не го знаят. От там идват всичките ни проблеми!

Май отдавна е време за "Левски-2022", а Наско да си гледа покера, И да се поограмоти малко, та поне да не допуска толкова грамат. грешки, когато се опитва да пише.

Тези които вкарваха головете ги няма.Контузени и няма кой да ги подмени.Дуспаджията трябва да е напорист и с силен удар.Кордова,Цунами ,Миланов са подходящи,в смисъл по подходящи за тази работа.Защото при два на нула можеха да станат и 4 на 0.

ЗАКРИВАЙ обора !!!!!!!!

Виновни няма;;;толкова си могат! Как става така с тези задължения да си стоят в А група...

Глупости на търкалета! Фалит и В група! Другото е безчестие!

Трябва със закон да се смени името на позорящият името на националният ни герой-светиня Левски ! Няма по неприятна публика и некадърен отбор с вечни протекции !

ФеКа "Цола Драгойчева"! Те са нейн отбор!

Разбира се, че не е, приказката продължава…

Вечен,вечен...колко да е вечен? Докато съществува едно 40 годишно приятелство и докато го има това БФС!Отидат ли си и Леца отича в канала ,където трябва да бъде по закон и без изключение и привилегии!

мдааа виновни са ЦСКА, Лудогорец и съдите хахахахаха мишоци!

Прекаленият стремеж към титли и купи изкривява представата на доста левскари за реалността. Нещата ще се оправят, но трябва време. Който не иска да чака, нека да започне да симпатизира на други отбори. "Левски" ще пребъде!

Феновете на ФК Левски са 100 % антиподи на Васил Левски, само петнят името му. А отборът е държавно-мафиотски балон.

Бяхме по добри но паднахме или не бихме и така седем пъти подред, нямаме късмет, това е футболът, каза Сираков и прибра парите за измислени герои като световно неизвестните Уелдън и Цунами

Да Левски е вечен национален герой а не измислен футболен герой от село Подуене

Щом Мъри не е виновен, тогава е Наско, нали?

"Легендата на Левски и мажоритарен собственик" Наско Сираков няма основание да се оплаква от обгрижването си.Фновете му са верни и дашни.Няма лошо- дай Боже, всекиму! Обаче се чува,че някои, като Филип Кръстев не са удовлетворени и искат да играят в добри отбори.......Наско-о-о-о, ритни се сам!

Само Путин е виновен!

Виновна са привържениците - плащат им заплатите и идват на мачовете да им гледат трагичната игра - СПРЕТЕ ДА ИМ ПЛАЩАТЕ И ДА ХОДИТЕ НА МАЧОВЕТЕ ИМ и тези двамата АМАТЬОРИ, сами ще напуснат ЛЕВСКИ

Разбрахме, че за лошите резултати са виновни пропуските. Разбрахме, че Мъри не е виновен. Кога ще разберем, кой е виновен за пропуските и респективно резултатите. Публиката ви, макар и част от нея животни, ви подкрепя всеки мач, пътува с вас, вика, влага средства в трансперанти, е и бомбички :) Пращат ви редовно пари, отделно участват в разните ви кампании, ударно изкупуват от феншопа артикули и облекла. Та... кой е виновен за резултатите? Нали всичко идва от отбора и играта. Как очаквате със слаби резултати на терена, маркетинга да е добре, съответно приходите? Кого залъгвате така, когато феновете наливат пари в отбора, а те потъват неясно къде, не се обслужват задълженията към НАП, които са постоянно разсрочвани и сигурно ще ги плаща следващия...

Всичко е порно и секс! И кръглата топка, и игрището, и вратата, и ръководството.....Все напомнят за педераслък!

Нали лятото направихте селекция с трансферни "бомби" на бразилци,нали Мъри ги избра .Сега да ги гони и да им плати неустойките от джоба си,така както Тити си плати за екипите.

Верните ви фенове скочиха да бият 20привурженика на Славия.Това е срам и изобщо не споменавай тая синя сган.

Не сте спечелили купата! Купата ви подари домуза! А уефски си е на това дередже, защото сте станали страшни! ЧИ, както говори великият мъри, всичко е наред! Тепърва ви чакат катастрофите! Смешници!

Много интересна футболна логика имат Насо и Мъро. Интересно, след като си загубил мача,как така си надиграл противника?!Ами ако все така продължават да "надиграват" и да губят,спокойно могат и да отпаднат

Явно разбират повече от тебе